Vaikuttajasopimusten luominen ja lähettäminen Klearissa

Vaiheittainen opas sopimusten käyttämisestä Klearissa.

Päivitetty yli viikko sitten

Kaikki sopimustoiminta tapahtuu Klear Connectissa. Sinun on ensin oltava yhteydessä vaikuttajiin Klearin kautta, jotta voit lähettää ja allekirjoittaa sopimuksia. Voit ottaa yhteyttä vaikuttajiin lähettämällä kampanjatiedotteen ja kutsumalla heidät kampanjaan. Kun vaikuttaja on hyväksynyt kutsusi, voit lähettää hänelle sopimuksen allekirjoitettavaksi.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Edellytykset

Yhteistyö vaikuttajan kanssa on kuin mikä tahansa muu liikekumppanuus. Vaikuttajasopimukset ovat loistava tapa navigoida ammatillisia suhteita, olipa kyse sitten kertaluonteisesta yhteistyöstä tai jatkuvasta kumppanuudesta. Joten ennen kuin jaat vaikuttajasopimustasi, sinun on luotava sopimus, jossa hahmotellaan sopimuksesi ehdot. Vaikuttajasopimukset voivat olla niin yksityiskohtaisia kuin haluat, mutta niihin on hyödyllistä sisällyttää ainakin tietoja työn laajuudesta, mukaan lukien aikataulut ja toimitukset, maksuehdot, käyttöoikeudet jne. Näin asetat oikeat odotukset kumppanuuden alkuvaiheessa ja minimoit kysymykset tai väärinkäsitykset myöhemmin.

Yksittäisten vaikuttajasopimusten lähettäminen

Kun sopimus on valmis, siirry kampanjasi Klear Connect -osioon. Sopimukset voidaan lähettää yksittäin tai joukkona.

1. Valitse vaikuttaja vasemman reunan luettelosta

2. Napsauta Lähetä sopimus -painiketta viestipalkin alapuolella olevista toimintovaihtoehdoista

3. Paina ponnahdusvalikosta Lataa-painiketta

4. Valitse tallennettu PDF-sopimustiedosto

5. Sopimuksen otsikko ja viesti muuttuvat automaattisesti näyttämään sopimuksen tiedostonimen. Säädä viestin tekstiä ja/tai otsikkoa minkä tahansa kielen mukaan.

6. Varmista, että oikea vaikuttaja on valittuna Valitse vaikuttaja -pudotusvalikosta, ja paina Valmistele sopimus allekirjoitettavaksi.

Vaikuttajasopimusten lähettäminen joukkona

Connect-sivupalkissa olevan vaikuttajaluettelon avulla voit lähettää saman sopimuksen useille vaikuttajille kerralla. Valitse vaikuttajat sivupalkista ja paina Lähetä sopimus -painiketta toimintoriviltä.

Tästä eteenpäin sopimuksen lähetysprosessi on sama kuin edellä yksittäisten sopimusten kanssa. Kun lähetät sopimuksen joukkona, jokainen vaikuttaja saa silti oman ainutlaatuisen sopimuksen allekirjoitettavaksi.

Sopimuksen valmistelu ja lähettäminen allekirjoitusta varten

1. Käytä vasemmanpuoleisen valikon vedä ja pudota -kenttiä päivittääksesi sopimuksen tarvittavilla tiedoilla. Voit lisätä allekirjoituskenttiä, nimikirjaimia, allekirjoituspäivämääriä, tekstikenttiä ja valintaruutuja.

2. Varmista, että tiedostot osoitetaan oikealle osallistujalle (joko sinulle tai vaikuttajalle).

3. Kun olet saanut valmiiksi sopimuksen, lähetä sopimus vaikuttajalle klikkaamalla Lähetä allekirjoitettavaksi -painiketta.

Allekirjoituksen edistymisen seuraaminen

1. Kun sopimus on lähetetty, kyseinen tapahtuma kirjataan vaikuttajan viestisyötteeseen Connectissa.

2. Tarkista sopimuksen tila klikkaamalla Sopimukset.

3. Kun vaikuttaja on allekirjoittanut, kaikki osallistujat saavat ilmoituksen, jossa on kopio allekirjoitetusta asiakirjasta.

Vaikuttajan näkemät tiedot

Allekirjoituspyyntö

Vaikuttajat saavat henkilökohtaisen sähköpostiviestin, jossa pyydetään heidän allekirjoituksiaan. Klikkaamalla Allekirjoita sopimus -painiketta vaikuttajat ohjataan varsinaiseen sopimukseen allekirjoittamista varten.

Vaikuttajien sähköinen allekirjoitus

1. Vaikuttajat allekirjoittavat sopimuksen suoraan Klearin kautta (erillistä DropBox Sign -tiliä ei tarvitse luoda). Vaadittujen kenttien määrä näkyy yläreunassa, ja ne on täytettävä sopimuksen allekirjoituksen viimeistelyä varten.

2. Vaikuttajat täyttävät vaaditut kentät. Allekirjoitusten osalta, jos vaikuttaja on allekirjoittanut kanssasi sopimuksen aiemmin, hän näkee vaihtoehdon käyttää samaa allekirjoitusta kuin edellisessä sopimuksessa. Kun vaikuttaja on luonut allekirjoituksen, hän voi lisätä allekirjoitukset asiakirjaan klikkaamalla.

3. Vaikuttajien on hyväksyttävä DropBox Signin käyttöehdot voidakseen lähettää allekirjoitetun sopimuksen.

Prosessin dokumentointi

Kun vaikuttaja on lähettänyt allekirjoitetun asiakirjan, molemmat osapuolet saavat ilmoituksen, jossa on kopio allekirjoitetusta sopimuksesta. Tapahtuma kirjataan vaikuttajan viestisyötteeseen Connectissa.

FAQ

Missä muodossa sopimukseni tulee olla?

Sopimusten on oltava PDF-muodossa, jotta ne voidaan ladata.