Instagramin Business-tilin yhdistäminen Kleariin

Lue, kuinka voit yhdistää Instagram-tilisi Kleariin.

Päivitetty yli viikko sitten

Alla on vaiheittainen opas Instagram-tilien yhdistämisestä Kleariin. Yritystilisi yhdistäminen mahdollistaa merkittyjen julkaisujen, @käyttäjätilin mainintojen, tarinoiden, kävijätietojen ja demografisten tietojen seuraamisen. Nämä parantavat kampanjan seurantaa, brändin seurantaa ja reaaliaikaisia ilmoituksia Klearissa.

Oppimistavoitteet:

• Yhdistä Instagramin Business- tai Creator-tilisi Kleariin

• Varmista, että Instagram-profiilisi on asetettu Creator- tai Business-tiliksi

• Anna Klearille asianmukaiset käyttöoikeudet tietojen jakamiseen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Ennen yhdistämistä

Ennen kuin aloitat Instagram-tilisi yhdistämisen Kleariin, sinun on varmistettava, että:

• Instagram-tilisi on yritys-/sisällöntuottajatili. Jos käytät henkilökohtaista Instagram-tiliä, noudata tätä opasta muuntamiseen.

• Tilisi on yhdistetty Facebook-sivuun, jolle on määritetty käyttäjätunnus.

• Kirjaudut sisään Facebook-käyttäjänä, jolla on hallinnoijan oikeudet Facebook-sivuun, johon Instagram on yhdistetty.

Instagramin yhdistäminen Kleariin

1. Kirjaudu sisään Klear-tilillesi ja siirry Asetukset-osioon.

2. Siirry Integraatiot-välilehteen ja valitse Instagram Business. Aloita yhdistämisprosessi valitsemalla Kirjaudu sisään Facebookilla.

3. Facebook-sisäänkirjautuminen - Jos et ole kirjautunut sisään Facebookiin samalla selaimella, sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Varmista, että kirjaudut sisään tilille, jolla on hallinnoijan oikeudet Facebook-sivuun, johon Instagram-tilisi on yhdistetty. Jos olet parhaillaan kirjautuneena Facebookiin samalla selaimella, varmista, että kyseessä on oikea tili, ja valitse Jatka käyttäjällä.

4. Valitse Instagram-tili, jonka haluat yhdistää Kleariin, ja napsauta Seuraava.

5. Valitse Facebook-sivu, joka on yhdistetty Instagram-tiliin, jonka haluat yhdistää Kleariin.

Huom: Jotta saat asianmukaisen pääsyn edellisessä vaiheessa valittuihin Instagram-tileihin, sinun on yhdistettävä Facebook-sivuun.

6. Käyttöoikeudet - Varmista, että kaikki käyttöoikeudet on aktivoitu, ja napsauta Valmis.

7. Viimeistele - Napsauta OK. Sinut ohjataan takaisin Klearin asetukset-sivulle.

8. Nyt kun yhteys on muodostettu, Instagram Creator -painikkeen pitäisi näkyä sinisenä, ja sekä Instagram- että Facebook-tiliesi pitäisi näkyä alla. Varmista, että valitset Instagram- ja Facebook-tilit, jotka haluat yhdistää tiliisi.

Instagram-yritystilisi/sisällöntuottajatilisi on nyt yhdistetty Kleariin. Katso lisäresurssina video, joka opastaa yllä olevien vaiheiden läpi.

Ongelmanratkaisu

Instagram-yritystilin/sisällöntuottajatilin yhdistäminen Facebook-sivuun:

1. Avaa Instagram-sovellus puhelimessasi ja siirry profiiliisi valitsemalla profiilikuvake oikeasta alakulmasta.

2. Klikkaa Muokkaa profiilia.

3. Valitse Yritys-/profiilitiedot-kohdasta Sivu

4. Valitse oikea sivu

5. Klikkaa Valmis

Huom: Tilisi on oltava määritetty yritys-/sisällöntuottajatiliksi, ennen kuin voit yhdistää sen Facebook-sivuun.

Varmista, että Facebook-käyttäjälläsi on hallinnoijan oikeudet sivuun, jonka haluat yhdistää.

1. Siirry Facebook-sivullesi ja klikkaa Asetukset.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sivun roolit.

3. Jos sinulla on hallinnoijan oikeudet, näet nimesi sivun hallinnoijana.

Varmista, että Facebook-sivusi on yhdistetty Instagram-tiliisi.

1. Siirry Facebook-sivullesi ja klikkaa Asetukset.

2. Siirry Instagram-välilehdelle vasemmanpuoleisesta valikosta.

3. Instagram-tilisi tiedot osoittavat, onko sivu ja tili yhdistetty.

4. Instagram-tilin pitäisi löytyä myös Sivun roolit -välilehdeltä, jos se on yhdistetty.