Sisällön kääntäminen mille tahansa kielelle

Opi kääntämään sisältösi valitsemallesi kielelle.

Päivitetty tällä viikolla

Powell Janulus ei ollut kuin useimmat ihmiset, sillä hän puhui 42 kieltä. Meltwaterissa mediaa voi seurata 133 kielellä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Mainintojen kääntäminen sisältövirrassa

Minkä tahansa sisältövirran maininnan kääntäminen Google Chromen alkuperäisellä selaintoiminnolla on hyödyllistä, kun skannataan tuloksia Exploressa tai Monitoroi-osiossa.

Googlen Chrome-selaimessa on integroidut käännösominaisuudet. Alla olevassa esimerkissä haluamme tunnistaa suosituimmat uutiset Brasilian vaaleista ja kääntää ne englanniksi. Seuraa näitä ohjeita:

1. Napsauta vasemmassa navigointipalkissa Explore (tämän voi tehdä myös Monitoroi-välilehdellä)

2. Napsauta olemassa olevaa hakua tai luo uusi

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa kohtaa päästäksesi Chromen komentovalikkoon.

4. Valitse Käännä englanniksi (tai valitsemallesi kielelle), niin kaikki sisältövirtaan tällä hetkellä ladatut maininnat käännetään välittömästi.

5. Jos haluat nollata käännöksen

1. Napsauta käännöskuvaketta Chromen osoitepalkissa

2. Valitse Havaittu kieli

Huomautus: Chrome-selaimessa on rajoituksia, jotka saattavat vaatia sinua toistamaan nämä vaiheet tulevissa Meltwater-istunnoissa.

Lisävalinta:

Jos et halua kääntää koko sivua, voit käyttää Chrome Storessa saatavilla olevaa Google Translate -liitännäistä.

Noudata alla kuvattuja ohjeita:

1. Korosta teksti, jonka haluat kääntää.

2. Aktivoi laajennus selaimen yläosassa olevasta laajennusvalikosta