Hälytysten määrittäminen DingTalk-integroinnin avulla

Automatisoi hälytykset Meltwaterin DingTalk-integroinnin avulla

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Esittelyssä toinen toimitustapa Meltwater-hälytysten vastaanottamiseksi: DingTalk! DingTalk-integroinnin ansiosta voit vastaanottaa hälytyksesi suoraan DingTalk-sovellukseesi.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

DingTalk-integroinnin yleiskatsaus

DingTalk-integroinnin avulla DingTalkin käyttäjät voivat integroida sovelluksen älykkäisiin hälytyksiin. Tämän uuden ominaisuuden ansiosta DingTalkin käyttäjät voivat vastaanottaa älykkäitä hälytyksiä sovelluksen kautta. Koska DingTalk on yksi maailman suurimmista ammattimaisista viestinnän ja hallinnan mobiilisovelluksista Kiinassa, tämän avulla käyttäjät voivat vastaanottaa hälytyksiä suoraan sovelluksesta, jota he käyttävät päivittäin.

DingTalkin asetus

Voit yhdistää DingTalk-tilisi noudattamalla alla kuvattuja ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoa

2. Napsauta Kolmannen osapuolen integraatiot

3. Siirry DingTalk-osioon

4. Valitse Yhdistä

5. DingTalk-sovelluksessa

1. Napsauta nimemme alta Robotinhallinta

2. Klikkaa Mukautettu-ruutua

3. Napsauta Lisää

4. Lisää chatbotin nimi, Lisää ryhmään ja klikkaa sitten mukautettuja avainsanoja suojausasetusten vieressä ja kirjoita Meltwater.

5. Klikkaa Valmis

6. Kopioi annettu webhookin URL-osoite

7. Napsauta Valmis

6. Siirry takaisin Meltwateriin

7. Ryhmän nimi -kohdassa lisää DingTalk-sovelluksessa valittu ryhmä ja kopioi webhookin URL-osoite DingTalkista Linkki-osioon

8. Napsauta Lisää

Huomio: Meltwater suosittelee käyttämään nimeä, joka on helppo muistaa, koska tämä nimi on ainoa yhteys, jonka avulla voidaan tunnistaa, mikä webhook on yhdistetty Dingtalkissa.

9. DingTalk-yhteyden pitäisi nyt olla lisätty ja sen pitäisi näkyä yhteyden alla

10. Jos haluat lisätä uuden ryhmän, napsauta Lisää ryhmä

11. Toista vaiheet 5–8

Hälytyksen luominen vastaanotettavaksi DingTalkin kautta

Nyt kun olet yhdistänyt DingTalk-tilisi Meltwateriin, voit luoda DingTalkin kautta vastaanotettavan hälytyksen seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Hälytykset

2. Napsauta Luo hälytys

3. Valitse luotava hälytystyyppi

4. Klikkaa Seuraava.

5. Kun olet lisännyt haut, jotka haluat sisällyttää hälytykseen, siirry DingTalk-osioon

6. Napsauta avautuvaa nuolta

7. Valitse DingTalk-kanavan vasemmalla puolella oleva valintaruutu

8. Uuden ryhmän lisääminen Hälytykset-osiosta

1. Valitse Lisää ryhmä

2. Kirjoita ryhmän nimi ja Webhook-linkki

3. Napsauta Lisää