Entiteettiyrityshaun käyttäminen Exploressa

Katso, miten voit yksinkertaistaa ja laajentaa hakuasi käyttämällä entiteettiyrityshakua Exploressa.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Yleiskatsaus

Entiteettiyrityshaku on automaattisesti luotu yritysehdotus, joka perustuu Exploreen kirjoittamaasi tekstiin. Entiteetti yhdistää yrityksen nimen, siihen liittyvät sosiaalisen median tilit, kaupankäyntitunnukset ja visuaalisen sisällön, kuten logot, löytääkseen kaikki olennaiset osumat yrityksestä.

Milloin entiteettiyrityshakua kannattaa käyttää

Entiteettiyrityshaun tarkoitus on helpottaa Meltwater-hakujen tekemistä yrityksestä.

Nyt sinun tarvitsee vain kirjoittaa sen yrityksen nimi, jota haluat etsiä, useiden AND- ja OR-hakuoperaattoreiden sijaan. Lisäksi näet ehdotuksia yrityksistä, koska meillä on valtava tietokanta yrityksistä ladattuna ja valmiina hakuja varten.

Käytä entiteettiyrityshakua, kun teet yksinkertaista ja suoraviivaista hakua. Tämä on myös hyvä paikka aloittaa, jos olet uusi Meltwaterin tai Boolen hakujen käyttäjä.

Entiteettiyrityshaun luominen

Voit luoda entiteettiyrityshaun kolmessa eri paikassa

Meltwaterin kotisivun yleishakupalkissa

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Koti

2. Siirry näytön yläreunassa olevaan hakupalkkiin

3. Kirjoita yrityksen nimi

4. Valitse Yritykset-kohdasta etsimäsi yritys

5. Näyttö latautuu uudelleen ja vie sinut hakutuloksiin avainsanahaulla

Exploren aloitussivulla

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Explore

2. Siirry näytön yläreunassa olevaan hakupalkkiin

3. Kirjoita yrityksen nimi

4. Valitse Yritykset-kohdasta etsimäsi yritys

5. Valitse suurennuslasi

6. Näyttö latautuu uudelleen ja vie sinut hakutuloksiin avainsanahaulla

Exploren aloitussivulla

1. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Explore

2. Siirry avainsanahaku-osioon

3. Napsauta Luo

4. Kirjoita yrityksen nimi Kaikki nämä tai Vähintään yksi -tekstiruutuun

5. Valitse Yritykset-kohdasta etsimäsi yritys

6. Valitse Haku

Entiteetti näkyy sitten asianmukaisessa laatikossa, ja sen vieressä on rakennuskuvake. Tämä auttaa erottamaan sen tyypillisestä avainsanasta yritysentiteetiksi.

QCjkpTrl-V7zS22EPc0LiB2Fk0lUIXaTi5CRalf163WIZnghfZ9dvVlKTrQXoYtz_CWyFpXmX7ttpaW6PKCPE6-wj7s5YpqrROREWwHWjeQKf5JusdrctKtRVcUP28ncVNztESjiWU1HSvdHuz1VTRopYyC1-UpWkjZwgDQsZI-l5PvqflRCbMiNrA

Palautteen antaminen

Jos etsimäsi yritys ei näy, voit täyttää sisäänrakennetun palautevirran.

ragjhNapQatRl4F92-Rha2WxQva_raXYRQoE0t-ihQ4vvnS_rBcDuiootmdCJsYiAFbYd3hQR42QAlonDUVPaxHruXEmglCqRDbNabwm7prQehTiUMXjO2L2-n4a3a6f3VkF6P8m3Pjs60LadSVWWeuJIx_8VYcvp7jk9j8VZPBr5oVIpzvtWKbdPA

Anna palautetta -linkin klikkaamien avaa Google-lomakkeen, jonka voi täyttää.

FAQ

Miten entiteettiyrityshaku toimii?

Kun entiteetti ladataan ja haku käynnistetään, luodaan automaattisesti kysely, joka yhdistää yrityksen nimen, sosiaalisen median kahvat, kaupankäyntitunnukset ja visuaalisen sisällön (esim. yrityksen logo), jotta kyseisestä yrityksestä löydetään kaikki relevantit osumat.

Yrityksen entiteettihaku yhdistää alan laajimman tietokaavion – yli 14 miljoonaa yritystä 194 maassa – kattavimpaan valikoimaan omistettuja ja ansaittuja toimituksellisia, sosiaalisia ja lähetystietoja. Tämä parantaa hakutarkkuutta ja tarjoaa asiantuntijatason hakutulokset. Yrityshakujen suhteen testit osoittavat, että hakutulokset ovat 52 % tarkempia sellaisten yritysten nimien osalta, jotka ovat myös yleisesti käytettyjä sanoja, kuten Apple, Square ja Amazon. Lisäksi ne sisältävät sisältöä, jossa yrityksen logo on mukana ilman mainintaa tekstissä.

Huom: Tämä työkalu on rajoitettu vain englanninkielisiin julkaisuihin. Muiden kielten tuki on parhaillaan kehitteillä.