Meltwater Mobile -sovellukset

Meltwaterissa on kaksi mobiilisovellusta, Meltwater Mobile ja Meltwater Engage, jotka ovat saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Meltwater tarjoaa kaksi erillistä mobiilisovellusta: Meltwater Mobile ja Meltwater Engage.

Meltwater Mobiili

Meltwater Mobile -mobiilisovellus tuo Meltwaterin toiminnot käsiisi. Sovellus on suunniteltu median seurantaan ja somekuunteluun. Voit tarkastella tallennettujen hakujesi uusimpia päivityksiä, luoda ad hoc -haun Exploressa, tarkastella analyyseja koontinäyttöjen avulla ja lukea tuloksesi Inboxin kautta.

Meltwater Mobile

Meltwater Engage

Pidä Meltwater Engage mukanasi Engage-mobiilisovelluksen avulla! Voit olla yhteydessä seuraajiisi keskustelujen avulla, hyväksyä ajoitettuja julkaisuja, tarkastella sisältökalenteriasi ja julkaista Instagram-tarinoita ja -karuselleja.

Hyväksynnät Publishissa