Kuinka voin julkaista YouTube-videon Meltwaterissa

Tässä artikkelissa kuvataan YouTube-videon julkaiseminen Meltwaterissa.

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Päivittäinen YouTubessa vietetty aika ylittää lähes 20 minuuttia, mikä on yksi maailman korkeimmista. Brändeille, jotka haluavat parantaa tunnettuutta ja mainetta, YouTube tarjoaa suuren ja sitoutuneen yleisön.

Tässä artikkelissa kuvataan työnkulku YouTube-videon julkaisemiseksi Engagen Julkaise-osiossa.

YouTube Julkaise-osiossa

YouTube on viides tuettu somekanava Engagen Julkaise-osiossa.

YouTube näkyy suodatinpalkissa Tilit-osiossa.

YouTube on näkyy myös kalenterissa olevissa julkaisuissa.

Kuinka julkaisen

Jos haluat julkaista YouTubessa, valitse Engagen Julkaise-sivulla Luo sisältö > Julkaise tai klikkaa päivää ja aikaa kalenterissa.

Valitse oikeasta alakulmasta YouTube-kanava, jolla haluat julkaista.

• Huom: YouTube sallii Twitterin tavoin julkaisut vain yhdeltä tililtä kerrallaan.

Kun olet valinnut kanavan, jolla haluat julkaista, valitse vaiheessa 2 Luo julkaisusi. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jonka kautta voit muokata videojulkaisuasi.

YouTuben luontityökalussa on saatavilla seuraavat vaihtoehdot:

• Pakolliset kentät

• Otsikko

• Tietosuoja (oletuksena Julkinen)

• Lisäasetukset (valinnainen)

• YouTube-tunnisteet (ks. myös Tunnisteet vs hashtagit -osio alla)

• Salli upotus*

• Toistolistat**

• Luokat**

• Lisenssioikeudet ja omistusoikeus (oletuksena Vakio) - Lisätietoja lisenssityypeistä on täällä.

• Kanavakohtaiset rajoitukset

• Viestin pituus - 5000 merkkiä

• @maininta - ei

• Kuvat - ei

• Linkit - ei

• Videot - kyllä

• Hashtagit - 15 hashtagia

• Emojit - kyllä

• GIF-kuvat - ei

• Vaihtoehtoinen teksti - ei

• Videorajoitukset

• Maksimikoko - 2 GB

• Suurin resoluutio - YouTuben vakiokuvasuhde tietokoneella on 16:9. Kun lataat muita kuvasuhteita, kuten pystysuuntainen tai neliömäinen, toistin mukautuu automaattisesti videon koon mukaan

• Suurin bittinopeus:

• VIDEO - vakiokuvanopeus = 56 Mbps, korkea kuvanopeus = 85 Mbps

• AUDIO - mono = 128 kbps, stereo = 384 kbps, 5.1 = 512 kbps

• Suurin kuvanopeus - Sisältö tulee koodata ja ladata samalla kuvanopeudella kuin se tallennettiin.

• Maksimipituus - 15 minuuttia

• Muodot - mp4, .mov

• Kun luot monikanavaista julkaisua, käyttäjien on siirryttävä Youtuben luontityökaluun lisätäkseen pakollisia kenttiä, kuten otsikon. Tämä vastaa "Instagramin ensimmäisen kommentin" lisäämistä monikanavaiseen julkaisuun.

• Käyttäjät saavat myös virheilmoituksen, jos he valitsevat Youtube-tilin vaiheessa 1 ja liittävät sitten vaiheen 2 yleisessä luontivaihtoehdossa muuta kuin videomateriaalia, kuten kuvan tai gif-tiedoston. Tämä johtuu siitä, että näitä mediatyyppejä ei tueta YouTubessa.

• YouTube-julkaisujen esikatselut sisältävät videon, otsikon, kuvauksen ja kuvauskenttään lisätyt hashtagit.

• YouTube tarjoaa samat toiminnot kuin muut Julkaise-osion kanavat, eli voit muokata, merkitä, määrittää, kloonata ja viedä.

Youtuben hashtagit vs. tunnisteet

• Tunnisteet ovat kuvaavia avainsanoja. Voit lisätä tällaisia sanoja videoosi, jotta katsojat löytävät sisältösi helpommin. YouTube-algoritmi käyttää tunnisteita videoidesi asianmukaiseen luokitteluun ja sijoitukseen.

• Hashtagit ovat myös loistava ratkaisu tehdä videoista helpommin haettavia. Voit lisätä hashtageja videon kuvaukseen varmistaaksesi, että katsojat löytävät videosi, kun he etsivät tiettyä hashtagia. Lisäksi kun klikkaat YouTube-hashtagia, voit nähdä, minkä tyyppistä sisältöä muut ihmiset ovat luoneet tietyllä hashtagilla.

Liite

Upotettuja videoita koskevat rajoitukset – Voit määrittää videoasetuksesi "ei upotettavaksi" julkaisuprosessin aikana, ja YouTube noudattaa näitä asetuksia julkaisun yhteydessä. Meltwater ei kuitenkaan voi toistaa ei-upotettavia videoita kalenterissa olevassa viestin tietonäkymässä tai syötenäkymässä. Siksi upotettuja videoita ei voi toistaa julkaisutyökalusta käsin. Kyseiset videot on toistettava YouTubessa julkaisun luomisen jälkeen.