Mittaa
Someanalyysi – YouTuben yleiskatsauksen koontinäyttö

Tutustu YouTuben etuihin sekä mittareiden määritelmiin YouTuben yleiskatsauksen koontinäytössä.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Päivittäinen YouTubessa vietetty aika ylittää lähes 20 minuuttia, mikä on yksi maailman korkeimmista. Brändeille, jotka haluavat parantaa tunnettuutta ja mainetta, YouTube tarjoaa suuren ja sitoutuneen yleisön.

Julkaiseminen ja aktiivisuus YouTubessa tuottaa useita mittareita ja suorituskykyindikaattoreita, joista voit raportoida. Meltwater tarjoaa virtaviivaisen koontinäytön juuri tätä varten: YouTuben yleiskatsaus

Tässä artikkelissa esitellään YouTuben yleiskatsauksen koontinäytön avainalueet

YouTube Meltwaterissa

YouTube-analyysit Engagesta auttavat brändejä ymmärtämään YouTuben valtavan potentiaalin:

• Brändätyn YouTube-videosisällön tehokkuuden seuranta ja mittaaminen sekä yleisön kasvu

• Parhaiten suoriutuvien julkaisujen avainominaisuuksien tunnistaminen

• Määrittää, saavuttavatko videoidesi katselukerrat haluamasi suorituskykyindikaattorit

• Osallistumismittareiden jakautuminen ajan myötä

YouTuben yleiskatsausraportin avulla voit raportoida YouTube-kanavasi ja suosituimpien videoidesi tehokkuudesta.

Vinkki: Kun yhdistät YouTube-kanavasi Meltwateriin ensimmäistä kertaa, lataamme automaattisesti 400 päivän tiedot yhdistämisajankohdasta tilastoja varten. Tähän eivät sisälly fanien määrää koskevat tiedot.

Yhteenvetotiedot

Yhteenvetotiedot sisältävät viisi (5) mittaria, jotka näyttävät kanavatiedot valitsemaltasi ajanjaksolta.

MITTARI

MÄÄRITELMÄ

TILAAJAT YHTEENSÄ

Tilaajien määrä kauden viimeisenä päivänä.

UUDET TILAAJAT

Ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjät tilasivat YouTube-kanavasi raportointijakson aikana.

VIDEON KATSELUKERRAT

Videosi katselukertojen määrä valitulla raportointijaksolla. Tämä sisältää vain orgaanisen toiminnan.

REAGOINNIT YHTEENSÄ

Ilmaisee, kuinka monta kertaa yhteensä käyttäjät tykkäsivät, peukuttivat alaspäin, kommentoivat, jakoivat, klikkasivat merkintöjä, klikkasivat videossasi olevia kortteja ja tilasivat kanavasi videon kautta raportointikauden aikana.

JULKAISTUT VIDEOT

Julkaistujen videoiden määrä kauden aikana.

Parhaiten suoriutuvat videot

Parhaiten suoriutuvat videot näyttävät valitsemasi ajanjakson kolme tehokkainta videota keskimääräisten katselukertojen mukaan lajiteltuina. Voit vaihtaa gallerianäkymän ja luettelonäkymän välillä, joka näyttää kymmenen (10) videota kerrallaan.

Klikkaa mitä tahansa videota saadaksesi lisätietoja kyseisestä videosta. Klikkaa toisen kerran avataksesi videon YouTubessa.

MITTARI

MÄÄRITELMÄ

OSALLISTUMISET

Videon osallistumiset yhteensä, mukaan lukien tykkäykset ja alaspäinpeukutukset.

TYKKÄYKSET

Ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjät ilmoittivat pitävänsä videosta antamalla sille positiivisen arvion.

ALASPÄINPEUKUTUKSET

Ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjät ilmoittivat olevansa tyytymättömiä videoon antamalla sille negatiivisen arvion.

KOMMENTIT

Ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjät kommentoivat.

SHARES

Ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjät jakoivat videon.

VIDEON KATSELUKERRAT (YLI 30 S)

Ilmaisee niiden katselukertojen määrän, jolloin videota on katsottu vähintään 30 sekunnin ajan.

KATSELUKERRAN KESKIMÄÄRÄINEN KESTO (SEKUNTIA)

Videon toistojen keskimääräinen kesto sekunteina.

KESKIMÄÄRÄINEN KATSELUPROSENTTI

Keskimääräinen prosenttiosuus, jolloin videota on katsottu videon toiston aikana.

Videon katselukertojen jakautuminen

Videosi katselukertojen määrä valitulla raportointijaksolla. Tämä sisältää vain orgaanisen toiminnan. Vie osoitin kaaviossa olevan pisteen päälle nähdäksesi kyseisen päivän tiedot.

Yleisön koon muutos

Kanavasi tilaajien lisäys suhteessa menetettyihin tilaajiin valitsemasi ajanjakson aikana.

• Saadut tilaajat on niiden ihmisten määrä, jotka tilasivat YouTube-kanavasi raportointijakson aikana.

• Menetetyt tilaajat on niiden ihmisten määrä, jotka peruuttivat kanavasi tilauksen valitulla ajanjaksolla.

Osallistumisten jakautuminen

Tämä mittari sisältää kaksi kaaviota.

Ensinnäkin donitsikaavio, joka näyttää prosenttiosuuden videoidesi kommenteista, tykkäyksistä ja jaoista valitsemasi ajanjakson aikana.

Toiseksi kaavio, joka näyttää videoidesi kommenttien, tykkäysten ja jakojen trendin valitsemasi ajanjakson aikana sekä trendin julkaistujen videoiden määrästä valitsemasi ajanjakson aikana.

Katselukerrat tyypin mukaan

Kolmen mittarin trendi: keskimääräinen katseluaika, keskimääräinen katseluprosentti ja arvioidut katseluminuutit.

• Keskimääräinen katseluaika sekunteina - Kanavasi videoiden keskimääräinen katseluaika

• Keskimääräinen katseluprosentti - Kanavasi videoiden keskimääräinen toistoprosentti

• Arvioidut katseluminuutit - Kanavasi videoiden arvioidut katseluminuutit yhteensä

Suodattimet ja toiminnot

Päivämäärä

Voit suodattaa koontinäytön päivämäärän mukaan. Valitse ennalta määritettyjen vaihtoehtojen luettelosta tai valitse mukautettu ajanjakso.

Toiminnot

Maksettu, ansaittu ja omistettu -raportissa on käytettävissä kaksi toimintoa: Lataa Excel ja Lataa PDF.

Molemmat vaihtoehdot lataavat suoraan tietokoneellesi.

Excel lataa kaikki raakanumerotiedot koontinäytöltä ja erottaa ne välilehdille.

PDF lataa otoksen raportista vaakasuuntaisena PDF-tiedostona, joka sopii täydellisesti esityksiin. Voit myös ajastaa PDF-viennin Ajoita raportti -vaihtoehdon avulla siten, että se lähetetään automaattisesti sähköpostilaatikkoosi joko viikoittain tai kuukausittain.

Liite

Youtuben käyttöehtojen vuoksi YouTube-tiedot voivat näkyä vain YouTube Overview -dashboardissa.Tämä tarkoittaa, että YouTube-tietoja ei sisällytetä kanavien välisiin koontinäyttöihin.