Mediakontaktit-välilehden käyttäminen Exploressa

Mediakontaktit-välilehden avulla saat tietoa toimittajista, jotka kirjoittavat aiheestasi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Toimittajat ovat tärkeimpiä vaikuttajia, ja yhteydenotto oikeisiin toimittajiin on äärimmäisen tärkeää, jotta tiedottaminen onnistuu. Medianäkyvyyden ansaitseminen alkaa mediatutkimuksella ja suhteiden luomisella toimittajiin.

Explore-tuotteen Mediakontaktit-välilehden avulla pääset kyselysi tuloksia vastaavia artikkeleita kirjoittavien toimittajien profiileihin! Tunnista, seulo, järjestä ja tallenna helposti aiheidesi kannalta tärkeimmät toimittajat.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Huom: Vain Meltwaterin Mediasuhteet-asiakkaat näkevät Mediakontaktit-välilehden Explore-tuotteessa.

Pääsy Mediakontakteihin

Mediakontaktit sijaitsevat omassa Explore-tuotteen osiossa.

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Explore

2. Napsauta olemassa olevaa hakua tai luo uusi

3. Napsauta suodatinpalkin alla olevaa Mediakontaktit-välilehteä

Kontaktiprofiilien tarkastaminen

Kun tarkennat hakuasi ja aloitat mahdollisesti kiinnostavien kontaktien identifioinnin, sinun kannattaa tutustua niihin tarkemmin ennen kuin lisäät ne luetteloihisi.

1. Kun olet Mediakontaktit-välilehdellä, valitse sen toimittajan nimi, jota haluat tutkia tarkemmin

2. Miniprofiili ilmestyy näytön oikealle puolelle

3. Miniprofiili sisältää seuraavat tiedot:

1. Nimi ja sijainti

2. Toimituksia

3. Aihe

4. Listat

5. Viimeisimmät artikkelit

6. Sosiaalinen media

7. Yhteystiedot

4. Napsauta Näytä koko profiili avataksesi uuden välilehden, jossa on lisätietoja toimittajasta

Kontaktin lisääminen medialistalle

Voit lukea lisätietoja hakupalkin käyttämisestä, suodattimien avulla tapahtuvasta tarkentamisesta ja kontaktin lisäämisestä uusiin tai aiemmin luotuihin luetteloihin seuraavasta: Medialistojen luominen ja organisointi.

Nykyiset medialistasi löytyvät Omat kontaktit -sivulta.

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Mediasuhteet-pudotusvalikko.

2. Valitse Omat yhteystiedot

Huomaa: lähteen (julkaisun) lisäämistä medialistaan ei tueta.

Pääsy asiaankuuluviin artikkeleihin

Jokaisen yksittäisen mediakontaktikortin kohdalla näet kyseisen kontaktin asiaankuuluvien artikkeleiden määrän suhteessa hakuusi.

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Explore

2. Napsauta olemassa olevaa hakua tai luo uusi

3. Napsauta suodatinpalkin alla olevaa Mediakontaktit-välilehteä

4. Napsauta Asiaankuuluvat arikkelit sen toimittajan yhteystietokortista, johon haluat tutustua tarkemmin

5. Näytön oikeaan reunaan ilmestyy liukukuva, joka sisältää sisältövirran kaikista asiaankuuluvista artikkeleista. Tämä sisältövirta suodatetaan näyttämään vain kyseisen kontaktin artikkelit

6. Sisältövirta sisältää kaikki samat ominaisuudet ja toiminnot kuin Explore

1. Etsi

2. Lataa

3. Lajittele

4. Asetukset

5. Tekoälytunnisteet

6. Lisää suodatin -vaihtoehto, jos haluat käyttää kirjoittajasuodatinta vain tämän kontaktin Explore-kyselyssä.

Muut ehdotetut artikkelit