Explore-työkaluihin tutustuminen: Kirjoittajat-välilehti

Katso, kuinka Kirjoittajat-välilehti paljastaa yleisösi demografiatiedot, yleisimmät ammatit ja kiinnostuksen kohteet.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Kirjoittajat-välilehti paljastaa, kuka on keskustelun takana. Perinteisellä Kirjoittajat-välilehdellä näkyvän vaikuttajaluettelon lisäksi tämä kokemus paljastaa sinulle tärkeimmistä aiheista ja yrityksistä twiittaavien henkilöiden demografiatiedot, yleisimmät ammatit ja kiinnostuksen kohteet.

Kirjoittajien löytäminen

Kirjoittajat-välilehti tuo esille keskusteluun osallistuvat tärkeimmät mielipidejohtajat. Vasemmalla puolella olevassa Kirjoittaja-profiilikortissa on seuraavat tiedot:

• Seuraajien kokonaismäärä

• Kirjoittajan seuraamien henkilöiden määrä

• Julkaisujen kokonaismäärä

• Auktoriteettipisteet: yhtälö, joka ottaa huomioon seuraajien määrän verrattuna heitä seuraavien ihmisten määrään. Pistemäärään voi vaikuttaa toinen piste julkaisujen kokonaismäärän perusteella sekä avainsanojen esiintymistiheys hakutuloksissa.

Kirjoittajien lisääminen kirjoittajaluetteloon

Voit lisätä kirjoittajan kirjoittajaluetteloon seuraavasti:

1. Valitse kaikki valitsemalla vasemmassa yläkulmassa oleva ruutu. Tai valitse tietyn kirjoittajan tai kirjoittajien ruudut.

2. Valitse Lisää luetteloon

3. Valitse aiemmin luotu luettelo

4. Klikkaa OK.

5. Uuden luettelon luominen

1. Valitse Luo luettelo

2. Lisää luettelonimi

3. Valitse luettelotyyppi

4. Napsauta Tallenna

Voit myös viedä Kirjoittajat-luettelon CSV-tiedostona. Huomaat vientivaihtoehdon viemällä osoittimen nuoli alaspäin -vaihtoehdon päälle.

Widgetin erittely

Seuraavaksi eritellään kukin työkalu:

Uniikkeja X-tilejä

Yksittäiset X-kirjoittajat -työkalu edustaa niiden kirjoittajien kokonaismäärää, jotka ovat julkaisseet vähintään kerran haussa löydetystä termistä.

Jos esimerkiksi yksi kirjoittaja julkaisee viisi erillistä kertaa sisältäen hakutermisi, tämä kirjoittaja lasketaan vain kerran yksittäisten kirjoittajien kokonaismäärään.

X-vahvistus

X-vahvistus edustaa prosenttiosuutta hakutermistäsi kirjoittavista kirjoittajista, jotka ovat vahvistettuja vs vahvistamattomia. Vahvistetut käyttäjät edustavat yleensä kirjoittajia, joilla on paljon seuraajia ja vahva vaikutus. Käytännössä tämä luku näyttää, kuinka paljon keskustelua hallitsevat keskeiset mielipidejohtajat verrattuna tavallisiin X-käyttäjiin.

Sukupuolijakauma

Sukupuolijakauma arvioi mies- ja naispuolisten kirjoittajien välisen jakauman. ML-pohjaiset mallimme päättelevät kirjoittajan sukupuolen tarkastelemalla tietoja, kuten nimeä, näyttönimeä ja profiilin kuvausta.

Meltwater 2021-12-07 at 12.28.35 PM

Ikäjakauma

Ikäjakauma jakaa kirjoittajat ikäluokkiin: 13-17, 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 ja 65+. Kirjoittajan ikä päätellään myös ML-malliemme avulla, jotka tarkastelevat käyttäjäprofiilista saatavan ilmoitetun datan ja päätellyn datan yhdistelmää.

Yleisimmät kirjoittajien sijainnit

Suosituin kirjoittajasijainti näyttää, missä kirjoittajat ovat fyysisesti tai missä he julkaisevat, kun he keskustelevat hakutermeistäsi.

Yleisimmät ammatit

Suosituimmat ammatit edustavat hakutermilläsi julkaisevien kirjoittajien yleisimpiä ammatteja. Meltwater tuottaa nämä tiedot analysoimalla ja etsimällä kaikki ammattitermit, jotka löytyvät X-käyttäjän profiilista. Jos yleisössäsi on tutkijoita tai akateemikkoja, voit lisätä viestiisi hienostuneisuutta ja vakavuutta. Jos suorittaessasi "kissat"-hakua löydät joukon kirjoittajia, jotka samaistuvat "eläinten pelastajaksi", tiedät kuinka tämä intohimo ja empatia on kanavoitava viesteissäsi.

Yleisimmät avainsanat biografioissa

Kunkin käyttäjän profiilissaan ilmoittamien julkisten tietojen avulla voimme suorittaa avainsanapilvivisualisoinnin näyttääksemme termien suhteellisen esiintymistiheyden. Tämä auttaa sinua löytämään malleja siitä, miten yleisösi ajattelee, kuvaa itseään tai samaistuu muun maailman kanssa. Voit käyttää näitä tietoja hyväksesi tekstissäsi, toimintakehotuksissasi ja mainoksesi sisällössä.

Meltwater 2021-12-07 at 12.42.13 PM

Yleisimmät kiinnostuksen kohteet

Yleisö ei tietenkään samaistu vain ikänsä, rotunsa ja työnsä perusteella. Varsinkin nykypäivän digitaaliset kuluttajat haluavat samaistua hengenheimolaisuuden, harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Katsomalla heidän aikaisempia julkaisujaan ja uudelleenjulkaisujaan Meltwater voi nostaa esiin yleisösi suosituimmat kiinnostuksen kohteet. Kiinnostuksen kohteita voivat esimerkiksi olla urheilu, matkailu, tiede, elokuvat, tv jne.

Luomme nämä kiinnostuksen kohteet tarkastelemalla kunkin kirjoittajan julkaisujen ja uudelleenjulkaisujen aikajanaa. Näiden tietojen tietäminen voi auttaa sinua tunnistamaan tietyn yleisön yksilölliset ja yhteiset ominaisuudet, mikä taas auttaa sinua aktivoitumaan ja sitoutumaan mielekkäämmällä ja tuttavallisemmalla tavalla. Kun sinulla on tietoa yleisöäsi kiinnostuksen kohteista, voit viihdyttää, kouluttaa ja inspiroida heitä paremmin?

Top kielet

Lopuksi Meltwater näyttää sinulle hakutermeissäsi olevasta aiheesta kirjoittavien kirjoittajien yleisimmät kielet. Luomme kielijakauman määrittämällä hallitsevan kielen, jota kirjoittaja käyttää julkaisuissaan.

Lue lisää muista Explore-työkaluista: