Publish-virheilmoitusten vianetsintä

Käytä tätä artikkelia joidenkin Engage Publishin yleisten virheilmoitusten vianmääritykseen

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty tällä viikolla

Joskus asiat eivät mene suunnitelmien mukaan ja saat virheilmoituksen Meltwaterin Engagessa. Alla näet yleisiä Meltwater-virheilmoituksia ja suositeltuja ratkaisuja.

Yleisin syy julkaisun epäonnistumiseen Meltwaterissa on somekanavan yhteyden katkeaminen.

• Jotkut someyhteydet vanhenevat säännöllisesti

• Instagram - 60 päivää

• LinkedIn ja TikTok - 1 vuosi

• Jotkin yhteydet eivät kuitenkaan vanhene koskaan, kuten Facebook, Twitter, YouTube ja Google Business.

• Meltwater lähettää käyttäjille muistutuksen, kun yhteyden vanheneminen lähestyy.

Lisätietoja on ohjeartikkelissa: Someprofiilien yhdistäminen Meltwater Engageen.

Julkaise - Epäonnistuneet julkaisut

Epäonnistuneet julkaisut näkyvät punaisina julkaisukalenterissa.

Klikkaa postausta avataksesi Postauksen tiedot -ikkunan. Tämä sisältää virheilmoituksen epäonnistuneista postauksista.

Vie osoitin tietokuvakkeen (i) päälle saadaksesi lisätietoja virheestä.

Täältä voit "yrittää julkaista uudelleen nyt" (kun olet tehnyt tarvittavat muutokset) tai "poista epäonnistunut postaus". Lisätietoja virheilmoituksista ja toimenpiteistä, joihin sinun tulisi ryhtyä alla.

Julkaise - Postaus epäonnistuu sähköpostihälytykset

Alustan virheilmoitusten lisäksi postausten epäonnistumisista kertovat sähköpostiviestit lähetetään automaattisesti kaikkien sosiaalisen median postausten kohdalla, joiden julkaisu Meltwater Engagen kautta ei onnistunut.Tämä sisältää sekä ajoitetut että "Julkaise nyt" -postaukset.

Postaus epäonnistui -sähköpostiviesteissä käytetään samaa älykästä hälytystekniikkaa ja malleja, jotka ovat jo saatavilla Meltwaterissa.

• Aiherivi: "Seuraavan postauksen julkaisu epäonnistui"

• Sähköpostihälytyksessä luetellaan epäonnistumisen syy, jos sellainen on saatavilla.

• Hälytys sisältää visuaalisen esityksen epäonnistuneesta postauksesta.

• Näytä-painike ohjaa käyttäjät takaisin epäonnistuneeseen postaukseen Julkaisutyökalussa.

• Suora linkki postaukseen on myös kopioitavissa/liitettävissä.

• Sieltä käyttäjä voi korjata kaikki jäljellä olevat ongelmat ja yrittää uudelleen.

• Linkit vanhenevat 7 päivän kuluttua.

• Useille kanaville ajastettu postaus saa yhden sähköpostin per jokainen epäonnistunut julkaisu.

• Postaus epäonnistui -sähköpostit lähetetään seuraaville käyttäjille:

• Postauksen luoja

• Postauksen hyväksyjä

• Postausta viimeksi päivittänyt käyttäjä

Virheilmoitus + toimenpiteet

Toiminto

Virheilmoitus

Ratkaisu

Sisällön julkaiseminen

Sivun yhteysongelma

Tämän tilin yhteydessä on ongelma tai se on vanhentunut. Yhdistä tämä tili uudelleen, jotta voit lähettää julkaisuja.

Sisällön julkaiseminen

Alkuperäisen kanavan ongelma

Natiivikanava palautti tuntemattoman virheen. Tämä on yleensä väliaikainen ongelma, joka korjaantuu nopeasti. Tarkista natiivikanava. Jos se ei ole kaatunut, yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Hylätty kaksoiskappaleena

Alkuperäisen kanavan API on hylännyt tämän julkaisun kaksoiskappaleena. Tarkista kanavan julkaisuvaatimukset ja yritä uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Sisältö liian pitkä

Alkuperäisen kanavan API on hylännyt tämän julkaisun, koska se on liian pitkä. Muuta tunnisteiden sisältöä ja/tai määrää ja yritä sitten julkaista uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Korruptoitunut käyttäjä

Tämän julkaisun luonutta käyttäjää ei löydy järjestelmästämme. Tämä voi tarkoittaa, että käyttäjä on poistettu tämän julkaisun luomisen jälkeen. Luo ja ajoita tämä julkaisu uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Hylätty haitallisena

Alkuperäisen kanavan API on hylännyt tämän julkaisun linkin mahdollisesti haitallisena. Tarkista kanavan julkaisuvaatimukset ja yritä uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Kokorajoitus

Olet saavuttanut viestien pollauskiintiön ylärajan. Odota hetki ja yritä uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Mediatyyppiä ei tueta

Alkuperäisen kanavan API hylkäsi tämän median. Varmista, että mediatyyppejä, kuvasuhteita ja mittoja tuetaan, ja yritä uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Median latausongelma

Tämä julkaisu epäonnistui, koska mediasisältö ei latautunut kokonaan. Lataa mediasisältö uudelleen ja yritä julkaista uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Aikakatkaisu

Alkuperäisen kanavan API on raportoinut aikakatkaisuvirheestä. Tämä voi johtua mediatiedoston koosta tai API-sovellusliittymään suuntautuvasta raskaasta liikenteestä. Odota muutama minuutti ja yritä uudelleen tai käytä toista mediaresurssia.

Sisällön julkaiseminen

Mainita epäonnistui

Alkuperäisen kanavan API on hylännyt tämän julkaisun, koska sama tili @mainittiin useammin kuin kerran. Muuta sisältöä ja yritä uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Virheellinen maininta

Natiivikanavan API on hylännyt tämän viestin, koska se sisälsi virheellisen maininnan. Säädä mainintaa ja yritä uudelleen

Sisällön julkaiseminen

Useita yrityksiä auki

Tämä viesti epäonnistui, koska selaimessa on auki useita välilehtiä auki, joilla on kirjauduttu eri yritysten palveluihin. Sulje tarpeettomat välilehdet ja yritä julkaista uudelleen.

Sisällön julkaiseminen

Tuntematon virhe

Hups! Viestin lähettäminen epäonnistui. Yritä uudelleen.