Sosiaalisen median tilien yhdistämisessä Meltwater Engageen esiintyvät ongelmat

Ratkaise yleisiä ongelmia, jotka koskevat sometilien yhdistämistä Engageen

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Sosiaalisen median tilien yhdistäminen Meltwater Engageen ei ole aina niin yksinkertaista kuin sen pitäisi olla. Tämä artikkeli auttaa sinua vianetsinnässä, kun yrität yhdistää tilin Meltwater Engageen.

Omat tilit

Mainostilit

Facebook

Ongelmia Facebookin yhdistämisessä Engageen

Varmista, että Facebook-käyttäjälläsi on hallinnoijatason rooli Facebook-sivulla, johon yrität muodostaa yhteyden. Voit tarkistaa tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Facebookiin

2. Avaa Facebook-sivusi

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Asetukset -> Sivun roolit

4. Täällä näet kaikki Facebook-käyttäjät, joilla on sivun rooli Facebook-sivulla.

5. Mikään muu rooli kuin hallinnoija ei voi muodostaa yhteyttä Engageen. Facebook-sivun roolit löytyvät täältä - https://www.facebook.com/help/289207354498410

Kuinka voin tarkistaa, olenko Facebook-sivun hallinnoija?

1. Kirjaudu sisään Facebookiin

2. Avaa Facebook-sivusi

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Asetukset -> Sivun roolit

4. Täällä näet kaikki Facebook-käyttäjät, joilla on sivun rooli Facebook-sivulla.

Kuinka minut voidaan lisätä yritystilin hallinnoijaksi Meta Business Managerissa?

Nykyinen yritystilin hallinnoija tai sivun omistaja voi lisätä sinut yritystilin hallinnoijaksi Meta Business Managerissa noudattamalla seuraavia Facebookin ohjeita - https://business.facebook.com/business/help/2169003770027706?id=2190812977867143.

1. Siirry kohtaa Yritysasetukset.

2. Klikkaa Henkilöt.

3. Klikkaa + Lisää.

4. Kirjoita lisättävän henkilön työsähköpostiosoite

5. Valitse käyttäjälle Hallinnoija-roolin käyttöoikeudet

6. Klikkaa Seuraava

7. Valitse oikea Facebook-sivu ensimmäisestä sarakkeesta ja ota hallinnoijan käyttöoikeudet käyttöön kolmannessa sarakkeessa

8. Klikkaa Kutsu - Tämä antaa yritystilin hallinnoijan käyttöoikeudet Facebookissa

Ongelmia Facebookin yhdistämisessä, koska vain jotkin kanavat, joihin minulla on käyttöoikeudet, täyttyvät Engagesta

Olemme havainneet, että kun käyttäjä yhdistää sometilin Engageen ja yrittää myöhemmin lisätä uuden tilin, kyseinen tili ei välttämättä näy automaattisesti käytettävissä olevien tilien luettelossa. Katso alta ohjeet tämän ongelman korjaamiseksi sekä Facebookissa että Instagramissa.

1. Kirjaudu sisään Facebookiin sen Hallinnoija-käyttäjän tunnuksilla, jonka sometilit yrität yhdistää Meltwateriin

2. Valitse oikeassa yläkulmassa olevasta avattavasta nuolesta Asetukset

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Yritysintegraatiot

4. Etsi sovelluksemme Meltwater Engage luettelosta ja klikkaa Näytä ja muokkaa

5. Selaa käyttöoikeusluetteloa ja etsi, missä kukin sivu, jolle sinulla on käyttöoikeudet, näkyy. Varmista, että kaikki sivut, jotka haluat yhdistää, on valittu.

6. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Tallenna-painiketta

7. Kirjaudu takaisin Meltwateriin

8. Siirry kohtaan Tilit -> Someyhteydet -> Omat yhteydet

9. Yritä lisätä someyhteys uudelleen. Puuttuvien tilien pitäisi näkyä nyt.

Instagram

Ongelmia Instagramin yhdistämisessä Engageen

1. Paras käytäntö on kirjautua sisään käyttämällä incognito/yksityistä selainikkunaa (Windows: Paina Ctrl + vaihtonäppäin + n. Mac: Paina ⌘ + vaihtonäppäin + n)

2. Varmista, että sinulla on Instagram-yritysprofiili yhdistettynä Facebook-sivuun. Instagram-opas on saatavana täältä - https://help.instagram.com/502981923235522

3. Varmista, että Facebook-käyttäjällä on:

1. hallinnoijatason rooli Facebook-sivulla, joka on yhdistetty Instagram-yritysprofiiliisi

2. yritystilin hallinnoijan käyttöoikeudet Facebook-sivulle Meta Business Managerissa

Kuinka voin tarkistaa, onko Instagram-tilini yritysprofiili?

1. Avaa Instagram.

2. Siirry profiiliisi ja napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen viivan kuvaketta.

3. Napauta Asetukset.

4. Napauta Tili.

5. Jos tilisi on jo määritetty yritysprofiiliksi, näet vaihtoehdon Vaihda henkilökohtaiseksi tiliksi.

6. Jos tiliäsi EI ole vielä määritetty yritysprofiiliksi, napauta Vaihda yritystiliksi.

7. Napauta Yritys.

8. Noudattamalla ohjeita voit yhdistää yritystilisi yritykseesi liitettyyn Facebook-sivuun. Tällä hetkellä vain yksi Facebook-sivu voidaan yhdistää yritystiliisi.

9. Lisää tietoja, kuten yrityksesi luokka ja yhteystiedot.

10. Napauta Valmis.

Kuinka voin tarkistaa, onko Instagram-tilini yhdistetty Facebook-sivuuni?

1. Kirjaudu sisään Facebookiin

2. Avaa Facebook-sivusi

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Asetukset -> Instagram

4. Jos et ole vielä yhdistänyt Instagram-yritysprofiiliasi Facebook-sivuusi, näet Yhdistä tili -painikkeen:

Jos olet jo yhdistänyt Instagram-yritysprofiilisi, näet luettelossa yhdistetyn Instagram-tilin:

Ongelmia Instagramin yhdistämisessä, koska vain jotkin kanavat, joihin minulla on käyttöoikeudet, täyttyvät Engagesta

Olemme havainneet, että kun käyttäjä yhdistää sometilin Engageen ja yrittää myöhemmin lisätä uuden tilin, kyseinen tili ei välttämättä näy automaattisesti käytettävissä olevien tilien luettelossa. Katso alta ohjeet tämän ongelman korjaamiseksi sekä Facebookissa että Instagramissa.

1. Kirjaudu sisään Facebookiin sen Hallinnoija-käyttäjän tunnuksilla, jonka sometilit yrität yhdistää Meltwateriin

2. Valitse oikeassa yläkulmassa olevasta avattavasta nuolesta Asetukset

3. Klikkaa vasemmalla olevassa valikossa kohtaa Yritysintegraatiot

4. Etsi sovelluksemme Meltwater Engage luettelosta ja klikkaa Näytä ja muokkaa

5. Selaa käyttöoikeusluetteloa ja etsi, missä kukin sivu, jolle sinulla on käyttöoikeudet, näkyy. Varmista, että kaikki sivut, jotka haluat yhdistää, on valittu.

6. Klikkaa sivun alaosassa olevaa Tallenna-painiketta

7. Kirjaudu takaisin Meltwateriin

8. Siirry kohtaan Tilit -> Someyhteydet -> Omat yhteydet

9. Yritä lisätä someyhteys uudelleen. Puuttuvien tilien pitäisi näkyä nyt.

Twitter

Ongelmia Twitterin yhdistämisessä Engageen

Varmista, että sinulla on sen Twitter-tilin sähköpostiosoite ja salasana, jonka haluat yhdistää.

Kuinka voin tarkistaa, onko Engagella pääsy Twitter-tililleni?

1. Kirjaudu sisään Twitter-tilillesi.

2. Siirry tilisi asetuksissa osioon Yhdistetyt sovellukset. Kaikki tiliisi yhdistetyt sovellukset näkyvät täällä. Näet sovelluksen nimen ja kuvauksen alla lueteltuina ne käyttöoikeudet, jotka kullakin sovelluksella on tilisi käyttämiseksi.

3. Varmista, että sovellus Meltwater Social on lueteltu ja että sille on myönnetty kaikki käyttöoikeudet.

LinkedIn

Ongelmia LinkedInin yhdistämisessä Engageen

Varmista, että LinkedIn-käyttäjällä on Nimetty hallinnoija -tason sivun rooli LinkedIn-yrityssivulla, johon yrität muodostaa yhteyden. Jos käyttäjälläsi on jokin muu taso, et voi muodostaa yhteyttä. Käyttäjätasot löydät täältä - https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/4783

Kuinka voin tarkistaa, onko Engagella pääsy LinkedIn-sivulleni?

1. Klikkaa LinkedIn-etusivun yläosassa olevaa Minä-kuvaketta.

2. Valitse avattavasta valikosta Asetukset ja tietosuoja.

3. Klikkaa vasemmassa palkissa olevaa Tietosuoja-osiota.

4. Klikkaa Muut sovellukset -osiossa Sallitut palvelut -kohdan vieressä olevaa Muuta-painiketta.

5. Varmista, että sovellus Engage Connect on lueteltu ja että sille on myönnetty kaikki käyttöoikeudet.

Google Business

Vaikeuksia Google Businessin yhdistämisessä Engageen

Kun yrityksesi ensisijainen omistaja on ryhmä, sinun on lisättävä käyttäjä, jolla on omistaja- tai johtajarooli, ennen kuin voit muodostaa yhteyden Meltwateriin. Tässä ovat vaiheet sen tekemiseksi:

Kuinka voin lisätä omistajan/johtajan Google Businessiin?

1. Avaa Google Business Profile Manager Yritykset

2. Napsauta Google Business -yritystä, jonka haluat lisätä Meltwateriin

3. Napsauta toimintopisteitäYritysprofiilin asetukset

4. Napsauta Ihmiset ja käyttöoikeudet

5. Lisää sen käyttäjän sähköpostiosoite , joka tarvitsee pääsyn yritykseen, ja napsauta Kutsu (tämä on käyttäjä, jolla kirjaudut sisään Meltwateriin)

6. Tämä käyttäjä saa sähköpostikutsun. Seuraa sähköpostin ohjeita hyväksyäksesi käyttöoikeudet.

7. Toista tämä jokaiselle yritykselle, jonka haluat lisätä Meltwateriin

8. Klikkaa Google Businessista Lisää tili -kohtaa

9. Kirjaudu sisään käyttäjällä, jonka olet juuri lisännyt yritykseen/yrityksiin

10. Virheilmoitusta ei enää pitäisi näkyä, ja yhteyden ponnahdusikkunassa näkyy luettelo tileistä, joihin voit muodostaa yhteyden

11. Valitse tilit ja seuraa ohjeita

Mainostilit - Facebook ja Instagram

Kuinka näen tiedot siitä, mitkä Facebook-käyttäjät, Facebook-sivut ja Instagram-profiilit on liitetty mainostiliini/mainostileihini?

1. Tunnista käyttäjä, joka on Yrityksen hallinnoija Facebook-sivulla

2. Pyydä käyttäjää kirjautumaan sisään ja siirtymään Facebook Business -asetuksiin - https://business.facebook.com/settings

3. Valitse sopiva tili tai tilit sivun yläosassa olevasta Yritysasetukset-kohdasta. Tili voi sisältää useita resursseja, kuten Facebook-sivuja ja Instagram-profiileja.

4. Klikkaa Tilit -> Mainostilit

5. Tämä näyttää sinulle kaikki mainostilit, joilla on käyttöoikeudet hallinnoida valitun tilin mainoksia.

6. Kun klikkaat mainostiliä, näet henkilöt, joilla on käyttöoikeudet mainostilille. Kun klikkaat henkilön vieressä olevaa avattavaa valikkoa, näet hänen käyttöoikeutensa mainostiliin.

Miksi mainostilini puuttuu, kun yritän muodostaa yhteyden Meltwateriin kohdassa Someyhteydet → Maksulliset?

1. Yhdistä Facebook-sivusi tai Instagram-tilisi Omat yhteydet -kohdassa (oma sometili on yhdistettävä ennen kuin siirryt maksulliseen)

2. Siirry Maksulliset yhteydet -välilehdelle

3. Valitse Lisää tili

4. Näet kaikki käytettävissä olevat Mainosten hallinta -tilit, jotka liittyvät yhdistettyihin Facebook-sivuihin tai Instagram-tileihin. Valitse tilit, jotka haluat todentaa Engagessa, ja seuraa kaikkia kehotteita.

Jos todennettava mainostili ei näy ponnahdusikkunassa edellä mainittujen vaiheiden jälkeen, käytä alla olevia ohjeita vianetsintään:

1. Näetkö haluamasi mainostilin Meta Business Managerissa?

2. Onko sinulla täydet hallinnoijan oikeudet mainostiliin?

Kuinka näen, mille mainostileille Facebook-käyttäjilläni on pääsy?

• Facebook Businessin kautta (suositus):

1. Kirjaudu sisään ja siirry Facebook Business -asetuksiin - https://business.facebook.com/settings

2. Valitse sopiva tili tai tilit sivun yläosassa olevasta Yritysasetukset-kohdasta. Tili voi sisältää useita resursseja, kuten Facebook-sivuja ja Instagram-profiileja.

3. Klikkaa Tilit -> Mainostilit

4. Tämä näyttää sinulle kaikki mainostilit, joilla on käyttöoikeus hallinnoida valitun tilin mainoksia.

5. Kun klikkaat mainostiliä, näet henkilöt, joilla on käyttöoikeudet mainostilille. Kun klikkaat henkilön vieressä olevaa avattavaa valikkoa, näet hänen käyttöoikeutensa mainostiliin.

• Mainosten hallinnan kautta:

1. Kirjaudu sisään Mainosten hallintaan sen Facebook-yritystiliin liitetyn hallinnoijan tunnuksilla, joka on yhdistetty mainostiliisi

2. Oikean yläkulman avattavassa valikossa näkyvät mainostilit, joihin käyttäjällä on käyttöoikeudet