Julkaise
Instagram-tarinoiden julkaiseminen verkko- ja mobiilisovelluksen kautta
Instagram-tarinoiden julkaiseminen verkko- ja mobiilisovelluksen kautta

Julkaise Instagram-tarinoita suoraan Meltwaterin verkkoalustalta ja mobiilisovelluksesta

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty tällä viikolla

Voit nyt julkaista Instagram-tarinoitasi suoraan verkosta tai jatkaa verkon ja mobiilisovelluksen käyttöä yhdessä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Instagram-tarinoiden julkaiseminen verkon kautta

Voit laatia, ajoittaa ja julkaista Instagram-tarinoita suoraan Meltwaterissa ilman Engage-mobiilisovellusta.

Huomaa: kun julkaiset karusellijulkaisuja verkkosovelluksen kautta, multimediajulkaisuja (kuvia ja videoita yhdessä julkaisussa) ei tueta. Mutta jos käytät verkkosovellusta ja mobiilisovellusta yhdessä, tuemme multimediajulkaisuja.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse yksi Instagram-profiili.Instagram ei salli tarinoiden julkaisemista useille käyttäjille samanaikaisesti.

6. Lisää yksi video tai kuva Instagram-tarinaasi, joko yleisen julkaisutyökalun tai Instagram-spesifisen julkaistyökalun kautta. Useiden mediaresurssien liittämistä kerralla ei tueta.

7. Valitse kanavakohtaisessa luontityökalussa Julkaisun tyyppi -pudotusvalikko.

8. Klikkaa tarinaa

1. Jos valittuna on useampi kuin yksi Instagram-profiili tai julkaisuun on lisätty useampi kuin yksi mediaresurssi, Tarina ei ole valittavissa.

2. Instagram-tarinat eivät tue kuvauksia, yksilöllisiä linkkejä tai ensimmäisiä kommentteja. Jos käyttäjä valitsee avattavasta valikosta Tarina, kaikki näiden merkinnät

9. Instagram-tarinoilla on tietyt kuvasuhdevaatimukset, ja käyttäjiä saatetaan kehottaa muuttamaan kuvasuhdetta. Tämä voidaan tehdä sovelluksen sisäisen kuvankäsittelyohjelman kautta

10. Jatka tavanomaista julkaisuprosessia, jota kaikki muut kanavat noudattavat.

11. Instagram-tarinat näkyvät kalenterissa kaiken muun ajastetun sisällön rinnalla.

Instagram-tarinoiden luominen verkon + mobiilisovelluksen kautta

Ennen kuin voit julkaista tarinasi tai karusellisi mobiilisovelluksen kautta, sinun on ensin luotava tarina verkossa. Noudata näitä ohjeita tehdäksesi niin:

1. Napsauta vasemmanpuoleisen navigointipalkin avattavaa Engage-valikkoa

2. Valitse Julkaise

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Luo

4. Valitse IG-tarina mobiilissa

5. Valitse Instagram-käyttäjä, jolle haluat luoda tarinasi tai julkaisusi

6. Valitse Seuraava

7. Valitse julkaisutyyppi: Tarinatai Karuselli

8. Napsauta Laadi

9. Valitse media ja kirjoita viestin teksti

1. Kuvan vaatimukset: PNG, JPG, GIF, enintään 6 Mt.

2. Videovaatimukset: MP4, MOV, enintään 60s.

10. Jos haluat muuttaa kuvan kokoa, käyttää tehosteita, suodattimia jne., vie osoitin kuvan päälle ja valitse Muokkaa.

11. Napsauta Tallenna

12. Kuvan esikatselussa voit näyttää gallerian klikkaamalla kuvaa

13. Klikkaa Seuraava.

14. Valitse, milloin haluat ilmoituksen

1. Heti

2. Tulevana päivämääränä ja kellonaikana

3. Tallenna luonnoksena

15. Määritä arvioija (valinnainen)

16. Tallenna ilmoituksesi!

Instagram-tarinoiden julkaiseminen Engage-mobiilisovelluksen kautta

Nyt kun olet luonut tarinasi verkkosovelluksen avulla, voit julkaista sen Engage-mobiilisovelluksella.

Huomaa: vain tarinan tai karusellin luonut käyttäjä saa push-ilmoituksen ja tehtävän.

Voit tarkastella tarinasi tai karusellisi tietoja mobiilisovelluksessa ja valita sitten 'Julkaise Instagramissa'. Tämä siirtää sinut Instagram-mobiilisovellukseen, jossa suoritat prosessin loppuun ja julkaiset tarinan tai karusellin.

1. Saat push-ilmoituksen mobiilisovellukseesi 10 minuuttia ennen valitsemasi aikataulun mukaista aikaa

2. Voit avata Engage-mobiilisovelluksesi tai avata sen suoraan ilmoitustasolta

3. Sinut ohjataan Omat tehtävät -kohtaan, jossa kaikki tarinasi ja karusellisi näkyvät

Vinkki: omat tehtävät näyttävät kaikki kyseisen päivän ajoitetut tarinat, joten voit käyttää mitä tahansa kyseisen päivän tarinaa riippumatta siitä, milloin se on ajoitettu julkaistavaksi. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että sinun ei tarvitse odottaa ilmoitusta, jos haluat julkaista alun perin suunniteltua aiemmin (tai myöhemmin).

4. Klikkaa julkaisuasi esikatsellaksesi ajoitettua viestiä

5. Klikkaa Näytä tiedot nähdäksesi julkaisun sisältämän tekstin. Tämä teksti kopioidaan automaattisesti leikepöydällesi.

6. Valitse Jatka Instagramiin.

7. Saat ponnahdusmuistutuksen, joka kehottaa sinua varmistamaan, että olet kirjautunut sisään puhelimessasi oikealle Instagram-tilille ennen kuin jatkat. Jatka klikkaamalla Selvä. Voit myös valita, että tätä muistutusta ei enää esitetä.

8. Instagram avautuu automaattisesti syötteeseesi

9. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa + symbolia luodaksesi joko karusellipostauksen tai tarinan.

10. Voit tehdä haluamasi muutokset Instagramissa. Julkaisusi teksti kopioidaan automaattisesti leikepöydälle, joten voit liittää sen suoraan Instagramiin.

11. Noudata Instagram-tilillä jakamisen tai julkaisemisen tyypillistä menettelyä.

Tarinoiden ja karusellien tarkasteleminen Julkaise-työkalussa

Julkaisukalenterissa tarinat ja karusellit tunnistetaan mobiilijulkaisukuvakkeesta, tekstistä, jossa lukee Tarina tai Karuselli, ja Instagram-logosta.

Tarinat ja karusellit pysyvät Ajastettu-tilassa (vihreä-valkoinen sekaviiva) myös julkaisun jälkeen.

Syöte-näkymässä tarinat ja karusellit näkyvät sekä Ajoitettu- että Luonnos-välilehdillä. Ne eivät näy Lähetetyt-välilehdellä. Ne osoittavat myös olevansa mobiilijulkaisuja vasemmassa alakulmassa olevan kuvakkeen avulla.

Koska julkaiseminen edellyttää ilmoituksia mobiilisovelluksen kautta, voit jatkaa tarinan tai karusellin muokkaamista ja päivittämistä ennen ajoitettua ilmoitusaikaa tai sen jälkeen.

Huomautus: Tärkeää! Meltwater ei tunnista, mikä Instagram-profiili on sisäänkirjautunut mobiililaitteesi Instagram-sovellukseen. Jos julkaiset useammalla kuin yhdellä Instagram-tilillä, varmista että olet kirjautunut sisään Instagram-sovellukseen samalla profiililla, jonka valitsit Meltwaterissa, jotta voit julkaista tarinan tai karusellin oikealla tilillä. On parasta tehdä tämä ennen kuin klikkaat 'Jatka' Instagramissa Engage-mobiilisovelluksen kautta.