Tervetuloa tutustumaan More from Meltwater -sovelluskuvakkeen ohjeisiin.

Meltwater on tehnyt useita yritysostoja tänä vuonna, ja pyrimme tuomaan kyseiset tuotteet Media Intelligence -alustallemme yhtenäisemmän käyttökokemuksen tarjoamiseksi.

Seuraava askeleemme kohti yhdistämistä on uuden More from Meltwater -sovelluskuvakkeen käyttöönotto!

Mikä on "More from Meltwater"?

Tämän ominaisuuden ansiosta kaikki Meltwaterin käyttäjät, joilla on jonkin Meltwaterin tuotteen tili, voivat siirtyä suoraan kyseiseen sovellukseen saman kirjautumisistunnon aikana. Ei ylimääräisiä sisäänkirjautumisia, salasanoja tai URL-osoitteita.

Tällä hetkellä tämä ominaisuus on saatavilla vain käyttäjille, joilla on sekä Meltwater-tili että Klear-tili. Tämä säästää aikaa helpottamalla sisäänkirjautumista, ja voit myös käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa sekä Meltwater- että Klear-tileilläsi tehokkuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Klikkaa Meltwaterin sovelluskuvaketta ja katso nykyiset More from Meltwater -tuotteet.

Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat Klear ja Linkfluence. Lisää tuotteita voidaan lisätä tulevaisuudessa.

Kun klikkaat Klear-kohtaa, avautuu uusi välilehti, jossa olet jo kirjautunut sisään Klear-tilillesi osoitteen https://klear.com/ kautta. Meltwater-kirjautumistietosi ovat nyt myös Klear-kirjautumistietosi. Molemmissa on sama käyttäjätunnus ja salasana. Tämä on osa aiemmin tänä vuonna käynnistettyä parannetun turvallisuuden kirjautumisprosessiamme.

Entä jos minulla ei ole Meltwaterin sovelluskuvakkeessa lueteltuja tuotteita?

Jos sinulla ei ole tiliä sovelluksenvalitsimessa luetelluille nykyisille Meltwater-tuotteille, ei syytä huoleen! Valitsemalla joko Klear tai Linkfluence pääset sen sijaan Meltwater-verkkosivuston lisätietosivulle, jossa voit tilata lisätietoja kyseisistä lisätuotteista.

Alla on suorat linkit kyseisille sivustoille.

Lisäämme uusia Meltwater-sovelluksia tähän kuvakkeeseen tulevaisuudessa, joten pidä silmällä päivityksiä!