Käytä Sina Weibo-, WeChat-, Douyin-, Little Red Book-, Youku- ja Bilibili-seurantaa Explore-hauissasi
Käytä Sina Weibo-, WeChat-, Douyin-, Little Red Book-, Youku- ja Bilibili-seurantaa Explore-hauissasi

Kuinka käyttää Explore-työkalusi sosiaalisen median hakuja Sina Weibon, WeChatin, Douyinin ja Little Red Bookin sisällön seuraamiseen.

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan Sina Weibon, WeChatin, Douyinin ja Little Red Bookin seurantaa koskeviin ohjeisiin Explore-hauissasi. Nämä lisätietotyypit ovat Explore-työkalun käyttäjien saatavilla, ja ne voidaan lisätä hakuihisi Explore-lähdesuodattimen kautta.

Nämä kiinalaiset somekanavat sisältyvär premium-tarjoukseen. Ota yhteyttä tilivastaavaasi ja kysy, miten voit lisätä nämä tietolähteet Meltwater-tilillesi. Tai tiedustele täältä.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Sina Weibo

Sina Weibo on kiinalainen mikroblogialusta. Vuonna 2009 lanseerattu alusta on yksi Kiinan suurimmista sosiaalisen median alustoista. Vuonna 2021 sillä on yli 550 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain. Sina Weibo on hyvin samankaltainen kuin Twitter.

Sina Weibon seurantamme käsittää kaiken julkisen sisällön. Keräämme tietoja sen API-sovellusliittymän kautta (avainsanapohjainen tiedonkeruu). Seurantasi avainsanat täsmäytetään julkaisun, uudelleenjulkaisun tai kommentin leipätekstin kanssa.

Ominaisuudet:

• Sisältö sulkee pois kaikki yksityiset viestit

• 200 miljoonaa julkaisua kerätään kuukausittain

WeChat

WeChat on kiinalainen monikäyttöinen viestintä-, some- ja mobiilimaksusovellus, jonka on kehittänyt Tencent. Se julkaistiin vuonna 2011, ja siitä tuli yksi maailman suurimmista itsenäisistä mobiilisovelluksista. Vuonna 2021 sovelluksella on yli 1,2 miljardia aktiivista käyttäjää kuukausittain. WeChatia on kuvattu Kiinan "sovellukseksi kaikkeen" sen monenlaisten toimintojen vuoksi.

Wechatin seurantamme käsittää yli 800 000 WeChatin virallista tiliä, joista noin 90-95 % on erittäin aktiivisia (julkaisevat vähintään kerran viikossa tai hoitavat asiakaspalvelua). Keräämme WeChat-tietoja sen API-sovellusliittymän kautta (avainsanapohjainen tiedonkeruu). Seurantasi avainsanat täsmäytetään julkaisun leipätekstin kanssa.

Ominaisuudet:

• Nämä tiedot sisältävät vain julkista sisältöä

• WeChat-alatilien sisältö sisältyy

• 2 miljoonaa julkaisua kerätään päivittäin

Seurattavien profiilien lisääminen

Lisäprofiilien pyytäminen seurattavaksi sisältyy Laajennettuun sosiaalisen median kuuntelun pakettiin. Jaa nämä pyynnöt tilivastaavasi kanssa.

Douyin

Douyin on kiinalainen sosiaalisen median videosovellus lyhyiden huulisynkronointi-, komedia- ja lahjakkuusvideoiden luomiseen ja jakamiseen.

Kiinan nuori teknologiajätti ByteDance lanseerasi sen syyskuussa 2016.

Vuonna 2021 Douyinilla on noin 600 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain.

Keräämme Douyin-tietoja sen API-sovellusliittymän kautta (avainsanapohjainen tiedonkeruu). Douyin-tiedot voidaan kerätä vain tietyillä avainsanoilla.

Ominaisuudet:

• Seuraamme julkista Douyin-sisältöä

• 6 miljoonaa julkaisua kerätään kuukausittain

• Saatavilla olevat osallistumisten metatiedot: tykkäysten määrä + kommenttien määrä.

• Sisältö kerätään 3-5 päivää julkaisun jälkeen

Little Red Book (Xiaohongshu)

Vuonna 2014 perustetusta Xiaohongshusta, joka tunnetaan myös nimellä Little Red Book tai yksinkertaisesti Red, on kasvanut Kiinan johtava muoti- ja luksusostosalusta. Mutta se ei ole oikeastaan ostosalusta ollenkaan. Se on ennen kaikkea sisällönjakosivusto, jossa käyttäjät voivat julkaista tuotekuvia arvosteluineen ja vinkkeineen, joita muut käyttäjät voivat lukea, kommentoida ja tallentaa omalle taululleen, kuten Pinterestissä.

Ominaisuudet:

• Kulutamme Red-sisältöä kolmannen osapuolen tarjoaman Firehose-laajennuksen kautta.

• Osallistumiseen liittyvät metatiedot lisätään: tykkäykset, jaot ja kommentit - päivitetään 3 päivän jälkeen

• Historialliset tiedot: Explore-sisältö ulottuu 16. elokuuta asti.

Youku

Joulukuussa 2003 lanseerattu Youku on videon isännöintipalvelu, jonka päämaja sijaitsee Pekingissä, Kiinassa. Se toimii Alibaba Group Holding Limitedin tytäryhtiönä. Youku on yksi Kiinan suosituimmista online-video- ja suoratoistopalvelualustoista. Kuukausittain aktiivisia käyttäjiä oli noin 400 miljoonaa vuonna 2020.

Tietoja:

• Seuraamme julkista sisältöä. Youku-tietoja voidaan kerätä vain tietyillä avainsanoilla videoiden otsikossa/kuvauksessa.

• Kuukaudessa kerätään 800 000 julkaisua.

• Keräsimme tietoja API:n (avainsanoihin perustuva tiedonkeruu) avulla lokakuuhun 2020 asti, jolloin Youku sulki API:n. Nyt indeksoimme profiileja säännöllisesti.

• Julkaisumittarit (osallistumistoimet, näyttökerrat, arvioitu tavoittavuus) eivät ole saatavilla.

Bilibili

Vuoden 2010 alussa lanseerattu Bilibili on kiinalainen videonjakosivusto, jonka päämaja sijaitsee Shanghaissa. Se on keskittynyt animaatioihin, sarjakuviin ja peleihin (ACG), joissa käyttäjät voivat lähettää, katsella ja lisätä päällekkäisiä kommentteja videoihin. Kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrä oli noin 267 miljoonaa vuoden 2021 lopussa.

• Keräämme tietoja profiiliseulonnan ja hakutyökalun avulla.

• Saatavilla oleviin julkaisumittareihin lukeutuvat näyttökerrat ja arvioitu tavoittavuus.

• Kuukausittain kerätään 6 miljoonaa julkaisua.

Historialliset tiedot

Explore-moduulissa tällä hetkellä saatavilla oleva sisältö ja seurattavat profiilit ulottuvat 26.7.2021 asti.

Boolen taulukko

Nämä Boolen-operaattorit voivat auttaa sinua kohdistamaan sosiaalisen median haut ja niitä voidaan käyttää yhdessä muiden Boolen-termien kanssa, kuten AND, OR ja NOT. Tietoja muista Boolen-termeistä on Opi käyttämään Boolen-hakulogiikan koko valikoimaa -artikkelissamme.

Boolean

Kuvaus

Sina Weibo

WeChat

Douyin

handle:[username]

Etsi tietyn käyttäjän kaikki videot tämän käyttäjätunnuksen avulla

handle:thomanleung

handle:摩力机车

n/a

author:[authorname]

Etsi tietyn käyttäjän kaikki videot tämän koko kirjoittajanimen avulla

author:"Diecast-NewsCH"

author:molijicheche

author:"这不是宇梓"

metrics.source.reach>[followers]

Etsii julkaisuja käyttäjiltä, joilla on paljon seuraajia

metrics.source.reach>1000

n/a

n/a

metrics.views.total>[views]

Etsii julkaisuja, jotka ovat saavuttaneet tietyn määrän näyttökertoja

n/a

n/a

n/a

metrics.reactions.total>[reactions]

Etsi julkaisuja, joissa on

tietty määrä

reaktioita

n/a

n/a

metrics.reactions.total>1000

metrics.shares.total>[shares]

Etsii videoita, jotka ovat saavuttaneet tietyn määrän jakoja

n/a

n/a

n/a

metrics.threads.total>[comments]

Etsi videoita, joissa on

tietty määrä

kommentteja

n/a

n/a

metrics.threads.total>100

language:[code]

Etsi kaikki julkaisut, joissa on

kuvaus

tietyllä kielellä

language:EN

language:EN

language:EN

externalId:[post_id]

Etsi tietty

julkaisu tunnuksen mukaan

externalId:"4668685924961218"

externalId:"1cc6fc3886dc95a4b5c27a5650b71c07"

externalId:“6994612347004325150"

metaData.source.url:[”user profileURL”]

Etsi kaikki julkaisut

tietyltä käyttäjältä

käyttäjän URL-osoitteen mukaan

metaData.source.url:”https://weibo.com/u/6530869783”

n/a