Uusi identiteetti ensin -sisäänkirjautumiskokemuksemme parantaa käyttäjätunnuksen ja salasanan turvallisuutta ja helpottaa saumatonta integroitumista äskettäin hankittuihin Meltwater-yhtiöihimme!

• Uusi sisäänkirjautumisprosessi koostuu kahdesta vaiheesta.

• Vaihe 1 vaatii vain sähköpostiosoitteesi kirjoittamisen. Klikkaa sitten Seuraava.

Kun olet klikannut Seuraava, vaihe 2 pyytää salasanaasi. Vaiheen 1 sähköpostiosoite esitäytetään, ja sinun tarvitsee vain kirjoittaa salasanasi. Jos salasanasi on tallennettu verkkoselaimeesi, se täyttyy edelleen automaattisesti täällä.

• SSO-käyttäjät noudattavat samoja vaiheita kuin yllä.

• Aloitat tämän sisäänkirjautumisprosessin käytön sen jälkeen kun olet kirjautunut ulos tai olet ollut passiivinen Meltwaterissa 7 päivän ajan.