Kirjautuminen Meltwateriin

Lue, miten kirjaudut sisään ja päivität salasanasi Meltwater Platformiin.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa käsitellään:

Kirjautuminen Meltwateriin

Pääset suoraan Meltwateriin kirjautumalla sisään joko

Kirjautumissivulla:

1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi

2. Klikkaa Seuraava.

3. Kirjoita salasanasi

4. Klikkaa Kirjaudu sisään

Huomautus: Meltwater kannustaa kaikkia asiakkaita käyttämään SSO:ta, jonka avulla voi määrittää tietyn salasanan monimutkaisuuden ja kiertosäännöt sekä hyödyntää MFA:ta. SSO-käyttäjiä koskevat samat yllä olevat ohjeet.

Unohditko salasanasi?

Jos et tiedä salasanaasi tai olet unohtanut sen, noudata alla kuvattuja ohjeita:

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

3. Napsauta Unohditko salasanasi?

Saat sähköpostiviestin, jossa pyydetään vaihtamaan salasana.

Jos tarvitset lisäapua salasanasi vaihtamisessa, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme sähköpostitse osoitteessa help@meltwater.com.

Salasanan vaihtaminen

Kun olet kirjautunut tilillesi ja haluat vaihtaa salasanasi, noudata ohjeita:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikkoon.

2. Valitse Profiili

3. Valitse Vaihda salasana

4. Anna nykyinen salasanasi

5. Kirjoita uusi salasana

6. Vahvista uusi salasana

7. Valitse Tallenna

Salasanasi on nyt päivitetty.