Hyödynnä Pinterestin ja Twitchin seurantaa Explore-hauissasi.
Hyödynnä Pinterestin ja Twitchin seurantaa Explore-hauissasi.

Miten Exploren avulla voi käyttää sosiaalisen median hakuja Pinterestin ja Twitchin sisällön seurantaan

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan Explore-hauissa tehtävää Pinterestin ja Twitchin seurantaa koskevaan oppaaseen. Nämä lisätietotyypit ovat Explore-työkalun käyttäjien saatavilla, ja ne voidaan lisätä hakuihisi Explore-lähdesuodattimen kautta.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Pinterest

Pinterest on kuvien jakamis- ja sosiaalisen median palvelu, joka on suunniteltu mahdollistamaan tietojen tallentaminen ja löytäminen kuvien ja, pienemmässä mittakaavassa, animoitujen GIF-tiedostojen ja videoiden avulla ilmoitustaulun muodossa.

Pinterest-seurantamme on otosjoukko kaikesta 1,5 miljoonan Pinterest-käyttäjän (jotka muodostavat osan 475 miljoonasta kuukausittain aktiivisesta Pinterest-käyttäjästä) julkaisemasta sisällöstä. Seurantasi avainsanat yhdistetään kuvien mukana olevaan tekstiin, kuten otsikko ja kuvateksti, eivätkä ne sisällä kuvissa tai kuvien tunnistuksessa olevaa tekstiä.

Saamme myös pinnaukset, jotka eivät sisällä tekstiä ja ovat peräisin käyttäjiltä, jotka ovat julkaisseet sisältöä ilman kommenttia. Nämä pinnaukset löytyvät vain etsittäessä käyttäjän ominaisuuksia (kahva, tekijä, pinnauksen url-osoite), eikä niillä ole kielellisiä ominaisuuksia (sävy, aiheet jne.).

Ominaisuudet:

• Sisältö ei sisällä yksityisten taulujen yksityisiä julkaisuja tai pin-lisäyksiä.

• Joka päivä kerätään 2 miljoonaa julkaisua tai pinnausta.

Esimerkki

Jokainen sovelluksessamme oleva Pinterest-julkaisu edustaa lisäystä tai uudelleenlisäystä (käyttäjä on tallentanut toisen käyttäjän tekemän lisäyksen). Kun käyttäjä avaa Pinterestiin vievän linkin, hän näkee alkuperäisen lisäyksen ja käyttäjän. Lisäyksen tallentanut käyttäjä on käyttäjä, jonka näytämme sovelluksessa.

Sisältövirrassa:

Pinterestissä:

Seurattavien profiilien lisääminen

Lisäprofiilien pyytäminen seurattavaksi sisältyy Laajennettuun sosiaalisen median kuuntelun pakettiin. Jaa nämä pyynnöt tilivastaavasi kanssa.

Twitch

Twitch on videoiden suoratoistopalvelu, joka keskittyy videopelien suoratoistoon, mukaan lukien e-urheilukilpailujen lähetykset. Lisäksi se tarjoaa musiikkilähetyksiä, luovaa sisältöä ja viime aikoina myös "tosielämässä"-striimejä.

Twitch-seurantamme on otos aktiivisten Twitch-käyttäjien sisällöstä, ja videoleikkeet/julkaisut ovat haettavissa, kun livestriimi on ohi ja leike on tallennettu Twitch-käyttäjän sivulle. Seurantasi avainsanat yhdistetään tallennetun striimin otsikkoon ja kuvaukseen.

Ominaisuudet:

• Striimin mukana olevat kommentit ja live-chatit eivät ole haettavissa.

• Twitch-videoissa ei aina ole kirjallista kuvausta (tekstiä tai otsikkoa). Kyseisissä tapauksissa arvioimme otsikon käyttäjänimen ja julkaisuajan avulla.

• Joka päivä tallennetaan 200 000 striimiä.

• Kaikki Twitch-videot eivät ole julkisesti saatavilla, ja jotkut vaativat kirjautumista Twitchiin niiden katsomiseksi. Nämä lisätään kuitenkin hakutuloksiin videon kuvauksen ja otsikon avulla.

Seurattavien profiilien lisääminen

Lisäprofiilien pyytäminen seurattavaksi sisältyy Laajennettuun sosiaalisen median kuuntelun pakettiin. Jaa nämä pyynnöt tilivastaavasi kanssa.

Historialliset tiedot

Explore-moduulissa tällä hetkellä saatavilla oleva sisältö ja seurattavat profiilit ulottuvat kesäkuuhun 2021 asti. Jos Pinterestiin lisätään uusi profiili, täytämme viimeiset 25 julkaisua. Twitchin kohdalla täytämme 100 julkaisua.

Boolen taulukko

Nämä Boolen-operaattorit voivat auttaa sinua kohdistamaan sosiaalisen median haut ja niitä voidaan käyttää yhdessä muiden Boolen-termien kanssa, kuten AND, OR ja NOT. Tietoja muista Boolen-termeistä on Opi käyttämään Boolen-hakulogiikan koko valikoimaa -artikkelissamme.

Boolean

Kuvaus

Pinterest

Twitch

handle:[username]

Etsii tietyn käyttäjän kaikki videot käyttäjätunnuksen avulla

handle:sandykkendrick

handle:eightate8

author:[author name]

Etsii tietyn käyttäjän kaikki videot hänen koko kirjoittajanimensä avulla

author:"Sandy Kendrick"

author:"EightAte8"

metrics.source.reach>[followers]

Etsii julkaisuja käyttäjiltä, joilla on paljon seuraajia

metrics.source.reach>1000

metrics.source.reach>1000

metrics.views.total>[views]

Etsii julkaisuja, jotka ovat saavuttaneet tietyn määrän näyttökertoja

n/a

metrics.views.total>1000

metrics.reactions.total>[reactions]

Etsii videoita, jotka ovat saavuttaneet tietyn määrän reaktioita

n/a

n/a

metrics.shares.total>[shares]

Etsii videoita, jotka ovat saavuttaneet tietyn määrän jakoja

n/a

n/a

metrics.threads.total>[comments]

Etsii videoita, jotka ovat saavuttaneet tietyn määrän kommentteja

n/a

n/a

url:[“post-URL”]

Etsii tietyn käyttäjän kaikki pinnaukset tai videot käyttäjän URL-osoitteen mukaan

language:[code]

Etsii kaikki pinnaukset, joiden kuvaus on tietyllä kielellä

language:DE

language:DE

externalId:[pin_id OR video_id]

Etsii tietyn videon tai pinnauksen tunnuksen mukaan

externalId:”294422894400101956

externalId:”294422894400101956

metaData.source.url:[”user profile URL”]

Etsii tietyn käyttäjän kaikki videot käyttäjän URL-osoitteen mukaan

metaData.source.url:”https://www.pinterest.com/charotchichi/

metaData.source.url:”https://www.twitch.tv/ttwpzy”