Kaikki kokoelmatHallinnoi sosiaalisen median profiilejasi Engagen avullaJulkaise
Julkaise: linkkien yhdistäminen ja lyhentäminen Bit.ly avulla
Julkaise: linkkien yhdistäminen ja lyhentäminen Bit.ly avulla

Kuinka käytän Bit.ly-palvelua, URL-linkkien lyhentäjää, somejulkaisuissa Meltwater Engagessa

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty eilen

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Bit.ly-palvelun todentaminen Meltwaterissa

Bit.ly-tilin todentaminen Meltwateriin yhdistämistä varten vaaditaan, jotta linkkejä voidaan lyhentää julkaisun aikana. Jos et ole liittänyt tiliä, linkkejä ei voi lyhentää Meltwater Engagessa.

Bit.ly-tilit ovat ilmaisia ja helppokäyttöisiä. Lue lisää Bit.ly-rekisteröitymisestä.

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikko

2. Valitse Kolmannen osapuolen integraatiot

3. Siirry Bit.ly-osioon

4. Valitse Yhdistä

5. Ponnahdusikkuna latautuu, ja sinun on kirjauduttava sisään Bit.ly-tilillesi. Seuraa ohjeita yhteyden todentamiseksi.

Tämä todennus ei vanhene, ja se on yhdistettävä vain kerran. Tällä hetkellä voit yhdistää vain yhden Bit.ly-tilin todennettavaksi ja käytettäväksi Meltwater Engagessa.

Linkkien lyhentäminen julkaisemisen aikana

Nyt kun olet todentanut Bit.ly-tilisi Meltwaterissa, sinulle esitetään Lyhennä linkkejä -vaihtoehto, jolla voit lyhentää somejulkaisuihin lisäämiäsi linkkejä.

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Engage-pudotusvalikko

2. Valitse Julkaise

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo

4. Klikkaa julkaisua

5. Valitse sometili(t), joille haluat julkaista

6. Laadi julkaisu

Huomautus: linkin lyhentämistä voidaan käyttää joko kanavien välisissä tai yksittäisen kanavan julkaisuissa.

7. Kun muokkaat julkaisuasi, liitä URL-linkki yleiseen luontikenttään.

8. Lyhennä linkkejä -vaihtoehto näkyy aina, kun linkki syötetään luontikenttään, mikä tarkoittaa, että voit lyhentää sekä upotettuja linkkejä että liitettyjen linkkien esikatseluja.

Voit käyttää Bit.ly-tililläsi Linkkiklikkaus-analyysia tarkastellaksesi osallistumista julkaisussasi olevien linkkien kautta. Jos haluat yhden linkin samalle julkaisulle käytettäväksi kaikilla somekanavilla, voit lyhentää linkkiä kanavien välisessä editorissa. Jos haluat seurata linkkiklikkauksia someverkostottain raportointitarkoituksia varten, sinun on siirryttävä kyseisen kanavan editoriin Meltwaterin Engagessa ja liitettävä ja lyhennettävä linkki.