Hakutulosten kohdistaminen ja tarkentaminen
Omien Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-tietojen käyttäminen Exploressa
Omien Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-tietojen käyttäminen Exploressa

Sisällytä omien Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-tilien julkaisut ja kommentit Someanalyysista Explore-hakuihin.

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan Engage- ja Explore-hakujen käyttöä käsitteleviin ohjeisiin tarkastellaksesi omistamiasi julkaisujasi hakutuloksissa ja koontinäytöissä.

Voit käyttää omistamiasi julkaisuja, Facebookin ja LinkedInin kommentteja sekä omistamiasi Instagram-kommentteja hakutuloksissasi, jos tililläsi on sekä Meltwater Engage (Someanalyysi) että Explore.

Kun omat ja ansaitut tiedot esitetään yhdessä haussa, pystyt ymmärtämään paremmin brändisi ja toimialasi ympärillä käytäviä keskusteluja sekä sitä, kuinka omat julkaisusi voivat saada aikaan kyseisiä keskusteluja.

Kuinka omat tiedot näytetään hakutuloksissa?

Explore- ja Haku-moduulien omat tiedot näyttävät lisätietoja kustakin julkaisusta, kuten käyttäjät tai sivujen nimet.

Vasemmalla olevassa kuvakaappauksessa näet omat tiedot Explore-haussa sekä sivun nimen (osio 31) ja kommentoineen käyttäjän (Mavis Avant). Oikealla puolella näet samat tiedot tilillä, jolla ei ole pääsyä omiin tietoihin. Siinä näkyvät vain "Julkaisu osiossa 31" ja "Kommentti osiossa 31" sivun tai käyttäjien nimien sijaan.

Kuinka nämä julkaisut tulevat hakutuloksiin?

Kuten ansaittujen Facebook-tietojen kohdalla Exploressa ja MI:ssä, jos oma isäntäjulkaisu tuodaan hakuun avainsanojen kautta, myös kaikki kyseisen julkaisun kommentit tuodaan hakuun, vaikka ne eivät vastaisikaan avainsanoja. Tämä auttaa ymmärtämään koko käytävän keskustelun.

Voinko tarkastella pelkästään ansaittua sisältöä?

Jos haluat eristää kaikki omat somejulkaisut joko ainoastaan sisällyttääksesi ne (AND) tai sulkeaksesi ne pois (NOT), käytä seuraavaa Boolen merkkijonoa:

(hakusanat) AND/NOT metaData.provider.type:"socialconnections"

Jos haluat etsiä vain omia Facebook- ja Instagram-julkaisuja, voit käyttää samaa Boolen merkkijonoa ja tarvitset Facebook-sivusi tunnuksesi. Tämän sivuston kautta voit etsiä sivun tunnuksen.

(Hakutermit) AND url:"http://www.facebook.com/73471073870/*"

Jos haluat sisällyttää Facebook-kommentit, käytä seuraavaa Boolen merkkijonoa (tämä esimerkki koskee Facebook-yrityssivua nimeltä Sailing World):

(Hakutermit) AND author:Comment AND author:"Sailing World"

Jos haluat eristää omat LinkedIn-tiedot, joko sisällyttää ne tai sulkea ne pois, käytä seuraavaa Boolen merkkijonoa:

metaData.source.id:”urn:li:organization:27106701”

Tätä Boolen merkkijonoa varten tarvitset LinkedIn-sivutunnuksen. LinkedIn-sivutunnus löytyy sivun URL-hallintaosoitteesta.