Mitä uutta on mobiilisovelluksen "Mitä uutta" -välilehdellä?
Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Viimeisimmän päivityksemme ansiosta pääset helpommin kuin koskaan suosituimpiin mainintoihisi push-ilmoituksen kautta. Vastaanota suosituksia suosituimmista hauista, jotka perustuvat aiempaan lukuhistoriaasi, jotta et koskaan jää paitsi tärkeästä artikkelista tai somemaininnasta.

Mobiilisovelluksemme on saatavana sekä Google Play- että App Store -sovelluskaupoissa. Skannaa alla oleva QR-koodi puhelimesi kameralla ja lataa se jo tänään.

Aloittaminen, kun käytät ensimmäistä kertaa:

1. Lataa Meltwater Mobile -sovellus.

2. Kun olet kirjautunut sisään, asenna Mitä uutta -välilehti seuraamalla ohjeita.

3. Sinulle näytetään luettelo Meltwaterin suosittelemista hauista aiemman lukemasi perusteella. Voit halutessasi poistaa hakuja. Valitse Seuraava.

4. Lisää muita hakuja tarvittaessa. Valitse Käytä.

5. Vedä ja pudota hakusi haluamaasi järjestykseen pitämällä niitä painettuna. Valitse Seuraava.

6. Voit halutessasi vastaanottaa päivittäisen ilmoituksen siitä, kuinka monta uutta päivitystä sinulla on.

7. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksen, valitse päivämäärä/päivämäärät ja kellonaika/kellonajat, jolloin haluat ilmoituksen. Voit vastaanottaa enintään kaksi ilmoitusta päivässä. Valitse Seuraava ja asennus on valmis.

8. Jos et halua saada ilmoitusta, asennus on valmis.

Aloittaminen, kun olet palaava käyttäjä:

1. Päivitä sovelluksesi varmistaaksesi, että sinulla on uusin versio.

2. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Mitä uutta -välilehdelle ja valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

3. Lisää hakuja valitsemalla Lisää hakuja. Poista haku valitsemalla punainen kuvake. Vedä ja pudota hakusi haluamaasi järjestykseen pitämällä niitä painettuna. Valitse Seuraava.

4. Voit halutessasi vastaanottaa päivittäisen ilmoituksen siitä, kuinka monta uutta päivitystä sinulla on.

5. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksen, valitse päivämäärä/päivämäärät ja kellonaika/kellonajat, jolloin haluat ilmoituksen. Voit vastaanottaa enintään kaksi ilmoitusta päivässä. Valitse Seuraava ja asennus on valmis.

6. Jos et halua saada ilmoitusta, asennus on valmis.

Kun olet asettanut Mitä uutta -välilehden, joka kerta kun palaat Meltwater Mobile -sovellukseen, sinulle näytetään uudet päivitykset edellisen käyntisi jälkeen. Valitse Näytä päivitykset, jos haluat nähdä kaikki päivitykset kaikissa hauissa, tai valitse yksittäinen haku, jos haluat tarkastella kyseisen haun päivityksiä. Artikkeleita voi merkitä oikeassa yläkulmassa olevalla Kirjanmerkki-painikkeella.

Jos haluat muokata Mitä uutta -välilehteä, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauspainiketta. Ilmoitusasetuksia voi muokata Asetukset-valikon kautta.