Meltwater-yhteisö"
Meltwater Academy: Kurssit, joiden avulla voit oppia perusteet tai käsitellä monimutkaisia käyttötapauksia
Meltwater Academy: Kurssit, joiden avulla voit oppia perusteet tai käsitellä monimutkaisia käyttötapauksia

Tutustu asiakasakatemiaamme, joka auttaa sinua parantamaan markkinointi- ja PR-tietämystäsi.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Meltwater Academy on uusi asiakaskoulutusalustamme ja ilmaisten kurssien ja resurssien kotipaikka. Ne auttavat sinua maksimoimaan Meltwater-tilauksesi hyödyt ja parantamaan markkinointi- ja PR-tietämystäsi.

Meltwater Academyn avulla:

• Voit laajentaa taitojasi, edistää uraasi ja saada tunnustusta osaamisestasi PR-, markkinointi- ja sosiaalisen median ala- ja tuotekohtaisilla kursseillamme.

• Voit suorittaa tuotteitamme koskevia koulutuksia omaan tahtiisi henkilökohtaisen on-demand-koulutuksen avulla. Sinun tarpeesi, sinun aikataulusi.

• Voit saada parhaan hyödyn irti Meltwater-tilauksestasi. Uutiset ja sosiaalinen media muuttuvat jatkuvasti, ja tuotteemme kehittyy alan mukana.

Pääset käyttämään Meltwater Academya

1. Siirry app.meltwater.com -etusivulle

2. Avaa Oppaat ja resurssit valitsemalla 'Ohje'

3. Klikkaa kohdasta 'Meltwater Academy'

Meltwater Academy on integroitu tuotteeseemme, joten sinun ei tarvitse luoda uutta kirjautumistunnusta ja salasanaa.

Kun kirjaudut akatemiaan app.meltwater.com -osoitteesta, pääset suoraan sivulle:

Meltwater Academy - UKK/FAQ

K: Kenelle nämä kurssit ovat tarkoitettu?

V: Kurssit on luotu markkinointi-, PR- ja viestintäalan ammattilaisille ja opiskelijoille, mutta ne ovat kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä. Meltwater-asiakkaat saavat pääsyn kursseille automaattisesti Meltwater-sovelluksen etusivun kautta. Muut kuin asiakkaat voivat kirjautua kursseille erillisen sivuston kautta: academy.meltwater.com.

K: Kuinka kauan kurssien suorittaminen kestää?

V: Kaikki sertifiointikurssit voidaan suorittaa alle tunnissa, oppijoiden nopeudesta riippuen.

K: Veloitetaanko kursseista maksu?

V: Ei, kaikki kurssit ovat kaikkien kiinnostuneiden saatavilla ilmaiseksi.

K: Miksi minun kannattaa liittyä Meltwater Academyyn?

V: Suorittamalla akatemian kursseja voit laajentaa taitojasi, edistää uraasi ja saada tunnustusta tietämyksestäsi, jonka hankit markkinointi-, PR- ja viestintäalaa ja -tuotteita koskevien kurssiemme avulla. Voit suorittaa Meltwater-tuotteiden koulutuksia omaan tahtiisi on-demand-koulutuksen avulla. Nämä kurssit auttavat varmistamaan, että saat parhaan hyödyn irti Meltwater-tilauksestasi. Kun olet suorittanut kurssin, olet osa kasvavaa yhteisöämme, jossa voit jakaa ideoita ja kysymyksiä. Kunkin kurssin kokeen suorittamisen jälkeen saat sertifikaatin saavutuksesta, jonka voit lisätä sosiaalisen median profiileihisi ja ansioluetteloosi osaamisesi todisteeksi.

K: Miksi minua pyydetään luomaan tili, kun yritän ilmoittautua kurssille?

V: Näin ei pitäisi tapahtua. Jos näin tapahtuu, sinun on kirjauduttava Meltwater Academyyn tuotesivun kautta. Voit tehdä tämän:

1. Etsimällä Oppaat ja resurssi -osion.

2. Klikkaamalla Meltwater Academy. Meltwater Academyn pitäisi nyt tunnistaa sinut, eikä sinun tarvitse luoda uutta tiliä.

K: Kuinka paljon aikaa tarvitsen kurssien ja sertifikaatin suorittamiseen?

V: Sertifikaatit on suoritettava 8 viikon kuluessa. Kurssien suorittaminen kestää noin 30-60 minuuttia. Sertifikaattikyselyjen suorittaminen kestää myös noin 30 minuuttia.

K: Kuinka valmistaudun sertifiointikokeisiin?

Paras tapa valmistautua kokeeseen on katsoa kaikki koulutusvideot. Niissä sekä lisäresursseissa annetaan kaikki vastaukset. Koekysymykset koostuvat kappalekohtaisten kysymysten kysymyksistä.

Q. Vanheneeko sertifikaattini?

V: Sertifikaatti ei vanhene. Suuremman julkaisun jälkeen tarjotaan uusi koulutus tietojesi täydentämiseksi, mutta sertifikaatti ei vanhene.

K: Kuinka voin harjoitella kurssilla esitettyjä aihealueita?

V: Jokaisen oppitunnin lopussa sinua kannustetaan harjoittamaan katettuja aihealueita, jotta ymmärrät aiheen ja muistat paremmin uuden opitun tiedon.

K. Mitä tapahtuu, jos en läpäise koetta?

V: Voit suorittaa kokeen uudelleen. Katso videot uudelleen, koska oppitunnit kattavat kaikki vastaukset.

K: Minulla on teknisiä ongelmia. Keneen minun pitäisi ottaa yhteyttä?

Jos sinulla on ongelmia oppituntien katselemisessa, tyhjennä välimuisti ja/tai käynnistä selain uudelleen. Jos tämä ei auta, kokeile toista selainta. Jos ongelma ei vieläkään poistu, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen academy@meltwater.com.

K: Kuinka läpäisen kokeen ja minkä tyyppisen sertifikaatin saan?

V: Certificate of Achievement annetaan opiskelijoille, jotka saavat vähintään 80 % kokeen pisteistä.

K: Kuinka saan sertifikaatin?

V: Meltwater Academy lähettää osoitteesta <noreply@academy.certification.meltwater.com> sähköpostiviestin, jossa on linkki digitaaliseen sertifikaattiisi ja kunniamerkkiisi. Jos et saanut sertifikaattia sähköpostitse, tarkista roskapostikansiosi.

K: Kuinka voin julkaista sertifikaatin LinkedIn-profiilissani?

V: Sinun on luotava salasana, kun digitaalinen sertifikaatti on lähetetty sinulle. Sinun pitäisi nähdä ilmoitus näytön yläosassa "salasanan asettamiseksi". Jos näin ei ole:

1. Klikkaa "Kirjaudu sisään"

2. Klikkaa "Unohtuiko salasana"

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiviestin

4. Kirjoita salasana

5. Klikkaa "Näytä kirjautumistiedot"

6. Näet sinisen laatikon, jossa lukee "Julkaise LinkedIn-profiilissa"

K: Tallennetaanko edistymiseni?

V: Kyllä! Voit keskeyttää oppitunnin, ja edistymisesi tallennetaan automaattisesti.

K: Voinko ilmoittaa tiimini näille kursseille?

V: Et toistaiseksi. Tiimin jäsenten on ilmoittauduttava erikseen, mutta voit jakaa kurssilinkin, jonka kautta he voivat ilmoittautua. Jos sinulla on suuri tiimi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen academy@meltwater.com saadaksesi lisätietoja.

K: Voinko suositella uusia kursseja?

Kyllä! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen academy@meltwater.com ja ilmoita meille, mistä olet kiinnostunut. Työskentelemme parhaillaan kurssisuunnitelman parissa, mutta pyrimme sisällyttämään ehdotuksesi mahdollisuuksien mukaan.

K: Voinko muuttaa sertifikaatissani olevan nimen?

V: Kyllä! Kirjaudu sisään osoitteeseen certification.meltwater.com. Etsi sertifikaattisi ja klikkaa avattavaa Lisää-valikkoa. Valitse ”Pyydä nimenmuutosta”. Kirjoita uudet tiedot ja lähetä pyyntö.

K: Voivatko muut kuin asiakkaat käyttää Meltwater Academya?

V: Kyllä, akatemia on suuren yleisön käytettävissä (https://academy.meltwater.com/). Käyttäjien, jotka eivät ole asiakkaita, on rekisteröidyttävä voidakseen ilmoittautua kursseille. Akatemiaan pääsee myös tuotealustalta, jossa sisäänkirjautuminen on automatisoitu tuotteemme integraation kautta, jolloin sinun ei tarvitse rekisteröityä.