Yhdistettyjen someprofiilien poistaminen Engagesta

Vianetsintäoppaat sosiaalisen median profiilien päivittämiseen, uudelleen yhdistämiseen ja pääsyn poistamiseen

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Seuraavat ohjeet koskevat someprofiilien poistamista Meltwater Engagesta.

On monia syitä, miksi sinun on ehkä poistettava Meltwateriin yhdistetyn tilin yhteys. Jos sen on alun perin yhdistänyt kollega, joka ei ole enää sosiaalisen median tiliesi ylläpitäjä, tai jos sinun ei enää tarvitse hallinnoida kyseistä tiliä, saattaa olla aika poistaa kyseinen yhteys.

Tämä artikkeli sisältää seuraavat aiheet:

Onko someprofiilisi yhteys katkennut? Tästä oppaasta saat lisätietoja, miksi näin tapahtuu ja kuinka yhdistät profiilisi uudelleen.

Oletko yhdistämässä someprofiilia ensimmäistä kertaa? Tutustu yhdistämistä koskevaan artikkeliimme tästä.

Mitä tapahtuu, kun tili poistetaan

Someprofiilin poistaminen tarkoittaa, että profiilin tietoja ei enää löydy järjestelmästä. Näihin sisältyvät kaikki raportit, aiemmat julkaisut ja mahdollisuus julkaista uutta sisältöä kyseisessä profiilissa. Nämä tiedot poistetaan myös tietokannasta.

Jos haluat yhdistää saman tilin uudelleen tulevaisuudessa, suosittelemme harkitsemaan uudelleen profiilin poistamista, koska kaikki aiemmat Engage-tiedot eivät enää tule näkyviin.

Sometilin poistaminen

Kun olet poistanut profiilin, et voi enää julkaista uusia viestejä tai ajoitettuja viestejä kyseisellä sivulla.

• Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili

• Valitse Some-tilit

• Valitse sivun yläosasta Omat yhteydet -välilehti

• Valitse kolmen pisteen valikko siitä profiilista, jonka yhteyden haluat poistaa, ja klikkaa Poista

Sometilin poistaminen estää kaikkia käyttäjiä olemasta vuorovaikutuksessa kyseisen tilin kanssa Meltwaterissa. Se ei peruuta tilin yhdistämisen aikana myönnettyä todennusta, jolla on hyväksytty Meltwaterin pääsy profiiliisi. Tämä on tehtävä alkuperäisellä sosiaalisen median alustallasi. Katso alta vaiheet kullekin yhteystyypille.

Meltwaterin pääsyn peruuttaminen sometilille

Facebook- ja Instagram-yritysprofiili

• Kirjaudu Facebook-tilillesi

• Klikkaa Facebookin oikeassa yläkulmassa olevaa pudotusvalikkokuvaketta, niin saat esille lisää vaihtoehtoja

• Valitse Asetukset ja tietosuoja ja klikkaa sitten Asetukset

• Vieritä alas vasenta puolta ja klikkaa vasemmassa valikossa olevaa kohtaa Yritysintegraatiot (suora linkki tästä)

• Valitse Meltwater-sovelluksen vieressä oleva ruutu

• Valitse Poista

Twitter

• Kirjaudu sisään Twitteriin

• Valitse vasemmalta puolelta Lisää, niin saat esille pudotusvalikkoluettelon, ja klikkaa Asetukset ja tietosuoja

• Valitse Turvallisuus ja tilinkäyttöoikeus

• Valitse Sovellukset ja istunnot

• Valitse Yhdistetyt sovellukset (suora linkki tästä)

• Valitse Meltwater Social

• Valitse sivun alaosasta Peruuta käyttöoikeus

LinkedIn

• Kirjaudu sisään Linkediniin

• Valitse oikeasta yläkulmasta Minä ja klikkaa kohtaa Asetukset ja tietosuoja

• Vieritä alas kohtaan Muut sovellukset ja klikkaa Sallitut palvelut (suora linkki tästä)

• Valitse Meltwater Some -kohdan vierestä Poista