Hälytysten määrittäminen Slack-integraation avulla

Automatisoi hälytykset Meltwaterin Slack-integraatiolla

Päivitetty tällä viikolla

Tässä vaiheessa lähes kaikki organisaatiot käyttävät jonkinlaista yhteistyövälinettä liiketoiminnan harjoittamiseen. Kun hälytykset saadaan suoran Slack-integraation kautta, organisaatiosi saa hälytykset moderneimmalla ja kätevimmällä tavalla.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Slack-integraation yleiskatsaus

Ottamalla tämän integraation käyttöön suoraan alustalta sinä ja tiimisi voitte vastaanottaa automaattisia, tekoälyllä toimivia hälytyksiä, jotka lähetetään suoraan Slackiin.

Slackin yhteistyöhön perustuva luonne antaa tiimillesi mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden liikkeisiin, hälyttää asiaankuuluvia sisäisiä osastoja ajoissa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä rikkaiden oivallusten pohjalta.

Slack-integraation määrittäminen

Suosittelemme, että yhdistät organisaatiosi Slackin Meltwateriin jommassakummassa kahdesta paikasta, Kolmannen osapuolen integraatioista tai Hälytykset-välilehdestä. Tämä toiminto on suoritettava vain kerran yhden tiimin jäsenen toimesta. Kun yhteys on muodostettu tilille, se yhdistetään kaikille.

Huomio: suosittelemme luomaan erillisen julkisen Slack-kanavan, jolla on ilmeinen nimi, kuten ''Meltwater-hälytykset", ja varmistamaan, että kaikki tilin käyttäjät ovat siinä julkisessa Slack-kanavassa, joka on yhdistetty Meltwateriin.

Slackin yhdistäminen kolmannen osapuolen integraatioiden kautta

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikko.

2. Napsauta Kolmannen osapuolen integraatiot

3. Siirry Slack-osioon

4. Valitse Yhdistä

5. Valitse Slack-kanava

6. Napsauta Salli

Slackin yhdistäminen Hälytykset-osion kautta

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Hälytykset

2. Napsauta Luo hälytys

3. Valitse hälytystyyppi

4. Klikkaa Seuraava.

5. Kun olet lisännyt hälytykseen sisällytettävät haut, siirry Slack-osioon

6. Napsauta pudotusvalikon nuolta

7. Uusi välilehti avautuu, valitse Lisää kanava

8. Valitse kanava

9. Napsauta Salli

10. Mene takaisin alkuperäiselle välilehdelle

11. Valitse sen Slack-kanavan vasemmalla puolella oleva valintaruutu, johon haluat hälytyksen menevän

12. Napsauta Tallenna

Slack-kanavien poistaminen

Kun yhteys on muodostettu, käyttäjät, joilla on hallinnoijan oikeudet, voivat muokata yhteyttä tai poistaa sen milloin tahansa.

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Tili-pudotusvalikko.

2. Napsauta Kolmannen osapuolen integraatiot

3. Siirry Slack-osioon

4. Napsauta Slack-kanavan nimen oikealla puolella olevaa muokkauskynäkuvaketta

5. Napsauta kanavanimen oikealla puolella olevaa roskakoria​

6. Valitse Tallenna

Yksityisyyden suoja

Me Meltwaterilla tiedämme, että välität siitä, miten henkilökohtaisia tietojasi käytetään ja jaetaan. Siksi olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja auttamaan suojaamaan henkilötietojesi turvallisuutta. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.