Esittelyssä uusi toimitusvaihtoehto Meltwater-hälytysten vastaanottamiseksi - Slack! Tässä vaiheessa lähes kaikki organisaatiot käyttävät jonkinlaista yhteistyövälinettä liiketoiminnan harjoittamiseen. Kun hälytykset saadaan suoran Slack-integraation kautta, organisaatiosi saa hälytykset moderneimmalla ja kätevimmällä tavalla.

Alla on yleiskatsaus hälytyksistä, jos olet uusi Meltwater-käyttäjä tai jos tarvitset kertausta.

Microsoft Teams -käyttäjä? Tutustu integraatiomäärityksiin täältä!

Tässä artikkelissa kuvataan seuraavat asiat:

Slack-integraation arvo

Ottamalla tämän integraation käyttöön suoraan alustalta sinä ja tiimisi voitte vastaanottaa automaattisia, tekoälyllä toimivia hälytyksiä, jotka lähetetään suoraan Slackiin. Kun käytössä on keskitetty kanava, johon kaikki hälytykset saapuvat, tiimit voivat tehdä parempaa yhteistyötä ja reagoida liiketoiminnan kannalta kriittisiin uutisiin, markkinoiden muutoksiin, trendeihin ja kilpailijatietoihin.

Slackin yhteistyöhön perustuva luonne antaa tiimillesi mahdollisuuden reagoida nopeasti markkinoiden liikkeisiin, hälyttää asiaankuuluvia sisäisiä osastoja ajoissa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä rikkaiden oivallusten pohjalta.

Kuinka se toimii?

On suositeltavaa, että yhdistät organisaatiosi Slackin Meltwateriin toisessa kahdesta paikasta. Tämä toiminto on suoritettava vain kerran yhden tiimin jäsenen toimesta. Kun yhteys on muodostettu tilille, se yhdistetään kaikille.

1. Integraatiot ja sovellusliittymät -välilehti Tili-kohdassa:

2. Hälytykset-välilehti Sisältö-kohdassa: (Käyttäjät voivat säätää jakeluvaihtoehtoja olemassa oleville hälytyksille tai he voivat klikata oikeassa yläkulmassa olevaa Luo hälytys -kohtaa.)

Voimassa oleva hälytys:

Luo uusi hälytys:

Kun yhteys on muodostettu, kaikki uudet hälytykset, jotka käyttäjä on määrittänyt Slackin ollessa valittu toimitusvaihtoehto, alkavat virrata yhdistettyyn Slack-kanavaan.

Slack-kanavien lisääminen ja päivittäminen

Suosittelemme luomaan erillisen julkisen Slack-kanavan, jolla on ilmeinen nimi, kuten ''Meltwater Alerts", ja varmistamaan, että kaikki tilin käyttäjät ovat siinä julkisessa Slack-kanavassa, joka on yhdistetty Meltwateriin. Kuten edellä mainittiin, kaikki käyttäjien kyseisellä tilillä luomat hälytykset, joissa Slack on valittu toimitusvaihtoehdoksi, virtaavat yhdistettyyn kanavaan.

Voit yhdistää Meltwaterin mihin tahansa yrityksesi julkisista Slack-kanavista. Kun yhteys on muodostettu, käyttäjät, joilla on hallinnoijan oikeudet, voivat muokata yhteyttä tai poistaa sen milloin tahansa. Muokkaamalla integraatiota voit halutessasi yhdistää toisen julkisen Slack-kanavan hälytysten toimittamiseksi.

Meltwaterissa ymmärrämme, että sinulle on tärkeää, miten henkilökohtaisia tietojasi käytetään ja jaetaan. Siksi olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja auttamaan suojaamaan henkilötietojesi turvallisuutta. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.