Kuinka voin seurata Facebook-sivuja?
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan Facebook-sivujen seurantaa koskevaan artikkeliin!

Huomaa, että Facebook-sivujen seuranta sisältyy Laajennettuun Sosiaalisen Median Pakettiin (PSP), Explore Lite ja Explore Unlimited -paketteihimme. Jos PSP tai Explore ei tällä hetkellä sisälly Meltwater-sopimukseesi, mutta haluaisit lisätietoja, ota yhteyttä tiimiimme livechatin kautta

Facebookin datakäytäntö

Facebook on asettanut käytäntöjä kaikille kolmansille osapuolille (Meltwater) julkisen sivun sisällön käytettävyyden suhteen. Meltwater noudattaa edelleen kaikkia kumppanimme käyttöehtoja ja tekee muutoksia niiden mukaisesti.

Mitä tämä käytäntö tarkoittaa sinulle?

Facebook vaatii sinua lisäämään tietyt sivut, joita haluat seurata kilpailijoiden tietoja, toimialan kuuntelua tai vertailuja varten. Jos et tee tätä, voit odottaa näkeväsi vähemmän tietoja hakutuloksissasi.

Kuinka lisään tietyt sivut seurattavaksi?

Katso näytöllä esitettävät ohjeet täältä! Kolme vaihetta ei-omien Facebook-sivujen lisäämiseksi Meltwaterissa:

1. Siirry Seuratut yhteydet -välilehdelle.

2. Napsauta Seuratut yhteydet -osiosta "+" -kuvaketta.

3. Lisää seurattavan julkisen sivun URL-osoite

Facebook-sivujen seuranta

Meltwater antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata Facebook-sivuja viestien, kommenttien ja osallistumisten seuraamiseksi.

Facebook vaatii sinua todentamaan tilisi ja lisäämään sivut, joita haluat seurata kilpailijoiden tietoja tai vertailuja varten. Jokaisen käyttäjän todennettu Facebook-tili/yhteys mahdollistaa enintään 100 Facebook-sivun lisäämisen seurantaan. Esimerkki: 5 käyttäjää, joista kullakin on 100 yhteyttä = 500 seurattavaa sivua

Facebookin tietosuojarajoitusten vuoksi meille ei anneta mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta tai pääsyä henkilökohtaiseen profiiliisi. Tämä todennus on tarkoitettu vain julkisten tietojen keräämiseen sivuilta.

Mahdollisuutemme kerätä sisältöä kilpailijoiden sivuilta on Facebookin meille suoraan myöntämä hyväksytty käyttötapaus.

Mitä sisältyy?

Lisätyt Facebook-sivut keräävät seuraavat tiedot:

• Päivitykset

• Kaikki kommentit viestiä kohti keräyshetkellä

• Reaktioiden määrä datan keräyshetkellä

• Jakojen määrä keräyshetkellä

• Kommenttien määrä keräyshetkellä

"Keräyshetkellä" tarkoitetaan aikaa, jolloin annoit seurattavien Facebook-sivujen tiedot tililläsi. Huomaa, että vastauksia kommentteihin ei tällä hetkellä kerätä.

Kun otat Facebook-sivun seurannan käyttöön, lisäämme julkaisut, vastaukset ja kommentit viimeisten 450 päivän ajalta. Tilastot päivitetään 12 tunnin kuluttua ja sen jälkeen kerran päivässä 7 päivän ajalta.

Kuinka määritän Facebook-sivun seurannan?

1. Valitse navigointivalikosta Tili > Sosiaalisen median yhteydet

2. Klikkaa Facebookin todennusosion Seuratut yhteydet -välilehdellä olevaa kohtaa Lisää tili.

3. Esiin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan sisään Facebook-tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, ponnahdusikkuna katoaa ja olet liittänyt tilisi. Huom: Jos olet jo kirjautunut sisään Facebook-tilillesi selaimellasi, sinun ei tarvitse kirjautua sisään uudelleen.

4. Valitse "+" Seuratut sivut -osiosta hallitaksesi seurattuja sivuja.

5. Esiin tulee ponnahdusikkuna. Kopioi ja liitä seurattavan Facebook-sivun URL-osoite/osoitteet ja klikkaa Lisää. Kun olet lisännyt seurattavat Facebook-sivut, klikkaa OK.

Facebook-sivujen lisääminen joukkona: Kopioi Facebook-sivujen URL-osoitteiden luettelo, liitä ne URL-tilaan ja klikkaa OK.

6. Vaihtoehtoisesti voit myös etsiä seurattavia Facebook-sivuja klikkaamalla kohtaa Haluatko etsiä sivua?

7. Kirjoita seurattavien Facebook-sivujen nimet ja valitse ne luettelosta. Klikkaa sitten Lisää.

8. Lisäämiesi sivujen määrä näkyy Seuratut sivut -sarakkeessa.

9. Osallistumismittarit alkavat kerätä tietoja tämän sivun osalta tästä eteenpäin. Nämä tilastotiedot ovat saatavilla sisältövirrassa. Jos haluat etsiä tiettyä Facebook-sivua, käytä Facebook-sivun operaattoria (site:"http://www.facebook.com/130416910313263/*") joka on kuvattu täydellisessä Boolen kirjastossa.

Facebook-tietojen kerääminen ja hallinta

Voidakseen seurata Facebook-sisältöä Meltwater (ja kaikki muut palveluntarjoajat) auditoidaan. Näin voidaan varmistaa hyväksyttyjen käyttötapausten noudattaminen ja saada Facebookilta sallittujen käyttäjien lupa. Sallittujen käyttäjien lupamme on nimeltään "Sivun julkisen sisällön käyttöoikeus", ja se sallii meidän hakea tietoja Facebook-sovellusliittymistä "tunnuksilla" julkisten Facebook-sivujen noutamiseksi.

(1) Todentamalla Facebook-sivusi Meltwaterissa luot "tunnuksen" Facebook-tietojen hakemiseksi. Tämän käyttötapauksen ominaisuuksia ovat:

• Todennusprosessin avulla tunnistat seurattavat URL-osoitteet/Facebook-sivut ja varmistat, että näiden sivujen julkaisuista seurataan 100 %.

• Keräämme mittareita ja kommentteja vain kerran kutakin julkaisua kohden pollauksen/seurannan aikana. Sisällön noutaminen tapahtuu enintään 12 tuntia julkaisun luomisen jälkeen.

• Kun asetat Facebook-sivun seurannan, täytämme julkaisut takautuvasti 450 päivän ajalta.

Miten minulle ilmoitetaan yhteyden päättymisestä?

• Kun Facebookin seurattu yhteys on vanhentumassa, saat sähköpostiviestin 10 päivää ennen vanhentumispäivää.

• Sähköpostit lähetetään kaikille sen yrityksen käyttäjille, jossa yhteys on muodostettu.

• Käyttäjät voivat halutessaan poistaa tällaisten sähköpostien vastaanottamisen.

• Sähköpostit lähetetään, kun yhteys on merkitty "virheelliseksi" alkuperäisen some-API:n palauttamien virheiden perusteella. Tämä auttaa välttämään tietokatkoja, jotka johtuvat odottamattomista yhteyskatkoksista yhteyden muodostamisen yhteydessä.