Käytämme uusinta teknologiaa mediaälykkyytesi tehostamiseen. Päivitä nykyinen internetselaimesi, jotta saat kaiken hyödyn irti Meltwaterista.

Kokeile jotakin näistä suosituksista:

Google Chrome

Firefox

Microsoft Edge

Safari

Milloin viimeksi päivitit Meltwater Mobile -sovelluksesi? Saattaa olla aika päivittää myös puhelinsovelluksesi. Siirry mobiililaitteesi sovelluskauppaan tarkistaaksesi, että sovelluksesi on ajan tasalla!

Seuraavissa artikkeleissa on lisätietoja uusimpien uutistemme vastaanottamisesta push-ilmoituksina, Tutki-haun käytöstä tien päällä ja muista mobiilisovelluksen ominaisuuksista:

Aloita iPhone -mobiilisovelluksen käyttö

Aloita Android -mobiilisovelluksen käyttö

Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota yhteyttä livechatin kautta!