Julkaise: kalenterin käyttäminen
Päivitetty tällä viikolla

Julkaise-välilehdeltä löydät lähtevien omistettujen julkaisujen kalenterin Engagessa. Kalenterinäkymästä voit helposti tunnistaa mahdolliset aukot sisältökalenterissasi. Voit muokata ja ajoittaa luonnoksia, monistaa ja kopioida julkaisuja sekä tarkastella multimedialiitteitä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Siirtyminen kalenteriin

Engage-kalenteri löytyy Engagen Julkaise-välilehdeltä.

1. Siirry avattavaan Engage-pudotusvalikkoon

2. Valitse Julkaise

Kalenterinäkymän yleiskatsaus

Kalenterinäkymässä näet kaikki ajastetut luonnokset, ajastetut postaukset, julkaistut postaukset, epäonnistuneet postaukset, odottavat postaukset ja mobiilipostaukset. Tutustu alla oleviin lisäasetuksiin, jotka ovat käytettävissä kalenterinäkymässä:

Suodatinvaihtoehdot

Kalenterin yläosan työkalupalkissa on useita suodatusvaihtoehtoja.

Suodata someprofiilin mukaan

Valitse tilinvalitsimella käyttäjätunnukset, jotka haluat nähdä - siinä on oletusarvoisesti kaikki valitut käyttäjätunnukset.

Suodata sisällön mukaan

Käytä Sisältö-pudotusvalikkoa suodattaaksesi julkaisut seuraavasti: Kaikki, Hyväksytty, Osoitettu, Minulle osoitettu, Hylätty, Ei osoitettu.

Suodata kirjanmerkkien mukaan

Valitse avattavan suodattimen avulla sen julkaisun kirjanmerkki (-merkit), jota haluat tarkastella.

Kalenterinäkymä

Kalenteri oletusarvoisesti käyttää viikkonäkymää profiiliasetuksissasi asetetussa aikavyöhykkeessä, mutta voit helposti tarkastella kalenteriasi kuukausittaisessa tai pinotussa näkymässä.

Pinottu näkymä tarjoaa kompaktimman näkymän kaikista julkaisuista joka päivä poistamalla tuntilohkot kalenterista ja asettamalla sen sijaan kaikki aikajärjestykseen.

Lataa

Voit ladata kalenterin sisällön (julkaisut) CSV-tiedostoksi tai tulostaa PDF-tiedostona. Valitse "Lataa"ja avaa tiedosto, kun se on valmis.

Postauksen asetukset

Jos julkaisu on luonnos tai ajoitettu, voit poistaa, kopioida tai muokata julkaisua suoraan kalenterissa olevasta julkaisusta.

Jos julkaisu on julkaistu, epäonnistunut tai vireillä, voit monistaa julkaisun halutessasi.

Vedä ja pudota

Vedä ja pudota kalenterin sisältöä ajastaaksesi tai ajastaaksesi uudelleen.

Postauksen tila

Julkaisun tila tunnistetaan helposti sen otsikon värin perusteella. Kalenterin alareunassa oleva selite selittää kunkin värin.

Tämä työkalupalkki suodattaa myös kalenterin sisällön tilan mukaan. Napsauta vain kuvaketta.

Postauksen valitseminen

Kun valitset julkaisun, näet julkaisun tiedot, joissa voit tarkastella tilaa, sisältöä ja kirjanmerkkejä. Näet myös julkaisun yksityiskohdat, kuten milloin se on luotu ja kuka on sen luonut. Voit poistaa tai muokata ajoitettujen julkaisujen ja luonnosten viestejä.

Työpöytä

Kalenterissa on vasemmalla puolella liukuva työpöytä luonnosten käsittelyä ja julkaisujen hyväksymistä varten.

Luonnokset

Löydät kaikki suunnittelemattomat luonnokset kohdasta Luonnokset. Täältä voit muokata luonnosta tai käyttää vedä ja pudota -toimintoa luonnoksen ajastamiseksi suoraan kalenteriin.

Tehtävät

Täältä löydät kaikki sinulle osoitetut julkaisut hyväksyttäväksi tai muutettavaksi, jos muutoksia tarvitaan.

Edellyttää muutoksia

Jos julkaisu on hylätty ja/tai sen tila on muuttunut, niin julkaisu näkyy täällä.