Kalenterin käyttäminen Meltwater Engagessa
Päivitetty yli viikko sitten

Engagen Julkaise-välilehdeltä löydät omien lähtevien julkaisujen kalenterinäkymän. Kalenterinäkymästä voit helposti tunnistaa mahdolliset aukot sisältökalenterissasi. Voit muokata/aikatauluttaa luonnoksia, monistaa ja kopioida julkaisuja sekä tarkastella multimedialiitteitä.

Saat lisätietoja sisällön julkaisemisesta Engagessa tästä artikkelista.

Kalenterinäkymä

Kalenterinäkymässä näet kaikki ajastetut luonnokset, ajastetut postaukset, julkaistut postaukset, epäonnistuneet postaukset, odottavat postaukset ja mobiilipostaukset. Tutustu alla oleviin lisäasetuksiin, jotka ovat käytettävissä kalenterinäkymässä:

Suodatinvaihtoehdot

Kalenterin yläosan työkalupalkissa on useita suodatusvaihtoehtoja.

Suodata sosiaalisen profiilin mukaan:

Valitse tilinvalitsimella käyttäjätunnukset, jotka haluat nähdä - siinä on oletusarvoisesti kaikki valitut käyttäjätunnukset.

Suodata sisällön mukaan:

Käytä Sisältö-pudotusvalikkoa suodattaaksesi postaukset seuraavasti: Kaikki, Hyväksytty, Osoitettu, Minulle osoitettu, Hylätty, Ei osoitettu.

Suodata tunnisteiden mukaan:

Valitse avattavan suodattimen avulla sen viestin tunniste(et), jota haluat tarkastella.

Kalenterinäkymä

Kalenteri oletusarvoisesti käyttää viikkonäkymää profiiliasetuksissasi asetetussa aikavyöhykkeessä, mutta voit helposti tarkastella kalenteriasi kuukausittaisessa tai pinotussa näkymässä.

Pinottu näkymä tarjoaa tiiviimmän näkymän kaikkiin julkaisuihin joka päivä poistamalla kalenterista tuntilohkot ja asettamalla sen sijaan kaikki kronologiseen järjestykseen.

Lataa

Voit ladata kalenterin sisällön (viestit) csv-tiedostoksi. Valitse "Lataa" ja avaa tiedosto, kun se on valmis.

Postauksen asetukset

Jos postaus on luonnos tai ajoitettu, voit poistaa, monistaa tai muokata postausta kalenterin sisältä käsin.

Jos postaus on julkaistu, epäonnistunut tai vireillä, voit monistaa postauksen halutessasi.

Vedä ja pudota

Vedä ja pudota kalenterin sisältöä aikatauluttaaksesi/aikatauluttaaksesi uudelleen.

Postauksen tila

Voit helposti tunnistaa julkaisun tilan julkaisun otsikon värin perusteella. Kalenterin alareunassa oleva selite selittää kunkin värin.

Tämä työkalupalkki toimii myös kalenterin suodattimena sisällön tilan mukaan. Napsauta vain kuvaketta.

Postauksen valitseminen

Kun valitset julkaisun, näet julkaisun tiedot, joissa voit tarkastella tilaa, sisältöä ja kirjanmerkkejä. Näet myös julkaisun yksityiskohdat, kuten milloin se on luotu ja kuka on sen luonut. Voit poistaa tai muokata ajoitettujen julkaisujen ja luonnosten viestejä.

Työpöytä

Kalenterissa on työpöydän vetovalikko luonnosten käsittelyä ja julkaisujen hyväksymistä varten. Tämä vetovalikko löytyy kalenterin vasemmasta reunasta.

Luonnokset

Löydät kaikki suunnittelemattomat luonnokset kohdasta "Luonnokset". Täältä voit muokata luonnosta tai käyttää vedä ja pudota -toimintoa luonnoksen ajoittamiseksi suoraan kalenteriin.

Tehtävät

Täältä löydät kaikki sinulle osoitetut julkaisut hyväksyttäväksi tai muutettavaksi, jos muutoksia tarvitaan.

Edellyttää muutoksia

Jos julkaisu on hylätty ja/tai sen tila on muuttunut, niin julkaisu näkyy täällä.