Miksi sometilien yhteys katkeaa?

Ongelmanratkaisuopas someprofiilien ja somealustojen tunnusten yhdistämiseksi uudelleen ja miksi tiliesi yhteys voi katketa

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Näissä ohjeissa kuvaamme, miksi sosiaalisen median profiiliesi yhteys Meltwateriin katkeaa?

Someprofiilisi on yhdistetty Meltwateriin tunnuksilla, jotka on päivitettävä säännöllisesti. Uusi tunnus voidaan luoda yhdistämällä tai todentamalla profiilit uudelleen Meltwaterissa.

Oletko yhdistämässä someprofiilia ensimmäistä kertaa? Tutustu yhdistämistä koskevaan artikkeliimme tästä.

Kuinka yhdistän someprofiilit uudelleen?

Vaihtoehto 1 - Yhdistä uudelleen omien yhteyksien kautta

Seuraavat someprofiilien uudelleenyhdistämistä kuvaavat vaiheet vastaavat alkuperäistä asetusprosessia, ja ne edellyttävät, että sinulla on hallinnoijan oikeudet someprofiileihisi niiden omalla alustalla. Esim: Facebook-profiilisi on tallennettu hallinnoijana Facebook-yritysprofiiliisi.

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Vieritä alas someprofiiliin muodostaaksesi yhteyden uudelleen

• Jos Facebook-, Instagram-, LinkedIn- tai Twitter-tunnuksesi on vanhentunut tai merkitty mitättömäksi, valitse Yhdistä uudelleen -painike

• Seuraa ponnahdusikkunan kehotteita kirjautuaksesi sisään sometilillesi. Tämä kehottaa sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen profiiliisi, jonka on oltava yritysprofiilisi hallinnoija

• Tarkista alkuperäisen alustan viesti, jossa on tietoa Meltwater Engagen kanssa jaettavista tiedoista, ja vahvista valitsemalla OK

Kun profiilisi on yhdistetty uudelleen, siinä näkyvät myös "Yhdistetty" ja sosiaalisen median kahvasi.

Jos yhdistät Instagramin uudelleen mediaseurantaan Seuratut yhteydet -sivulta, tutustu artikkeliin Instagram-yhteydet seurantaa varten varmistaaksesi, että hashtagisi ja kilpailijaseurantasi on optimoitu täydellisesti.

Vaihtoehto 2 – suoraan tilinvalitsimesta

Kun napsautat sekä Julkaise- tai Keskustelut-kohdassa tilivalitsinta, näkyviin tulee Yhdistä uudelleen -painike kaikkien tällä hetkellä yhteyden menettäneiden tilien vieressä.

Kun napsautat Yhdistä uudelleen, tulee näkyviin ponnahdusikkuna, jossa noudatetaan samaa uudelleen yhdistämisen työnkulkua kuin kohdassa Tili > Sosiaalisen median yhteydet (vaiheet edellä). Et jätä Engagea. Kun kanava on yhdistetty uudelleen, Yhdistä uudelleen -kuvake häviää.

Miksi tunnukset vanhenevat?

Päivitykset tai muutokset tilisi asetuksiin
Esimerkiksi:

• Kun salasana tai käyttäjätunnus vaihdetaan käyttäjälle, jolla on pääkäyttäjän käyttöoikeus profiiliisi.

• Kun poistetaan käyttäjä, jolla on pääkäyttäjän käyttöoikeus profiiliisi.

• Kun Meltwaterin pääsy sometiliisi peruutetaan.

Somealustan turvatoimenpiteet

Sosiaalisen median alustat voivat myös katkaista yhteyden tiliisi, jos ne tunnistavat epäilyttävää käyttäytymistä tililläsi. Esimerkiksi:

• Kun peitenimeä (Alias) käytetään käyttäjätunnuksena.

• Kun samoja tilin tunnistetietoja käytetään useista IP-osoitteista. Tätä tapahtuu usein ryhmissä, jotka käyttävät samoja kirjautumistietoja tai useita laitteita.

• Kun julkaistaan sisältöä, joka on merkitty tekijänoikeusrikkomusten tai muun sopimattoman sisällön vuoksi.

Tunnuksen kestoaika kullekin someverkostolle
Kukin someverkosto määrittää turvatoimenpiteenä käyttöoikeustunnuksen kestoajan ja päättymispäivän. Seuraavat kutakin sosiaalista verkostoa koskevat todennuskäytännöt edellyttävät profiilien yhdistämistä säännöllisin väliajoin:

Facebook- ja Instagram Business: Näiden someverkostojen tunnuksilla on 60 päivän käyttöikä. Yhteys on muodostettava uudelleen myös silloin, kun Facebook-tilin yhdistäneellä käyttäjällä ei ole enää hallinnoijan tilaa tai hän vaihtaa salasanansa Facebookissa.

LinkedIn ja TikTok: Tunnuksilla on 365 päivän käyttöikä.

Twitter, YouTube ja Google Business: Älä myönnä tunnuksia, joilla on vanhentumispäivä, jotta profiiliasi ei tarvitse todentaa säännöllisesti uudelleen.

"Yhdistäneen" käyttäjän / someprofiilin ylläpitäjän päivittäminen

Jos someprofiiliesi ylläpitäjä vaihtuu tai kollegasi, joka on yhdistänyt profiilit Engageen poistuu yrityksestä, sinun on päivitettävä käyttäjä, joka on yhdistänyt profiilisi.

Someprofiileidesi yhdistäneen käyttäjän ennakoiva vaihtaminen estää tietojen menetyksen tililtäsi, jos profiilin yhteys jostain syystä katkeaa.

Jos haluat päivittää "yhdistäneen" käyttäjän, sinun on yhdistettävä uudelleen profiili, jonka nykyinen tila on "yhdistetty":

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Vieritä alas someprofiiliin yhdistääksesi uudelleen ja valitse kolmen pisteen vaihtoehto

• Valitse Katkaise yhteys ja seuraa sitten ohjeita tilin lisäämiseksi.

Tärkeimmät syyt yhteyden katkeamiseen somekanavan mukaan

Facebook ja Instagram-yritysprofiili:

1. Facebook-salasanan vaihto tai suojaushälytys: Tämä on yleisin syy Facebook- tai Instagram-yritysprofiilisi katkeamiseen. Kun alkuperäisen somealustan tiliasetuksia on muutettu, kirjautumistiedot, joita alun perin käytettiin tilisi yhdistämiseen Meltwateriin, eivät enää vastaa Facebookin ja Instagramin tietoja.

2. Facebook-käyttöoikeus peruutettu: Kaikki kolmannet osapuolet, joilla on valtuutettu pääsy Facebook-tilillesi, luetellaan tilisi Business Integrations yhteydessä olevana sovelluksena. Jos Meltwater poistetaan tästä luettelosta, se peruuttaa pääsyn tilillesi ja katkaisee profiilin yhteyden sovellukseemme.

3. Facebookin turvatarkastukset: Jos Facebook havaitsee mahdollisen tietoturvavirheen tililläsi tai hallinnoijan tileillä, se suorittaa turvatarkastuksen, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään Facebookiin. Näiden turvatarkastusten aiheuttajia voivat olla tunnistamattomat sisäänkirjautumiset, ilmoitukset sopimattomasta sisällöstä tai tekijänoikeusloukkauksista tai voivat sisältää kaksivaiheisen todennuksen asetusten suorittamisen.
Voit ratkaista ongelman ja poistaa tilisi eston seuraavasti:

• Aloita tyhjentämällä selaimesi evästeet ja historia.

• Siirry osoitteeseen facebook.com ja kirjaudu sisään Facebook-tilillesi.

• Suorita vaadittu turvatarkastus noudattamalla ohjeita.

• Suoritettuasi turvatarkastuksen sinun on odotettava vielä 24 tuntia ylimääräisenä varotoimena ennen kuin voit kirjautua sisään Facebook-tilillesi.

Jos kohtaat ongelman turvatarkastuksen suorittamisessa, voit raportoida siitä Facebookille.

4. Facebook-tunnus on saavuttanut sisäänrakennetun vanhentumispäivänsä

LinkedIn

LinkedIn-tunnus on saavuttanut 1 vuoden käyttöaikansa

2. LinkedIn-pääsy peruutettu Kaikki kolmannet osapuolet, joilla on valtuudet käyttää LinkedIn-tiliäsi, luetellaan tilisi Sallituissa palveluissa. Jos Meltwater poistetaan tästä luettelosta, se peruuttaa pääsyn tilillesi ja katkaisee profiilin yhteyden sovellukseemme.

3. Riittämätön pääsy: LinkedIn-profiilisi on oltava nimetty ylläpitäjä yrityksesi sivulla, jotta voit yhdistää profiilin Meltwateriin. Jos henkilökohtainen profiilisi poistetaan myöhemmin sivun nimettyjen hallinnoijien luettelosta, sivun yhteys Meltwateriin katkaistaan (vaikka olisit edelleen luoteltu toisentyyppisenä sivun hallinnoijana).

4. Rajoitettu profiili: LinkedIn rajoittaa pääsyn tileille, jotka rikkovat sen hyväksyttävää käyttöä koskevia käytäntöjä. Rajoitukset voivat olla väliaikaisia tai pysyviä rikkomuksesta riippuen. Siirry LinkedIniin ja kirjaudu tilillesi saadaksesi selville, miksi se on rajoitettu ja kuinka kauan sinun on odotettava ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen.

Twitter

1. Lukittu Twitter-tili:Kun Twitter uskoo, että tilin turvallisuus on vaarantunut, se lukitsee tilapäisesti tilin, mikä katkaisee sen yhteyden Meltwateriin. Tilit lukitaan, kun Twitter havaitsee epäilyttävää käytöstä, joka rikkoo sen Twitter-sääntöjä tai käyttöehtoja. Sinun on kirjauduttava sisään Twitter-tilillesi ja noudatettava sen ohjeita ennen kuin yhdistät profiilisi uudelleen Meltwateriin.

2. Twitter-pääsy peruutettu: Kaikki kolmannet osapuolet, joilla on valtuudet käyttää Twitter-tiliäsi, on lueteltu tilisi asetuksissa yhdistettynä sovelluksena. Jos Meltwater poistetaan tästä luettelosta, se peruuttaa pääsyn tilillesi ja katkaisee profiilin yhteyden sovellukseemme.

3. Jäädytetty Twitter-tili: Twitter rajoittaa pääsyn tileille, jotka rikkovat sen hyväksyttävää käyttöä koskevia käytäntöjä tai joita on ehkä hakkeroitu. Siirry osoitteeseen Twitter ja yritä kirjautua tilillesi ymmärtääksesi, miksi se keskeytettiin. Noudata Twitterin antamia ohjeita vahvistaaksesi tietosi ja palauttaaksesi tilin. Jos et pysty poistamaan tilisi keskeyttämistä, sinun on tehtävä valitus Twitteriin . Sinun on palautettava Twitter-tilisi ennen kuin muodostat yhteyden uudelleen Meltwateriin.

Miten minulle ilmoitetaan yhteyden päättymisestä?

Saat ilmoituksen sekä sähköpostitse että sovelluksen kautta.

• Kun Facebook-, Instagram- tai LinkedIn-tili tai maksettu Facebook- ja Instagram-yhteys on päättymässä, saat ilmoituksen.

• Ilmoitukset lähetetään 10 päivää, 5 päivää ja 1 päivä ennen vanhentumispäivää sekä vanhentumispäivänä.

• Twitter-yhteydet eivät vanhene, joten niistä ei lähetetä koskaan vanhentumissähköposteja.

• Kun Facebookin tai Instagramin seurattu yhteys on vanhentumassa, saat ilmoituksen.

• Facebookin osalta sähköpostiviesti lähetetään 10 päivää ennen vanhentumispäivää.

• Instagramin osalta sähköpostiviestit lähetetään 10 päivää ja 1 päivä ennen vanhentumispäivää sekä vanhentumispäivänä.

• Sähköpostit lähetetään kaikille sen yrityksen käyttäjille, jossa yhteys on muodostettu.

• Käyttäjät voivat halutessaan poistaa tällaisten sähköpostien vastaanottamisen.

• Sähköpostit lähetetään, kun yhteys on merkitty "virheelliseksi" alkuperäisen some-API:n palauttamien virheiden perusteella. Tämä auttaa välttämään tietokatkoja, jotka johtuvat odottamattomista yhteyskatkoksista yhteyden muodostamisen yhteydessä.