Ohjeet somejulkaisun tarkastajan määrittämiseksi Engage-moduulissa.

Kun on olemassa toinen tiimin jäsen tarkistamassa somesisällön ennen sen julkaisemista, voit varmistaa, että äänensävysi ja brändisi ovat yhtenäiset.

Tarkastajan määrittäminen

Ennen kuin määrität somejulkaisusi tarkistettavaksi, varmista että aiottu tarkastaja on lueteltu käyttäjänä Meltwater Engage -asetuksissa. Näet käyttäjäluettelosi kohdasta Tili > Hallinnoi käyttäjiä.

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage

• Valitse Julkaise-välilehti

• Luo uusi viesti klikkaamalla + Luo viesti -painiketta

• Valitse someprofiilit, joissa haluat tämän julkaisun julkaistavan. Valitse oikeasta alakulmasta Seuraava

• Valitse Luo viesti

• Muotoile julkaisusi sisältö. Valitse Lähetä

• Selaa esikatselua vierittämällä alas. Jos haluat muokata viestin tietoja edelleen, valitse Muokkaa. Jos ei, valitse Seuraava oikeasta alakulmasta.

• Valitse Aikataulu-kohdasta "Valitse päivämäärä ja aika" tai "Tallenna luonnoksena". "Lähetä nyt" -ajoitettuja somejulkaisuja ei voida määrittää hyväksyttäviksi

• Valitse Määritä tarkastaja -kohdasta + Määritä

• Valitse käsittelijä pudotusvalikosta ja lisää kommentti, joka lähetetään sähköpostitse tehtävän kanssa.

• Lähetä tehtävä ja somejulkaisu sähköpostitse tarkastajalle valitsemalla OK

Kun tarkastaja on päättänyt hyväksyä tai hylätä julkaisun, saat vahvistussähköpostin, joka sisältää julkaisun päivitetyn tilan.

Hyväksyttyjen tai hylättyjen julkaisujen tarkasteleminen

Tarkastajana saa sähköposti-ilmoituksen, kun tiimin jäsen on pyytänyt sinua hyväksymään somejulkaisun. Tämä sähköposti sisältää esikatselun julkaisusta.

Julkaisun hyväksymistilan päivittäminen:

• Valitse sähköpostiviestisi alaosasta Näytä tehtävä.

• Sinut ohjataan somejulkaisun luomisen "Aikataulu ja tarkistus" -sivulle. Valitse joko Hyväksy tai Hylkää

Jos hyväksyt julkaisun, se julkaistaan aikataulun mukaisena päivämääränä ja kellonaikana.

Jos hylkäät julkaisun, voit halutessasi jättää huomautuksen tiimisi jäsenelle, joka lähetti sen hyväksyttäväksi. Julkaisun tilaksi muuttuu Luonnos.

Jos jokin hyväksyttäväksi lähetetty ajoitettu julkaisu ylittää ajoitetun päivämäärän/kellonajan ilman että se hyväksytään, se muuttuu hylätyksi luonnokseksi.

Voit myös vaihtaa julkaisun hyväksyjää kolmen pisteen valikosta. Kun olet valinnut toisen henkilön tarkistamaan sisällön, hän saa sinun tavoin sähköpostiviestin ja voi lähettää hyväksyntänsä seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Julkaisujen tarkasteleminen Engagessa

Julkaisut voidaan hyväksyä/hylätä myös syötenäkymässä samojen ohjeiden mukaisesti kuin Julkaise-moduulissa. Valitse "Määritetty henkilölle" -linkki, ja esiin tulevassa laatikossa on hyväksynnän tila ja huomautukset. Kolmen pisteen valikon kautta hyväksyjä voi tarvittaessa määrittää julkaisun myös jollekulle toiselle.

Syötenäkymän Luonnos-välilehdellä näet hylätyt julkaisut sekä mahdolliset huomautukset.

Julkaisut voidaan hyväksyä tai hylätä myös Kalenterinäkymän Julkaisutiedot-modaalissa. Kolmen pisteen valikon kautta hyväksyjä voi tarvittaessa määrittää julkaisun myös jollekulle toiselle.

Kaikkien määritettyjen ja määrittelemättömien julkaisujen tarkasteleminen suodattimen avulla

Syötenäkymän avattavan suodatinluettelon kautta voit suodattaa sivulla näkyvät julkaisut sen mukaan, mitkä julkaisut on määritetty sinulle, määritetty jollekulle toiselle tai joita ei ole määritetty hyväksyttäväksi.

Tämä sisältää myös julkaisut, jotka on hyväksytty tai hylätty.

Rajoitukset

Vaikka määritetyt julkaisut lähetetään sähköpostitse vain tarkastajalle, kuka tahansa tiimin jäsen voi hyväksyä tai hylätä julkaisun, vaikka sitä ei olisikaan määritetty hänelle. Samalla tavoin kuka tahansa voi myös määrittää julkaisun uudelleen hyväksyttäväksi.

Kaikilla käyttäjillä on julkaisuominaisuudet, eikä heitä ole rajoitettu julkaisemasta ilman hyväksynnän pyytämistä. Kuka tahansa käyttäjä voi myös lähettää ja käsitellä hyväksynnän.

Hyväksynnät Engage-mobiilisovelluksella

Engage-mobiilisovelluksella voit hyväksyä sinulle määritetyt julkaisut tien päällä. Omat tehtävät -välilehdellä näet nopeasti hyväksyntääsi odottavat julkaisut yhdessä striimissä.

Katso Engage-mobiilisovellusta käsittelevä artikkeli ja esittelyvideo täältä.

Julkaisujen hyväksyminen:

• Siirry kohtaan Omat tehtävät

• Valitse julkaisu tarkastellaksesi sisältöä kanavoittain, mitä tahansa resurssia, kuten kuvia tai videoita, tai tehtävähuomautuksia.

• Hyväksy tai hylkää julkaisu.

• Jos hylkäät, lisää huomautus selityksineen tai muutosehdotuksineen. Käyttäjä, joka on määrittänyt viestin sinulle, saa sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että julkaisu on hylätty.