Lähetysmallipohjien käyttäminen lehdistötiedotteiden lähettämiseen Mediasuhteet-osiossa
Lähetysmallipohjien käyttäminen lehdistötiedotteiden lähettämiseen Mediasuhteet-osiossa

Käytä malleja lähettääksesi Mediasuhteet-osiossa muotoiltuja lähetyksiä toistettavasti kampanjoissasi.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Lehdistötiedotteiden mallipohjien avulla voit varmistaa, että brändisi on johdonmukainen ja muotoilut täsmällisiä kautta linjan.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Ennen mallin tai lähetyksen muotoilua suosittelemme lukemaan Vinkkejä ja niksejä paremman lehdistötiedotteen muotoiluun.

Uuden mallipohjan luominen

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Mediasuhteet

2. Valitse Lähetys.

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Toiminnot

4. Valitse Luo lähetysmalli.

5. Anna mallipohjallesi nimi

6. Mallipohjan muotoilua voidaan mukauttaa muokkausruudussa samoilla integroiduilla ominaisuuksilla, jotka ovat käytettävissä julkaisua lähetettäessä. Jos sinulla on olemassa oleva lehdistötiedotteen mallipohja tallennettuna asiakirjaan, voit kopioida ja liittää sen muokkausruutuun. Edistynyt muotoilu voidaan tehdä HTML:n kautta <>-lähdekoodin alla

7. Kun olet valmis mallipohjan muokkaamisen kanssa, valitse Lähetä esikatselu

8. Kirjoita sähköpostiosoitteesi lähettääksesi itsellesi kopion, jotta voit tarkistaa muotoilun sähköpostiohjelmissasi, kuten Gmail tai Outlook

9. Viimeistele muotoilu valitsemalla oikeasta alakulmasta kohta Valmis

Jos haluat apua lehdistötiedotemallin muotoilussa, ota yhteyttä tiimiimme livechatin kautta.

Olemassa olevan mallipohjan lähettäminen

Jos sinulla on mallipohja, jota olet jo käyttänyt Lähetys-moduulissa tai joka on suunniteltu sinulle, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme saadaksesi apua tämän muuntamisessa tallennetuksi mallipohjaksi.

Voit pyytää apua lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen help@meltwater.com:

• Uuden mallipohjan nimi

• Mallipohja liitteenä muokattavassa olevassa muodossa (esim. word doc, erilliset kuvat bannereille jne.) tai Lähetyksessä tällä hetkellä olevan mallin nimi

Mallipohjien hallinta

Kaikkiin tallennettuihin mallipohjiin pääsee Lähetys-välilehden Mallipohjat-osiosta.

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Mediasuhteet

2. Valitse Lähetys.

3. Valitse Mallipohjat

Huomautus: voit tallentaa enintään 50 mallipohjaa.

Täällä voit muokata, poistaa tai kopioida mallipohjan.

Olemassa olevien mallipohjien muokkaaminen

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Mediasuhteet

2. Valitse Lähetys.

3. Vie hiiri muokattavan mallipohjan päälle

4. Valitse kebab-valikko

5. Valitse Muokkaa.

Olemassa olevan mallipohjan poistaminen

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Mediasuhteet

2. Valitse Lähetys.

3. Vie hiiri muokattavan mallipohjan päälle

4. Valitse kebab-valikko

5. Valitse Poista

Olemassa olevan mallipohjan kopiointi

1. Napsauta vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Mediasuhteet

2. Valitse Lähetys.

3. Vie hiiri muokattavan mallipohjan päälle

4. Valitse kebab-valikko

5. Valitse Kopioi.

Voit myös luoda Lähetyksen mallista. Tämä lataa mallipohjaan Lähetys-editorin, jossa voit kirjoittaa mainostekstin ja tehdä lisämuokkauksia.

Kun luot lähetyksiä tyhjästä, voit myös valita mallin editorin yläosassa olevasta avattavasta valikosta.