Impact Pro -raporttien käytön aloittaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Meltwaterin Impact Pro -raporttien avulla voit mitata ja välittää uutisjutun, kilpailijan ilmoituksen, lehdistötiedotteen tai minkä tahansa URL-osoitteella varustetun sisällön täyden toimituksellisen ja sosiaalisen vaikutuksen.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Impact Pro -raportin luominen

1. Siirry osoitteeseen impact.meltwater.com.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään .

3. Valitse sivun alareunassa oleva violettia + kuvaketta.

4. Ponnahdusikkuna tulee esiin. Kirjoita raportin nimi ja lehdistötiedotteen URL-osoite , joilla haluat suorittaa raportin

5. Valitse keräysaika

1. Keräysaika on päivien lukumäärä, joiden ajan raportti jatkaa uusien tulosten etsimistä. Tämä alkaa päivästä, jona lähteen URL-osoite (syötetty URL-linkki) julkaistiin. Esimerkki: Jos URL-osoitteeseen liittyvä tarina julkaistiin 25. tammikuuta ja valitset viiden päivän keräysajan, tulokset jatkuvat 30. tammikuuta asti

6. Valitse Pro-raportin vieressä oleva valintaruutu

7. Valitse Jatka

8. Varmista, että syöttämäsi tiedot ovat oikein

9. Valitse Haku.

10. Raportti hakee nyt tiedot antamastasi URL-linkistä. Tämä voi kestää jopa minuutin

Tiedotteen läpimenoraportin jakaminen

Kun raporttisi on valmis, se voidaan jakaa muiden kanssa ilman että heidän tarvitsee kirjautua sisään Meltwateriin. Voit jakaa raporttisi seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry oikeassa alakulmassa olevaan Kebab-valikkoon

2. Valitse Jaa

3. Valitse, miten tai missä haluat jakaa raporttisi

Kaikkia tiedotteen läpimenoraportteja tarkastellaan verkossa, joten suosittelemme käyttämään "jaa linkki" -vaihtoehtoa, jos sisällytät raporttisi sähköpostiin tai esitykseen. Raportin katsojia pyydetään kirjautumaan sisään ilmaiseksi raportin tarkastelemiseksi.

Saatavilla olevat katsaukset

Yhteenveto

Näet tarinan vaikutuksen tulokset yhdellä silmäyksellä. Yhteenveto sisältää:

• Uutisosiot: juttua käsittelevien uutisartikkeleiden määrä

• Potentiaalinen tavoittavuus: tarinan saavuttamien lukijoiden määrä

• Somejaot: artikkelin tai siihen liittyvien uutisartikkeleiden jakojen määrä sosiaalisessa mediassa

Vaikutuskehitys

Ymmärrä, miten uutisointi ja sometavoittavuus vaihtelivat tämän tarinan ympärillä

Somejaot

Seuraa, miten tarina resonoi eri somekanavissa

Top maat

Selvitä, missä päin maailmaa tämä juttu sai eniten huomiota

Sisältö

Pääset käsiksi koko uutiseen ja X:n (aiemmin Twitter) sisältöön, joka syntyi jutun tai lehdistötiedotteen seurauksena

Sisältöä voidaan tarkentaa ja organisoida monin eri tavoin. Seuraa alla olevia vaiheita joko etsiäksesi tiettyä artikkelia, tarkentaaksesi sisältöä, lisätäksesi sisältöä tai lajitellaksesi sisältöä:

1. Valitse Sisältö-osiosta alareunasta Selaa sisältöä

2. Sisältövirran yläpuolella on seuraava pikatyökalukuvakkeiden joukko:

Haku: Tunnista nopeasti artikkeli, joka on suodatettu tuloksiin hakutermin avulla

Samankaltaisuus: Tarkenna prosenttiosuus, jossa määrin noudetun sisällön on vastattava alkuperäistä artikkeliasi

• Lisää samankaltaisuusprosenttia raahaamalla liukupalkkia. Oletusarvoinen vähimmäinen samankaltaisuusmäärä on 60 %. Oletusarvoisesti samankaltaisuuden vähimmäisarvo on 60 %, mikä tarkoittaa, että artikkelin leipätekstin on vastattava vähintään 60-prosenttisesti noudettujen artikkeleiden tekstiä.

Lisää osuma: Syötä artikkelin URL-linkki, joka lisätään tuloksiin

Lajittele: Muuta näytetyn sisällön järjestystä päivämäärän, samankaltaisuuden, jakojen tai potentiaalisen tavoittavuuden mukaan

Google Analytics

Ymmärrä paremmin näkyvyytesi tuottamaa verkkoliikennettä. Yhdistä Google Analytics seuraavasti:

• Valitse oikeassa alakulmassa oleva Kebab-valikkopainike

• Valitse Google Analytics.

• Huomaa, että sinun on oltava Google Analytics -tilin käyttäjä tai hallinnoija, jotta voit muodostaa tämän yhteyden, koska se siirtää sinut Google Analytics -sisäänkirjautumissivulle.

• Vahvista yhteys seuraamalla Googlen ohjeita.

• Valitse sopiva Google Analytics -ominaisuus, joka liittyy medianäkyvyyteesi. Jos haluat tarkastella verkkosivustosi kaikkia näyttökertoja, voit olla valitsematta yhtä omaisuutta.