Tuotekoulutusvideot

Jokainen koulutusvideo antaa yleiskuvan tietystä alustan avainalueesta ja sisältää ohjeita, käytännön vinkkejä ja parhaita käytäntöjä

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa katsomaan tuotekoulutusvideomme! Nämä videot ovat saatavilla Meltwaterin YouTube-kanavalla - @MeltwaterLearn.

Kukin tuotekoulutuksen soittolista on jaoteltu tuotetyypeittäin, ja se tarjoaa yleiskatsauksen tuotteen keskeisistä osa-alueista. Nämä videot opettavat sinulle, miten sovellusta käytetään, mukaan lukien hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä.

Klikkaa mitä tahansa alla olevista videovaihtoehdoista aloittaaksesi koulutuksesi:

Tuotekoulutus: Explore for Media Intelligence

Tuotekoulutus: Explore (sosiaalinen kuuntelu)

Tuotekoulutus: Monitor

Tuotekoulutus: Analysoi

Tuotekoulutus: Engage

Tuotekoulutus: Mediasuhteet ja wire-lähetykset

Tuotekoulutus: Uutiskirje/Uutissyöte

Tuotekoulutus: Tilin asetukset

Tuotekoulutus: Klear