Hallinnoijan ja Katsojan (käyttäjät) välinen ero

Tutustu tilisi kahden käyttäjätyypin välisiin eroihin: Hallinnoijat ja Katsojat

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Tililläsi on kahdentyyppisiä käyttäjiä: Hallinnoijat ja Katsojat.

Hallinnoijilla on pääsy kaikkiin tilin käytettävissä oleviin ominaisuuksiin, eikä heillä ole rajoituksia.

Katsojat voivat tarkastella kaikkia alustan ominaisuuksia, mutta he eivät voi luoda tai poistaa itse mitään uutta. Katsojat voivat luoda uusia hakuja, mutta he eivät voi tallentaa niitä. Alla voit lukea lisää Katsojille asetetuista ominaisuuksista ja rajoituksista.

Katsojan oikeudet ja rajoitukset

Inbox

Katsoja-käyttäjät voivat käyttää kaikkia inboxissa saatavana olevia ominaisuuksia, mukaan lukien:

• Suosikkien muokkaaminen/lisääminen

• Inboxin ajanjakson muuttaminen

• Yhden tai useamman asiakirjan valitseminen

• Asiakirjojen merkitseminen tunnisteilla

• Asiakirjojen jakaminen sähköpostitse, Facebookissa tai Twitterissä

• Asiakirjan sävyn muuttaminen

• Asiakirjan kääntäminen

• Asiakirjojen vieminen

Katsojat eivät kuitenkaan voi luoda raportteja inboxin raporttiasetuspainikkeella.

Dashboardit

Katsojat eivät voi luoda uusia dashboardeja, mutta he voivat asettaa tallennetun dashboardin aloitus-dashboardiksi. Katsojat eivät myöskään voi luoda raportteja raporttiasetuspainikkeella. He voivat kutsua muita käyttäjiä katsomaan dashboardeja.

Katsojat eivät voi muokata dashboardia tai tiettyjä työkaluja.

Dashboardien työkalut voidaan avata ja kaikki sisältövirran toiminnot ovat käytettävissä. Kaaviotyökaluissa katsojat voivat klikata kaavion datapisteitä ja vaihtaa näytön vain katselutilaan. Katsojat voivat myös viedä dashboardeja seuraavissa muodossa: PDF, kuva, Excel (raakatiedot) ja Excel (analyysi).

Mediasuhteet

Kaikki Mediasuhteet-ominaisuudet ovat katsojien käytettävissä.

Haku

Katsojat voivat tarkastella ja luoda uusia hakuja, mutta he eivät voi tallentaa tai poistaa hakuja. Näyttöön tulee kehote tallentaa haku, jos käyttäjä siirtyy toiselle sivulle, mutta käyttäjä ei voi tallentaa hakua.

Tagit

Katsojat voivat käyttää kaikkia kirjanmerkkien ominaisuuksia.

Jaa

Katsojat voivat luoda jakeluja olemassa oleville uutiskirjeille ja muokata olemassa olevia uutissyötteitä.