Kolmansien osapuolten tietoja voidaan lisätä Meltwateriin RSS-syötteen kautta. RSS: ää voidaan käyttää syötteinä uutissyötteeseen, uutiskirjeeseen, yhteenvetoraportteihin, useimpiin widgeteihin ja Saapuneet-kansioon verkkoon ja mobiililaitteisiin.

Kun etsit sisällytettävää RSS-syötettä, verkkosivustot tai blogit korostavat usein, jos heidän sivullaan on RSS seuraavalla RSS-kuvakkeella.

Voit nähdä, avautuuko se RSS-syötteelle, jos sivun asettelu on kirjoitettu HTML-koodauksella.

Saapuvan RSS-syötteen lisääminen

Tutustu tähän tuoteoppaaseen, jossa opastetaan, miten nämä vaiheet näkyvät näytölläsi.

• Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Sisältö

• Valitse Saapuva RSS-syöte

• Valitse Luo saapuva RSS-syöte

• Anna syötteen URL ja valitse Hyväksyn käyttöehdot. Valitse Seuraava

• Sisällön esikatselu latautuu. Kirjoita syötteen nimi , huomaa, että se näkyy alustan muilla alueilla, ja raporttisi, joihin tämä syöte on lisätty.

• Valitse Tallenna

RSS-syötteen integrointi muihin ominaisuuksiin

Nyt kun RSS-syötteesi tuo sisältöä käyttöjärjestelmällesi, voit sisällyttää nämä tiedot alustasi useisiin osioihin:

Hakukansiot

Voit sisällyttää RSS-syötteesi olemassa oleviin hakuihisi hakujen lähdekannan kautta. Lisätietoja mukautetun lähdevalinnan rakentamiseksi saat tästä artikkelista.

Sähköpostiraportit

Luodessasi uutta raporttia tai muokatessasi olemassa olevaa valitse Syötöt ja vieritä avattavan valikon alaosaan, jossa voit valita sisällytettävät RSS-syötteet. Lisätietoja raporttien muokkaamisesta on tässä tuoteoppaassa, joka opastaa sinua näytöllä eri vaiheiden läpi!

Dashboardit

RSS-syötteet ovat käytettävissä panoksina widgeteihisi koontinäytöissä sekä koontinäyttöä luodessasi että uusia widgetejä lisättäessä. Koska kaikki widgetit eivät ole yhteensopivia RSS-syötetietojen kanssa, tarkista kojelautaan lisättävää widgetiä tarkistaaksesi widgetien tiedot oikealla puolella.

Uutiskirjeet ja uutissyötteet

RSS-syötetietojen sisällyttäminen lähtöihisi on käytettävissä myös tulojen pudotusvalikossa. Jos olet yhdistänyt RSS-syötetietosi hakukansioihisi, jotka jo lähettävät sisältöä uutiskirjeeseesi tai uutissyötteeseesi, huomaa, että tämä jakaa tiedot läpi tulosteen ilman, että RSS-syötettä on valittava Lähdöt-kohdassa.