Raportointi, ilmoitukset ja analytiikka
Sähköpostiraportti
Raporttien optimointi mukautetulla pisteytyksellä

Opi käyttämään mukautettua pisteytystä, jotta voit mitata uutisoinnin vaikutuksia itse määrittelemälläsi tavalla

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Muuta ansaitun medianäkyvyyden vaikutukset yrityksellesi personoituun laskettavaan muotoon.

Unohda yleiset mittarit, jotka eivät välttämättä vastaa organisaatiosi tavoitteita – mittaa uutisoinnin vaikutuksia itse määrittelemälläsi tavalla. Aseta arvoa viestiäsi välittäville tärkeille arviointikriteereille ja artikkelisijoituksille.

Voit nyt jakaa tiimisi kanssa yhteisymmärryksen brändisi julkisuuskuvasta, optimoida tulevia näkyvyysehdotuksia ja todistaa tekemänne työn ROI:n tärkeille sidosryhmille käytännössä.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Yleiskatsaus mukautettuun pisteytykseen

MÄÄRITÄ

Luo omat, yrityksellesi personoidut pisteytysmallit, joilla voit mitata uutisointia joustavasti.

YMMÄRRÄ

Kattava piste-esittely antaa sinulle tietoa yksittäisten artikkeleiden arvosta, jota voit verrata muuhun ansaittuun medianäkyvyyteen.

ANALYSOI

Näet vaivattomasti ansaitun medianäkyvyyden kokonaisarvon nousun ajan kuluessa.

RAPORTOI

Voit luoda esitysvalmiita raportteja, joilla todistat työsi arvon sidosryhmille.

Mukautetulla pisteytyksellä on helppo painottaa sinulle tärkeitä aihealueita, kuten toimitusjohtajan mainintoja, liiketoiminnan kasvua tai kilpailijoiden edustajia. Näin ymmärrät yritystäsi koskevaa uutisointia entistä paremmin ja voit esitellä tuloksiasi esitysvalmiilla raportilla.

Pisteytyksen määrittäminen

Voit valita PR-toimintasi kannalta olennaisia mittareita, jotka vaikuttavat pistemäärääsi. Kun olet määrittänyt mallisi, voit käyttää sitä mihin tahansa tallennettuun toimitukselliseen hakuun mukautetulla aikavälillä ja luoda raportin yhdellä napsautuksella.

Voit katsella raporttejasi Mukautettu pisteytys -sivulla ja halutessasi ladata sivun csv-tiedostona.

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportit-pudotusvalikko

2. Valitse Mukautetut pisteraportit

3. Valitse Uusi malli

4. Valitse vasemmalla olevat mittarit, jotka vastaavat tavoitteitasi. Käytä kytkintä ottaaksesi käyttöön tärkeät mittarit.

5. Kun valitset "päällä", kunkin mittarin muokkausasetukset tulevat näkyviin.

6. Täytä kentät tärkeillä tiedoilla

7. Valitse OK

8. Valitse Esikatselu-kohdassa yksi nykyisistä hauistasi syötteeksi. Tämä osoittaa, miten tuloksesi kehittyy artikkeleissa, ja voit jatkaa mittareiden säätämistä samalla sivulla.

9. Kun kaikki pistearvot on päivitetty, valitse Seuraava

10. Nimeä pistemalli

Vinkki: voit ohittaa raportin luomisen tallentamalla ainoastaan pisteet. Valitse oikeasta alakulmasta Tallenna pistemalli

11. Valitse raporttiasetuksesi

12. Valitse Luo raportti

Kun raporttisi on luotu, se näyttää tältä (raportin luomiseen voi kulua joitakin sekunteja tai minuutteja aikavälistä ja artikkeleiden määrästä riippuen):

Jos vierität tätä sivua alaspäin, pääset tarkastelemaan tietoja artikkeleiden tuloksista ajan kuluessa:

Voit ladata tämän raportin muokattavana CSV-tiedostona.

Tallentamasi mukautettu pisteytys (tällä hetkellä vain YHDEN pistemallin luominen on mahdollista) ja raporttisi (näitä voidaan luoda loputtomasti) ovat saatavilla Mukautettu pisteytys -sivulla:

Vie pisteytystäsi käyttävä uutisointiraportti

Kun olet luonut mukautetun pisteraportin, se on valittavissa mukautettujen pistemalliesi alla.

1. Valitse raportin valintaruutu

2. Näytä valittu raportti -kuvakkeesta pääset raporttisivulle tarkastelemaan pisteitä ja artikkeleita

3. Vie-kuvake lataa Excel-tiedoston raporttiin. Tämän raportin viimeiset sarakkeet sisältävät kullekin artikkelille määritetyt pisteet.

Pisteidenkeruuvinkkejä eri aloille

Rahoitus

Terveydenhuolto

Yliopistot