Kuinka päivittää käyttäjän näkymäaluetta?

Päivitä käyttäjän näkymäasetukset näitä ohjeita noudattamalla

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Näkyvyys-vaihtoehdon avulla voit mukauttaa ominaisuuksia, joita voidaan tarkastella Meltwater-järjestelmässä jokaiselle käyttäjälle. Tämä on ihanteellinen tapa täyttää kunkin käyttäjän yksilölliset tarpeet, kuten varmistaa, että C Suite tarkastelee vain heidän viittä suosituinta hakukansiotaan.

Voit ottaa käyttöön tai poistaa näkyvyyden:

• Dashboardit

• Haut

• Tagit

• RSS-lähteet

Kuinka asettaa käyttäjän näkyvyys

Kaikki hallinnoija-käyttäjät voivat päivittää tilisi kaikkien käyttäjien näkyvyysasetuksia. Nämä päivitykset voidaan tehdä joukkona valitsemalla useita käyttäjiä kerralla tai erikseen.

• Valitse tili

• Valitse Hallinnoi käyttäjää

• Valitse käyttäjät valintaruutujen avulla, jotta heidän näkymäalueensa päivitetään

• Valitse Aseta näkyvyys

• Poista haut valintaruutujen avulla, jotta haut poistetaan valitun käyttäjän näkymästä

• Valitse Tallenna