Yhdistämällä sosiaalisen median profiilit Meltwater Engageen voit hallinnoida sometilejäsi samassa paikassa, mukaan lukien seuraavat vaihtoehdot:

• Aikatauluttaa ja julkaista sisältöä sosiaalisessa mediassa

• Vastata faneille ja seuraajille suoraan kommenttien, julkaisujen ja suoraviestien kautta

• Analysoida sosiaalisen median kanavien suoritusta omilla tiedoilla

Jos Meltwater Engage sisältyy tilaukseesi, sinun on yhdistettävä sosiaalisen median profiilisi omistetuiksi yhteyksiksi, jotta voit käyttää sitä. Tämä sisältää yhteydet Facebook-sivuille, vahvistettuihin Instagram-tileihin, Twitter-kahvoihin, LinkedIn-yrityssivuihin ja henkilökohtaisiin LinkedIn-profiileihin.

Myös someprofiilisi on ehkä yhdistettävä sosiaalisen median seurannan mahdollistamiseksi. Tämä voidaan tehdä seuratuissa yhteyksissä. Lisätietoja seurattujen ja omien some-tilien eroista löytyy tästä artikkelista.

Onko someprofiilisi yhteys katkennut? Tästä oppaasta saat lisätietoja, miksi näin tapahtuu ja kuinka yhdistät profiilisi uudelleen.

Ongelmia yhteyden muodostamisessa? Tutustu vianetsintäoppaaseemme täältä.

Etsitkö Meltwater Engagea tai Sosiaalisen median hallintaa koskevaa kurssia? Tutustu Meltwater Academyyn!

Yhteyden muodostaminen sometileihin

Engagen aloitusnäytön kautta:

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Valitse kunkin yhdistettävän sosiaalisen profiilin vieressä oleva Lisää tili -painike

• Viimeistele yhteys noudattamalla kunkin sosiaalisen profiilin ohjeita

Tilin kautta:

• Valitse vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Tili

• Valitse Some-tilit

• Valitse sivun yläosasta Omat yhteydet -välilehti

• Valitse kunkin yhdistettävän sosiaalisen profiilin vieressä oleva Lisää tili -painike

• Viimeistele yhteys noudattamalla kunkin sosiaalisen profiilin ohjeita

Vinkki! Kun yhdistät Facebook-tilisi, huomaa että Facebook edellyttää kirjautumista sisään henkilökohtaiseen profiiliisi, joka on jo Facebook-yritysprofiilisi hallinnoija. Tämä vastaa tilannetta, jossa kirjaudut sisään henkilökohtaiseen profiiliisi ja tarkastelet sitä kautta Facebook-yritysprofiiliasi.

Some-tilien yhdistäminen ei anna Meltwaterille pääsyä henkilötietoihisi. Sen avulla voimme yksinkertaisesti antaa sinulle mahdollisuuden päästä some-tileillesi alustaltamme.

Yksityiset yhteydet -välilehdellä näet tällä hetkellä yhdistettyjen profiilien kokonaismäärän sekä kuinka monta muuta profiilia voit vielä yhdistää. 1 sometili = 1 profiili (esim. 1 Facebook-sivu = 1 profiili). Jos olet saavuttanut enimmäisrajan ja haluat yhdistää lisää tilejä, ota yhteyttä tilivastaavaasi.

Vaihe vaiheelta -ohjeet kunkin tilityypin yhdistämisestä löydät täältä:

Kukin tilityyppi sisältää erilaisia vaihtoehtoja, kun uusia viestejä ja vastauksia luodaan. Tutustu täällä kanavakohtaisiin vaihtoehtoihin.

Lisää Facebook-tili

Kun yhdistät Facebook-tilisi, huomaa että Facebook edellyttää sisäänkirjautumista henkilökohtaiseen profiiliisi, joka on jo Facebook-yritysprofiilisi hallinnoija. Tämä vastaa tilannetta, jossa kirjaudut sisään henkilökohtaiseen profiiliisi ja tarkastelet sitä kautta Facebook-yritysprofiiliasi.

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Valitse Facebook-osiosta kohta Lisää tili

• Esiin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen Facebook-profiiliisi. Profiilisi on oltava sen Facebook-yritystilin hallinnoija, jota aiot hallinnoida Meltwater Engagessa.

• Tarkista Facebook-viesti, jossa on tietoa Meltwater Engagen kanssa jaettavista tiedoista, ja vahvista valitsemalla OK

• Valitse lisättävät Facebook-yrityssivut ja lisää sitten profiilit valitsemalla OK

Kun yhteys on muodostettu, tilisi nimi, profiilikuva ja yhdistävän henkilön nimi näkyvät Omat yhteydet -sivulla. Näet myös päivämäärän, jolloin tilisi on yhdistettävä uudelleen, koska jokainen Facebook-tili on yhdistettävä uudelleen 60 päivän välein.

Suosittelemme asettamaan muistutuksen tilin yhdistämiseksi uudelleen ennen kyseistä päivämäärää. Me lähetämme myös sähköpostimuistutuksen 10 päivää, 5 päivää, 1 päivää etukäteen sekä viimeisenä voimassaolopäivänä.

Lisää Instagram-tili

Kun yhdistät Instagram-tiliäsi, ota huomioon, että Facebook vaatii sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen profiiliisi, joka on jo Facebook-yritysprofiilisi hallinnoija. Tämä vastaa tilannetta, jossa kirjaudut sisään henkilökohtaiseen profiiliisi ja tarkastelet sitä kautta Facebook-yritysprofiiliasi.

Jotta Instagram-profiili voidaan lisätä, sen on oltava vahvistettu yritystili. Jos sinulla ei ole vahvistettua yritystiliä, tutustu Instagramin ohjekeskuksesta löytyviin yritysprofiilin määrittämistä koskeviin ohjeisiin tältä sivulta: https://help.instagram.com/502981923235522

Myös Instagram-yritystilisi on oltava yhdistetty Facebook-sivuusi. Jos tilejäsi ei ole linkitetty, tutustu tästä Facebookin ohjekeskuksen asennusohjeisiin: https://www.facebook.com/help/1148909221857370

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Valitse Instagram-osiosta kohta Lisää tili

• Esiin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen Facebook-profiiliisi. Profiilisi on oltava sen Facebook-yritystilin hallinnoija, jota aiot hallinnoida Meltwater Engagessa.

• Tarkista Facebook-viesti, jossa on tietoa Meltwater Engagen kanssa jaettavista tiedoista, ja vahvista valitsemalla OK

• Valitse lisättävät Instagram-yrityssivut ja lisää sitten profiilit valitsemalla OK

Kun yhteys on muodostettu, tilisi nimi, profiilikuva ja yhdistävän henkilön nimi näkyvät Omat yhteydet -sivulla. Näet myös päivämäärän, jolloin tilisi on yhdistettävä uudelleen, koska jokainen Instagram-profiili on yhdistettävä uudelleen 60 päivän välein.

Suosittelemme asettamaan muistutuksen tilin yhdistämiseksi uudelleen ennen kyseistä päivämäärää. Me lähetämme myös sähköpostimuistutuksen 10 päivää, 5 päivää, 1 päivää etukäteen sekä viimeisenä voimassaolopäivänä.

Lisää Twitter-tili

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Valitse Twitter-osiosta kohta Lisää tili

• Esiin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan sisään Twitter-profiiliisi valtuuttaaksesi Meltwater Socialin saamaan pääsyn tilillesi.

• Valitse lisättävät Twitter-profiilit

Kun yhteys on muodostettu, tilisi nimi, profiilikuva ja yhdistävän henkilön nimi näkyvät Omat yhteydet -sivulla. Twitter-profiilit on yhdistettävä vain kerran, toisin kuin Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-tilit, jotka edellyttävät uudelleenyhdistämistä 60 päivän välein.

Lisää LinkedIn-tili

• Valitse vasemmanpuoleisesta navigointipalkista Engage.

• Engagen aloitusnäytöllä näet oikealla olevan alueen nimeltä Sosiaalisen median tilit

• Klikkaa kohtaa Hallinnoi tilejä

• Tämä vie sinut Omat yhteydet -välilehdelle

• Valitse Linkedin-osiosta sivun alaosasta kohta Lisää tili

• Esiin tulee ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen LinkedIn-profiiliisi. Profiilisi on oltava sen LinkedIn-yritystilin hallinnoija, jota aiot hallinnoida Meltwater Engagessa.

• Tarkista LinkedIn-viesti, jossa on tietoa Meltwater Engagen kanssa jaettavista tiedoista, ja vahvista valitsemalla Salli

• Valitse lisättävät LinkedIn-yritysprofiilit ja henkilökohtaiset LinkedIn-profiilit

Kun yhteys on muodostettu, tilisi nimi, profiilikuva ja yhdistävän henkilön nimi näkyvät Omat yhteydet -sivulla. Näet myös päivämäärän, jolloin tilisi on yhdistettävä uudelleen, koska jokainen LinkedIn-tili on yhdistettävä uudelleen 60 päivän välein.

Suosittelemme asettamaan muistutuksen tilin yhdistämiseksi uudelleen ennen kyseistä päivämäärää. Me lähetämme myös sähköpostimuistutuksen 10 päivää, 5 päivää, 1 päivää etukäteen sekä viimeisenä voimassaolopäivänä.

Tärkeitä huomioitavia asioita omista yhteyksistä

• Tämän sivun yhteydet kestävät 60 päivää, jolloin ne on yhdistettävä uudelleen. Ainoa poikkeus tästä säännöstä on Twitter, joka ei vanhene. Meltwater lähettää kaikille käyttäjille sähköpostimuistutuksen, kun yhteys on päättymässä.

• Yhteyksien vanheneminen aiheuttaa katkoksen tietoihin ja mittareihin. Jos yhteys vanhenee, julkaiseminen ja vastaaminen ovat poissa käytöstä uuden yhteyden muodostamiseen asti.

• Käyttäjät voivat katkaista tilin milloin vain.

• Instagram tilin on oltava vahvistettu yritystili.

• Sinun on oltava niiden kanavien hallinnoija, jotka haluat lisätä.

• Kun tili on yhdistetty, voi kestää jopa 10 minuuttia ennen kuin viestit näkyvät "Keskustelut"-osiossa, ja jopa 48 tuntia ennen kuin täydelliset havaintotiedot täyttyvät "Mittaa"-osioon. "Julkaise" on heti käytettävissä.

• Onko someprofiilisi yhteys katkennut? Tästä oppaasta saat lisätietoja, miksi näin tapahtuu ja kuinka yhdistät profiilisi uudelleen.