Kaikki kokoelmatSisältösi ja hakusiMuita vaihtoehtoja Exploressa
Singapore Press Holdings (SPH) -sisällön seuranta
Singapore Press Holdings (SPH) -sisällön seuranta

Lue, mikä Singapore Press Holdings (SPH) on ja kuinka sen sisältöä seurataan.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Singapore Press Holdings on Kaakkois-Aasian suurin kustantaja ja julkaisee johtavia singaporelaisia sanomalehtiä. Heidän uutissisältönsä on integroitu suoraan Meltwater-sovellukseen ja saatavilla lähdevalikoimassa Meltwateria käyttäville singaporelaisille yrityksille

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

SPH:n yleiskatsaus

Singapore Press Holdingsin (SPH) sisältö Meltwaterissa sisältää painettuja toimituksellisia artikkeleita, jotka syötetään Uutiset-hakuihin. Tämä ei koske Reutersin tms. syndikoituja artikkeleita. Katso alla olevat SPH:n painetun sisällön lähteet:

1. The Straits Times

2. Lianhe Zao Bao

3. The Business Times

4. Berita Harian

5. Uusi kirja

6. MyPaper (englanninkielinen versio)

7. MyPaper (kiinankielinen versio)

8. ShinMing Daily News

9. Lianhe Wan Bao

SPH:n sisällön tarkasteleminen Meltwaterissa

Jos seuraat SPH-sisältöä, voit tarkastella tulostettuja artikkeleita alla esitetyllä tavalla:

Huomautus: jos yrityksesi ei sijaitse Singaporessa tai et ole keskustellut tästä lisätyökalusta Meltwaterin edustajan kanssa, SPH:n sisältö sisältyy edelleen artikkeleiden kokonaismäärään, mutta et pääse käsiksi artikkelin tarkempiin tietoihin.

Jotkut Meltwater-käyttäjät valitsevat tämän poistettavan sisältövirroista, koska he eivät pysty avaamaan artikkelia. Tämä voidaan tehdä ottamalla yhteyttä tiimiimme Live Chat -palvelun kautta.

Jokainen SPH-artikkeli näytetään seuraavan mukaisesti:

SPH:n sisällön asettaminen tilaukseni vahvistamisen jälkeen

Oletusarvon mukaan SPH:n painetut lähteet ovat käytössä. Jos sinulla on uusia kysymyksiä SPH Premium Contentin käyttämisestä, ota yhteyttä Meltwater-yhteyshenkilöösi.

SPH Premium Online

Koska SPH tarjoaa myös online-sisältöä, jotkin premium-online-artikkelit voivat olla piilossa maksumuurin takana, kuten alla on esitetty.

Jos seuraat SPH:n sisältöä, näet nämä artikkelit Uutiset-hauissasi.

UKK

Kuinka voin poistaa SPH-sisällön?

Jos haluat poistaa SPH-sisältöä, voimme lisätä hakukansioon alla olevan 'poissuljetut termit' poistaa tämän sisällön:

NOT metaData.provider.specifier:“sph-xcago”

Kuinka voin ladata PDF-tiedoston?

1. Napsauta artikkelin aihetta

2. Napsauta alla korostettua lataustoimintoa

Onko kokeita saatavilla?

Meillä ei tällä hetkellä ole käytettävissä kokeiluja Singaporen painettuun sisältöön.