Tervetuloa tutustumaan Singapore Press Holdingsin (SPH) julkaiseman sisällön seurantaoppaaseen!

Singapore Press Holdings on Kaakkois-Aasian suurin kustantaja ja julkaisee Singaporen johtavia sanomalehtiä. Heidän uutissisältö on integroitu suoraan Meltwater-sovellukseen, ja se on saatavana lähdevalinnassa Meltwateria käyttäville Singaporen yrityksille.

Alla olevassa artikkelissa käydään läpi seuraavat asiat:

Mikä on SPH?

Singapore Press Holdings (SPH) -sisältö Meltwaterissa sisältää painettuja toimituksellisia artikkeleita, jotka syötetään Uutishaussiin. Tämä ei sisällä artikkeleita, jotka ovat toimittaneet Reutersiltä jne. Katso alla olevat SPH-tulostussisällön lähteet:

1. The Straits Times

2. Lianhe Zao Bao

3. The Business Times

4. Berita Harian

5. Uusi kirja

6. MyPaper (englanninkielinen versio)

7. MyPaper (kiinankielinen versio)

8. ShinMing Daily News

9. Lianhe Wan Bao

Miltä se näyttää alustalla?

Jos seuraat SPH-sisältöä, voit tarkastella tulostettuja artikkeleita alla esitetyllä tavalla:

* ProTip: Jos yrityksesi kotipaikka ei ole Singapore tai et ole keskustellut tästä lisätyökalusta Meltwater-edustajan kanssa, SPH-sisältö sisällytetään edelleen artikkeliesi kokonaismäärään, mutta et voi käyttää artikkelin yksityiskohdat.

Jotkut Meltwater-käyttäjät valitsevat tämän poistettavan sisältövirroista, koska he eivät pysty avaamaan artikkelia. Tämä voidaan tehdä ottamalla yhteyttä tiimiimme Live Chat -palvelun kautta.

Jokainen SPH-artikkeli näytetään seuraavan mukaisesti:

Kuinka asetan tuotteen tilauksen hyväksymisen jälkeen?

SPH-tulostuslähteet ovat oletusarvoisesti käytössä. Jos sinulla on kysyttävää SPH Premium -sisällön käytöstä, ota yhteyttä tilivastaavaan.

Mikä on SPH Premium Online?

Koska SPH tarjoaa myös online-sisältöä, jotkin premium-online-artikkelit voivat olla piilossa maksumuurin takana, kuten alla on esitetty.

Jos seuraat SPH-sisältöä, näet nämä artikkelit uutishauissasi.

UKK

Kuinka voin poistaa SPH-sisällön?

Jos haluat poistaa SPH-sisältöä, voimme lisätä hakukansioon alla olevan 'poissuljetut termit' poistaa tämän sisällön:

EI URL-osoite: "http://source.meltwaternews.com/sph/SPH-article-pdf.php*"

Kuinka voin ladata PDF-tiedoston?

1. Napsauta artikkelin aihetta

1. Napsauta alla korostettua lataustoimintoa

Onko kokeita saatavilla?

Meillä ei tällä hetkellä ole käytettävissä kokeiluja Singaporen painettuun sisältöön.