Uutissyötteen käytön aloittaminen

Opettele hallinnoimaan uusimpien uutisten RSS-syötettä verkkosivustollasi tai intranetissäsi

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa uutissyötteeseen! Tämä artikkeli auttaa käyttäjiä aloittamaan uutissyötteen ja käsittelee seuraavia aiheita:

Uutissyötteen luominen

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikkoon

2. Valitse Uutissyötteet

3. Valitse Luo uutissyöte

4. Aseta otsikko uutissyötteellesi

5. Valitse syötteet uutissyötteellesi. Syötteet voivat olla Explore-hakuja, kirjanmerkkejä, RSS-syötteitä tai lisättyä sisältöä

6. Seuraavaksi voit määrittää syötteessäsi näkyvät sisältötyypit. Voit myös valita uutisvirrassa näytettävän sisällön olennaiset tiedot, kuten julkaisijan tiedot, osumalauseen, kuvan tai avatarin.

Huomautus: Jos otat käyttöön toiminnon 'Sisällytä uudet artikkelit automaattisesti', uutta sisältöä lisätään syötteeseen automaattisesti ja jatkuvasti. Jos poistat valinnan "Sisällytä uudet artikkelit automaattisesti", sinun on lisättävä manuaalisesti uudet julkaisut tämän sivun kautta tulevaisuudessa.

7. Löydät myös valintaruudun premium-sisällön sisällyttämistä varten. Lisätietoja premium-sisällöstä saat klikkaamalla tästä.

8. Paina Seuraava

9. Moderoi uutissyötettä valitsemalla sisältöä, jonka haluat näkyvän uutisvirrassa. Voit myös poistaa artikkeleita tässä vaiheessa

10. Napsauta Jaa

11. Valitse RSS-linkki tai XML-linkki

Kuinka päästä käsiksi Uutissyötteen linkkiin, poistaa Uutissyöte tai muokata Uutissyötettä

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikkoon

2. Valitse Uutissyötteet

3. Napsauta uutissyötteiden nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua

Työkalupalkissa voit:

• Ladata syötteen linkit valitsemalla työkalurivin ensimmäisen kuvakkeen, "Näytä linkit"

• Päivittää syötteessä näytettävä sisältö valitsemalla kuvake "Moderoi"

• Säätää syötteen kaikkia asetuksia valitsemalla Muokkaa-kuvake

• Poistaa uutissyötteen valitsemalla Roskakori-kuvake

Artikkelin poistaminen uutissyötteestä

1. Napsauta vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Sisältö-pudotusvalikkoa.

2. Valitse Uutissyötteet

3. Valitse Uutissyöte valintaruudulla

4. Valitse Hallinnoi

5. Hae poistettava artikkeli oikealla puolella olevan sisältövirran kautta.

6. Poista kohteen valinta valintaruudun kautta

7. Sisältö poistetaan uutissyötteestä, kun lataat URL-osoitteen uudelleen.