Medialuetteloiden ja yksityisten yhteystietojen vieminen

Lataa toimittajia ja yksityisiä koskevat yhteystietueet Omat yhteystiedot -kohdasta.

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Vie medialista noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Siirry vasemmanpuoleisen siirtymispalkin kautta kohtaan Mediasuhteet.

2. Avaa Omat kontaktit

3. Siirry kiinnostuksen kohteiden luetteloon

4. Valitse kaikki luettelosi jäsenet. Jos olet käyttänyt Valitse kaikki -vaihtoehtoa ja luettelossasi on yli 25 toimittajaa, huomioi hälytys, jossa on kehote Valitse kaikki tämän luettelon jäsenet.

5. Tutustu Meltwaterin oikeudellisia perusteita koskevaan ilmoitukseen, jossa todetaan: "Meltwaterin oikeudelliset perusteet koskevat vain asiakkaita, jotka käyttävät medialistoja alustallamme. Viemällä tämän medialistan hyväksyt, että sinusta tulee EU:n henkilötietojen rekisterinpitäjä ja olet vastuussa näiden tietojen käytön oikeudellisista perusteista."

6. Valitse Ok

7. Excel-tiedosto ladataan sitten selaimesi sisällä

Huomautus: Yhdessä excel-viennissä voi ladata korkeintaan 500 kontaktia.