Facebook API -muutokset yksityisviesteihin

Facebookin rajapinnan muutokset, jotka vaikuttavat yksityisviesteihin vastaamiseen Engagen kautta

Robert B. avatar
Tekijä: Robert B.
Päivitetty yli viikko sitten

Maaliskuussa 2020 Facebook teki API-muutoksen, joka vaikuttaa vastaamiseen Facebook-yrityssivuille lähetettyihin yksityisiin viesteihin. Käyttäjänä sinulla on 7 päivää aikaa vastata yksityisiin viesteihin Engagessa. Vastausaikaa on kasvatettu aikaisemmasta 24 tunnista.

Tämä muutos koskee koko toimialaa ja vaikuttaa kaikkiin kolmansien osapuolten osallistumistyökaluihin.

Tämän muutoksen ytimessä on se, että kuluttajat odottavat yritysten reagoivan nopeasti. Ja yritykset, jotka vastaavat käyttäjien viesteihin nopeammin, voivat odottaa liiketoimintatulostensa paranevan. API-muutos on suunniteltu kannustamaan yrityksiä ja kehittäjiä:

1. Vastaa asiakkaille ajoissa, kun he ottavat yhteyttä

2. Jaa tärkeitä päivityksiä, jotka ovat henkilökohtaisesti merkityksellisiä asiakkaille

Kuinka tämä muutos vaikuttaa Engageen?

Jos yrität vastata Engage-keskusteluissa yksityiseen Facebook-viestiin 7 päivän kuluttua sen lähettämisestä, saat virheviestin. Lisäämme tarkempia virheilmoituksia sovellukseen ja estämme vastaukset yli 7 päivää vanhempiin yksityisiin viesteihin Keskustelujen keskiruudussa. Käyttäjät voivat edelleen tarkastella niitä tai merkitä luetuiksi, mutta he eivät voi vastata.

Kuinka löydän nopeasti Facebookin yksityiset viestit?

Jotta voit vastata nopeasti Facebookin yksityisiin viesteihin, suosittelemme "Viestityyppi-suodattimen" käyttöä, jotta viesti ei jää huomaamatta käytettävissä olevan 7 päivän vastausajan sisällä.

1. Klikkaa "Viestityyppi"-suodatinta

2. Poista kaikki viestityypit ja valitse "Facebookin yksityisviestit"

3. Klikkaa "Käytä suodattimia"

Viestit sisältävät aikaleiman sekä postilaatikon vasemmassa että oikeassa ruudussa.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota yhteyttä livechatin kautta!