Omien toimittajien ja mediakontaktien lisääminen Meltwateriin
Omien toimittajien ja mediakontaktien lisääminen Meltwateriin

Tuo omat toimittajasi sisällytettäväksi medialistoihin.

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Menestykselliset mediasuhteet edellyttävät suhteiden rakentamista toimittajien kanssa. Jos olet uusi Meltwaterin käyttäjä, olet ehkä tallentanut tärkeimmät yhteydet taulukkoon.

Tämä artikkeli opastaa sinulle

Yhden toimittajan lisääminen

Lisää yksi toimittaja medialuetteloon noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Paina vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Mediasuhteet-pudotusvalikkoa

2. Valitse Omat kontaktit

3. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Toiminnot -pudotusvalikkoa

4. Napsauta Lisää yhteystietosi

5. Napsauta Luo uusi yhteyshenkilö manuaalisesti syöttämällä hänen nimensä ja yhteystietonsa

6. Täytä pakolliset kentät, jotka on merkitty *-merkillä

7. Valitse Tallenna

8. Klikkaa OK.

9. Tämän uuden toimittajan lisäämiseksi olemassa olevaan tai uuteen medialistaan

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Toiminnot

2. Napsauta Lisää medialistalle

3. Napsauta olemassa olevan luettelon vieressä olevaa valintaruutua tai napsauta Luo luettelo

4. Jos luot uuden luettelon, kirjoita nimi ja valitse Tallenna

5. Valitse OK

Medialistojen tuominen

Olemassa olevien luetteloiden tuominen laskentataulukosta on hyödyllistä silloin, kun sinulla on tärkeitä toimittajia tai mediakontakteja, jotka haluat lisätä nopeasti tilillesi, eikä sinulla ole lisätutkimusta tehtävänä. Tuo koko medialista noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Paina vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Mediasuhteet-pudotusvalikkoa

2. Valitse Omat kontaktit

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Toiminnot

4. Napsauta Lisää yhteystietosi

5. Napsauta Tuo luotu yhteystietoluettelo CSV-tiedostosta

6. Varmista, että offline-medialistasi kentät ovat yhdenmukaisia mallin sarakkeiden kanssa.

7. Kopioi luettelosi malliimme

Huomautus: säilytä kaikki nykyiset muotoilut, kuten lyhyet ohjeet tai sarakkeet, jotka sinun on täytettävä.

8. Tallenna tiedosto

9. Napsauta Valitse tiedosto

10. Paikanna tiedosto tietokoneeltasi ja tuo se Meltwateriin

11. Jos tuot tämän toimittajatiedoston jo olemassa olevaan medialuetteloon

1. Valitse kyseisen luettelon nimen vieressä oleva valintaruutu

12. Jos luot upouutta medialistaa

1. Anna luettelolle nimi

2. Valitse uuden luettelon nimen vieressä oleva valintaruutu

13. Valitse Tuo yhteystiedot

Jos lataaminen epäonnistuu, tarkista mallin käyttö varmistaaksesi, että olet täyttänyt kullekin toimittajan tietojen riville vaadittavat sarakkeet.