Lämpökarttatyökalun ymmärtäminen

Opi mittaamaan sisältösi vaikutusta globaalilla tasolla

Päivitetty eilen

Lämpökartta-widgettiä käytetään kaikissa Analysoi-välilehdeltä löytyvissä klassisissa dashboardeissa.

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavat asiat:

Lämpökartan yleiskatsaus

Meltwater tarjoaa sisältöä tuhansista lähteistä ympäri maailmaa.

Olipa brändisi tai kiinnostuksen kohteena oleva aihe globaali vaikutus vai ei, tarjoamme sinulle työkalut, joiden avulla ymmärrät nopeasti, missä keskustelut tapahtuvat.

Otetaan esimerkiksi, että sinulla on tuotelanseeraus. PR-tiimisi pitchaa useita keskeisiä vaikuttajia etukäteen, ja julkaiset globaalin wire-lähetyksen. Sisältöä alkaa ilmestyä ja sosiaalisen median tiimisi tulee mukaan edistäkseen tulevaa keskustelua. Lämpökartan avulla voit selvittää, mitkä markkinat ovat saamassa vetovoimaa ja missä tarvitaan lisäponnisteluja.

Lämpökartan käyttäminen klassisessa dashboardissa

Lämpökartta on työkalu, jonka voit lisätä klassiseen dashboardiin. Noudata seuraavia ohjeita:

1. Napsauta Analysoi vasemmasta siirtymispalkista

2. Avaa olemassa oleva dashboard

3. Tai luo uusi Classic Dashboard. Tehdäksesi niin:

1. Napsauta Aloita

2. Siirry klassiseen dashboardiin

3. Valitse Luo

4. Kun olet klassisessa dashboardissa, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää työkalu -painiketta.

5. Napsauta Lämpökartta

6. Valitse Lisää dashboardiin

7. Dashboardissa näytön oikeaan reunaan ilmestyy liukuvalikko.

8. Valitse ja Explore-haku

9. Napsauta Tallenna

Ali-alueiden erittely

Joillekin maille näytämme dataa yksityiskohtaisemmilta alueilta (esimerkiksi USA:n ja Australian osavaltiot). Tämä korostaa jokaista alueen osavaltiota julkaisujen perusteella, joissa olit julkisesti esillä.

Kun tarkastelet maailmankarttaa, napsauta avataksesi työkalun koko sivun näkymän. Sen jälkeen voit edetä maihin, jotka tukevat osa-alueita.

Jos haluat sisällyttää osa-alueen lämpökartan dashboardiisi, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa Lisää työkalu

2. Napsauta Lämpökartta

3. Valitse Lisää dashboardiin

4. Siirry liukuvalikossa kohtaan Kartat

5. Valitse pudotusvalikko

6. Valitse kohdassa Yksityiskohtaiset maakartat yksi maista, joihin ali-alueet ovat käytettävissä

7. Valitse Tallenna

Huomaa: osa-alueiden kartat eivät sisällä lukuja valtakunnallisista julkaisuista, koska ne eivät liity tiettyyn osavaltioon tai osa-alueeseen.

Tällä tarkoitetaan, että vaikka Pohjois-Amerikan kartta näyttää 1000 brändisi mainintaa, monikaan näistä maininnoista ei sijoitu kartassa tietyn osavaltion kohdalle. Kun napsautat USA:ta, näet USA:n kartan, jossa data on jaettu osavaltioittain. Kaikki 1000 artikkelia näytetään kartan alla sisältövirrassa. Jos kuitenkin lasket yhteen kaikki maininnat per osavaltio, saat vain yhden osan 1000:sta osumasta. Syynä tähän on, että "kansallisiksi" luokitellut lähteet eivät tule minkään tietyn osavaltion alle.