Kuinka käyttää värejä klassisten dashboardin mukauttamiseen

Opi päivittämään Dashboardin kohteiden värit näkyvyyden lisäämiseksi

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Voit päivittää koontinäytössä käytetyt värit vastaamaan paremmin tuotemerkkiäsi ja kilpailijoitasi, mikä helpottaa hallintapaneelien esittämistä ja vientiä raportointia varten.

Widgetien värien muuttaminen:

Tallennetussa koontinäytössä -

1. Valitse Toiminnat

2. Valitse Aseta kaavion värit

3. Valitse päivitettävä nykyinen väri, muokkaa väriä ja päivitä valitsemalla OK

4. Kun kaikki värit on päivitetty, tallenna kaikki muutokset valitsemalla OK.

Huomaa: Tällä hetkellä kaikki widgetit eivät tue mukautettuja värejä ja / tai värit eivät välttämättä näy jaettuna.

Katso alla olevasta taulukosta, mitkä työkalut tukevat mukautettuja värejä, voidaan jakaa jaettavien dashboardien kautta ja näyttävät mukautetut värit.

Työkalu

Saatavilla olevat värit

Jaettavissa

Värit jaettaessa

Medianäkyvyys

Potentiaalinen tavoittavuus

Share of Voice

Mainosarvo (AVE)

Sävyvertailu

Top kielet

Top lähteet

Top maat

Eniten maininneet

Teemat

Google Analytics

Maailmankartta

Sosiaalisen median tavoittavuus vs. osumamäärä

Sävy

N/A

N/A

Nousussa olevat teemat

Kuva

N/A

N/A

Tekstilaatikko

N/A

N/A

Sisältö

N/A

N/A

Sosiaalisen median tavoittavuus

N/A

N/A

*Sosiaalisen median tavoittavuus -työkalu käyttää kaavion värejä kuvaamaan eri sosiaalisen median lähteitä.