Raportointi, ilmoitukset ja analytiikka
Dashboardit
Miten käyttää Google Analytics -työkalua

Opi yhdistämään Google Analytics -työkalu ja Meltwater, jotta saat mediatulosten kautta tietoa ansaituista istunnoista

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa tutustumaan yleiskatsaukseen Google Analyticsin integroinnista Meltwateriin Google Analytics -widgetin avulla! Seuraava artikkeli kattaa seuraavat:

Mitä Meltwaterin Google Analytics -widget tekee?

Google Analytics -widget auttaa sinua ymmärtämään, kuinka PR-ponnistuksesi tuovat liikennettä yrityksen verkkosivustolle.

Google Analytics -widget näyttää sivunäkymät ja ohjatut istunnot valitulle verkkosivustolle mediavalotusta vastaan uutisia tai sosiaalista hakua varten jopa 90 päivän ajan. Voit havaita mahdollisia korrelaatioita medialle altistumisen (lehdistötiedotteet, blogiviestit, sosiaalisen median kampanjat jne.) Ja verkkosivustollesi johtavan liikenteen välillä.

Esimerkiksi sosiaalisen median kampanjaa, jonka tarkoitus on kasvattaa kävijämäärää yrityksen blogissa, voidaan mitata vertaamalla sosiaalisen median mainintoja verkkosivujen kävijämäärän lisääntymiseen.

Viime kädessä tämä osoittaa kampanjoidesi onnistumisen tuoda liikennettä verkkosivustoihisi ja saattaa paljastaa mielenkiintoisia trendejä tuotemerkkialtistuksen ja verkkoliikenteen välillä.

Työkalun asettaminen (Todennus)

Samoin kuin Premium-sosiaalipaketin Instagram-sovelluksessa, sinun on todennettava Google Analytics -tietosi ennen tietojen hankkimista itse widgetiltä.

1. Siirry tilille ja valitse Kolmannen osapuolen integraatiot (suora linkki tästä)

2. Valitse Yhdistä kohdan "Google Analytics -sovellusliittymä" (API) alta.

3. Valitse Google-tili, johon sinulla on Analytics-käyttöoikeus. Sinua pyydetään antamaan Meltwaterille pääsy Google Analytics -tilillesi. Valitse Salli.

Kun todennus on suoritettu, Google Analytics -tilisi näkyy asetussivulla seuraavasti:

5. Nyt kun Google Analytics on yhdistetty, siirry vasemmanpuoleisesta navigointipalkista kohtaan Analysoi ja valitse olemassa oleva dashboard, johon haluat lisätä työkalun.

Kun lisäät Google Analytics -työkalun, valitse Google Analytics -lähde valitsemalla jonkin Google Analyticsin ominaisuuksista. Lisätietoja ominaisuuksista löytyy tältä Google Analyticsin tietosivulta.

6. Valitse Syötteet valitaksesi yhden uutisseurantahauistasi.

Vinkki: Valitse Tunnisteet, jos haluat lisätä tietotunnisteet kaavioidesi jokaiseen pisteeseen.

7. Tallenna valmis widget valitsemalla Päivitä.

Työkalun tulkitseminen

Yllä oleva kuva näyttää, kuinka Google Analytics -työkalu näkyy enimmäisnäkymässä. Hakusi medianäkyvyys tai artikkeleiden lukumäärä näytetään kultaisella viivakaaviolla, jonka asteikko on vasemmalla.

Widget-asetusten Omaisuus- kohdassa määritetyn verkkosivuston "Viittausistunnot" , joka edustaa linkitettyjen istuntojen kokonaismäärää, näytetään pylväskaaviona. Kun vierität alaspäin tarkastellaksesi tämän kaavion alapuolella olevia artikkeleita, voit tarkastella "Viittausistunnot" -sisältöön sisältyvien tiettyjen asiakirjojen perusteella kattavuusnumeroiden vieressä.

Palkkikaavion tummempi osa nimeltä "Ansaitut viittausistunnot" edustaa ohjattujen istuntojen lukumäärää artikkeleista, jotka ovat hakusanassa, tagissa jne., Jotka olet määrittänyt widget-syötteeksi.

Voit lisätä kaikki istunnot widget-asetusten avulla, ja ne näkyvät kaaviona "Muut istunnot" -kohdassa. Oikealla oleva sininen asteikko on istuntoja ja viittausistuntoja varten. Tämä on kaikkien verkkosivuston kaikkien istuntojen (kaiken tyyppisten) lukumäärä lukuun ottamatta viitattuja tai ansaittuja viittauksia.

Huomaa: Kun valitset kaaviosta tietyn päivämäärän, artikkeliluettelossa näkyvät vain ne artikkelit, jotka ovat ansainneet viittausistuntoja.

Ongelmanratkaisu

Jos Google Analytics -tietoja ei näy, vaikka olisit todennanut, se voi tarkoittaa, että sinulla ei ole pääsyä yrityksesi Google Analytics -tilille. Jos näin on, sinun on keskusteltava yrityksesi järjestelmänvalvojan kanssa saadaksesi käyttöoikeuden. Jos sinulla on pääsy yrityksesi Google Analytics -tiliisi ja yllä oleva viesti näkyy, ota meihin yhteyttä live-chatin kautta ja voimme auttaa sinua määrittämään tämän.

Tietoturva

Meltwater on sitoutunut Google Analyticsin käyttöehtoihin. Erityisesti kohtaan 5, jossa todetaan:

1. Luottamuksellisuus.

Kumpikaan osapuoli ei käytä tai paljasta toisen osapuolen luottamuksellisia tietoja ilman toisen osapuolen etukäteen antamaa kirjallista suostumusta, paitsi tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämistä varten tai jos laki, asetus tai tuomioistuimen määräys sitä edellyttää; tällaisessa tapauksessa osapuoli, jolla on velvollisuus paljastaa luottamukselliset tiedot, ilmoittaa toiselle osapuolelle niin paljon etukäteen, kuin on kohtuudella mahdollista ennen luottamuksellisten tietojen paljastamista.

Google Analytics -widget ei myöskään tallenna liikennetietojasi. Kaikki visualisoidut GA-tiedot toimitetaan suoraan Googlelta niiden sovellusliittymän kautta.