Dashboard-työkalun lisääminen / muokkaaminen

Opi päivittämään Dashboardit lisäämällä, poistamalla ja muokkaamalla yksittäisiä työkaluja

Whitney W. avatar
Tekijä: Whitney W.
Päivitetty yli viikko sitten

Kun luot perinteisiä koontinäyttöjä, sinun on lisättävä yksittäisiä widgettejä koontinäyttösi rakentamiseksi. Tässä artikkelissa käydään läpi, miten koontinäytön widgettejä lisätään ja muokataan.

Työkalun lisääminen

Aloita noudattamalla alla olevia yksinkertaisia ohjeita:

1. Napsauta nykyisessä hallintapaneelissa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauspainiketta ja näet sitten Lisää widget -painikkeen näkyviin

2. Valitse lisättävä työkalu (lue lisää työkaluista tästä artikkelista) ja napsauta Lisää dashboardille.

3. Määritä widget valitsemalla syötteet, haut, tunnisteet ja soveltamalla tiettyjä suodattimia

4. Napsauta Tallenna, kun olet lopettanut widget-ehdot. Voit viedä hiiren widgetisi päälle ja napsauttaa nuolta avataksesi widgetin, tutkia tuloksia tai viedä tulokset (sinun on avattava widget vientivaihtoehdolle)

Katso alla oleva kuva, joka opastaa sinut widgetin lisäämisessä:

Olemassa olevan työkalun muokkaaminen

1. Napsauta muokattavaa kuvaketta hallintapaneelissa päivitettävän widgetin kanssa oikeassa yläkulmassa

2. Vie osoitin widgetin päälle ja valitse widgetin muokkauskuvake.

3. Oikealle puolelle avautuu työkalupalkki.

Päivitä asetusten kautta työkalun kokoonpano valitsemalla kukin kategoria ja muuttamalla valittuja vaihtoehtoja.

Tarkenna suodattimien avulla työkalussa näytettävää sisältöä maan, kielen tai sävyn mukaan.

4. Klikkaa Tallenna, kun olet määrittänyt widgetin ehdot.

Olemassa olevan työkalun poistaminen

1. Klikkaa dashboardin oikeassa yläkulmassa olevaa päivitettävän työkalun muokkauskuvaketta.

2. Vie osoitin työkalun päälle ja valitse Roskakori-kuvake

3. Valitse OK vahvistusviestistä "Haluatko varmasti poistaa..."