Raportointi, ilmoitukset ja analytiikka
Sähköpostiraportti
Olemassa olevien hakujen lisääminen tiivistelmäraportteihisi
Olemassa olevien hakujen lisääminen tiivistelmäraportteihisi

Oppaasi sähköpostin raporttien muokkaamiseen

Cheyenne V. avatar
Tekijä: Cheyenne V.
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä olemassa olevan haun tiivistelmäraportteihisi seuraavasti:

1. Valitse vasemmanpuoleisen siirtymispalkin Raportit-pudotusvalikko

2. Valitse Sähköpostiraportit

3. Vie hiiren osoitin sen tiivistelmäraportin päälle, johon haluat lisätä hakuja

4. Valitse Muokkaa.

5. Siirry Sisältölähteet-osioon

6. Valitse Lisää lähteitä

7. Valitse niiden hakujen vasemmalla puolella olevat valintaruudut, jotka haluat lisätä tiivistelmäraporttiin

8. Klikkaa OK.

9. Valitse Tallenna